שאלה על חניקת דם..

el flaco

New member
שאלה על חניקת דם..

זה גורם למוות או שקודם זה גורם לעילפון ?

בודוקאן

New member
זה לא משחק!!!

והנזק יקרה הרבה הרבה יותר מוקדם מהזמן שצויין. למעשה - מוות מוחי תוך 2-3 דקות אפילו. העילפון מגיע תוך שניות בודדות, ואם במקרה יש לאיש איזו בעיה בכלי דם, (כמו למשל מום מלידה במבנה של מערכת הדם במוח), שאתה והוא לא יודעים עליה, הקטסטרופה תגיע הרבה יותר מהר. חניקה, באימון, צריך "לסמן", וברגע שמרגישים שזה עשוי נכון ועובד, זה הזמן להיכנע, מטרת האימון הושגה! לא לשחק!!!!

Sensei

New member
Causing Death

I suggest strongly that the topic of Strangulation not be continued.Actually these topics should be avoided discussing over the NETwork.What could have been mentioned without causing anyone any damage has been mentioined here already.Any further discussions concerning Killing tech .is irresponsible.I ask the Forum leaders to make this a policy . Thank You

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif מסכים לחלוטין

דנו בנושא מספיק כדי להבהיר כי החזקת חניקה כזו לאורך זמן גורמת נזק בלתי הפיך ואפילו מוות
לכן, באימון מספיק לחוש שיש התחלה של חניקה כזו ומייד יש להרפות ולא לבדוק האמנם תצליח לעלף את שותפך שנתן לך להתאמן על גופו
אמיר

budoka

New member
5-8 שניות לעלפון

3-4 לנזק מוחי קבוע, 5-6 למוות מוחי. אל תחנוק באימון יותר משנייה או שתיים!

Ze Colmeia

New member
תיקון...

רק אחרי 5 דקות יש נזק מוחי בלתי הפיך, למדנו את זה בקוס החייאה.

לא נכון למקרה חניקה,

שלא דומה להפסקת פעימות הלב. בכל מקרה, אני מבקש להפסיק את הדיון בנושא!

קודם עילפון לאחר כ -

10-20 שניות אתה מאבד הכרה. ואם תחשוב טוב תבין שאם לא זורם דם למוח כלומר חמצן למוח לאחר כדקה בערך אתה עלול להיות במוות קליני ואם תמשיך להחזיק חזק אף היריב יגיע לעולם הבא לפניך ( במידה והוא לא השתחרר מהאחיזה והכניס אותך לבית חולים)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהנושא סגור! הודעות נמחקו!

מחקתי הודעה שנראה שכללה "הוראות טכניות". אני מבקש לא לתת מידע נוסף לגבי "איך לבצע"! אנחנו לא בדוג'ו, אתם לא יודעים מי ייכנס היום/מחר/בעוד חודש לפורום וייקרא את ההודעה שלכם! קחו אחריות על מידע שיכול להגיע לשימוש מסוכן! רבותי, מדובר בטכניקה שיכולה לגרום לנזק מוחי קשה או מוות גם באימון "ידידותי" לכאורה! אסור לנסות זאת בלי הנחיה צמודה של מדריך מוסמך! אסור לנסות זאת בבית! חסימת מעבר הדם למוח תגרום לאבדן הכרה תוך 5-10 שניות, מוות תוך כדקה. אסור לשחק בזה!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמי שלא הבין, הנושא *סגור*

כל הודעה חדשה כאן - תימחק! אני משאיר את השרשור רק כדי לא יועלו שאלות נוספות בנושא, כדי שיהיה ברור לכולם כמה מסוכן לשחק בנושא הזה!

zoti

New member
אני מוחה באופן רישמי על המחיקה

לא הייתה שום סיבה למחוק את ההודעה שלי בנוגע לחניקות - לא נתתי שום הסבר לגבי אופן ביצוע החניקה אלא רק לגבי מה שהחניקה גורמת - כל צפיה בערוץ 5+ בתוכניות כמו פרייד, UFC והבושידו הזכור לטוב יתנו מושג הרבה יותר טוב על צורות החניקה השונות. למה אתם לא מתלוננים בפני מנהלי הערוץ ודורשים את הורדת התוכניות ? הרי כל דביל יכול לנסות את מה שרואים שם. - למה חניקות לא ודיונים על סכינים אקדחים וקשתות כן ? למה שלא יקרה מצב שמישהו יקרא את דיון "פריקת הסכין דרך הלהב" ולא ינסה את זה בעצמו ? למה שמישהו לא יקרא את כל הדיונים שהיו פה על קשתות ולא ילך לשחק בוילהלם טל עם חבר שלו ותפוח ? - היה פה דיון שעסק (ואני השתתפתי בו באופן פעיל) בנושא מפתח הלב. כמו שאנחנו יודעים, מכה למפתח הלב יכולה לגרום למוות. אז למה הדיון ההוא כן וזה לא ? - נראה לי שנלחצתם מזה ש"התגלה" משהו שהוא יותר יעיל מכדורי צ'י ומכות לנקודות מוות
לדעתי מדובר פה בסתימת פיות לא לגיטימית. מה קרה לכל אנשי הג'יו ג'יטסו ? הרי אלו הן טכניקות שמשמשות אנשי ג'יו ג'יטסו באופן קבוע.

שחור3

New member
איישית אני חייב להסכים עם זותי

אין פה דיונים של איך!!! יש דיונים רק על מה זה גורם וכמה זה ואין גם צורך לרדת על כדורי צי חחחחחחחחחחחח

כן... העניין קצת מגוחך.... ../images/Emo26.gif

לעניות דעתי (הממש לא קובעת במקרה הזה...) העניין קצת מגוחך. אפשר לחשוב שמישהו פרט כאן איך להכין מטען. גם אני שאלתי כאן שאלות על טכניקות, אנשים ענו לי - וזה עזר לי מאוד (מאז לא הצליחו להכניס אותי לג'וג'י-גטמה אגב... תודה...
) ואני באמת רוצה להבין - מה החשש כאן בדיוק? שאנשים פליליים וטרוריסטים יקראו מה שכתוב כאן, וישתמשו בזה לרעה? אז הנה עוד חומר **סבסב** בשבילם (הטכניקה קטלנית עוד יותר מחניקת דם
): * טול סכין מושחזת ביד ימין * שסף את גרונו של הקורבן שלך. אני מקווה שההודעה לא תמחק. בפרק הבא: כיצד לדרוך אקדח, וללחוץ על ההדק.

mickeym

New member
אורי, הציניות לא במקומה....

אנשים לא מודעים מספיק לתוצאות ולאמצעי המניעה (precautions) שצריך לשים אליהם לב בחניקה. כולם יודעים שסכין חותכת, כולם יודעים שאקדח יורה, אבל לא כולם יודעים שאם הם יבצעו חניקה כזו או אחרת על בן זוגם הוא עלול למות או להתעלף. רצית ללמוד איך חונקים? אחלה, שלח מסר לאדם שמתמחה בזה ואני בטוח שיהיה ניתן להסביר לך אישית... מקווה שהבנת את הנקודה שלי, מיקי

לא, אנחנו לא פוחדים מטרוריסטים.

אנחנו פוחדים שכל מיני ילדים שלא בדיוק מבינים כמה שביר הוא הגוף האנושי ינסו להראות לחברים שלהם בביצפר את הטריק החדש שהם למדו בפורום אומנויות לחימה, והחברים שלהם לא בדיוק יבינו מה קורה לפני שיגרם נזק בלתי הפיך.

את מתכוונת...../images/Emo26.gif

רגע רגע... את מתכוונת ל- * לילדים שאם הם מספיק חכמים לגלוש לפורומים של תפוז, אז הם מספיק חכמים לכתוב ב-Google את המילים: "Choke" או "Strangle" או "Blood"? (ולקבל עשרות אלפי אתרים עם תמונות מפורטות...) * לילדים שגם אם הם לא יודעים איך אומרים חניקה באנגלית - הם יודעים איך לחפש את זה בבבילון? * לילדים שיודעים בעל-פה את כל המהלכים האפשריים מצפיה ב-UFC כל יום שישי? * לילדים שיכולים בלי הגבלה לקנות ספרים וקלטות וידאו שמסבירים צעד-אחר-צעד איך עושים חניקות-דם (עם שרטוטים, תמונות והדגמות), שבירות מפרקת ושאר להטוטים? על ילדים כאלה את מדברת? מזל שמחקנו את השורה וחצי בפורום תפוז. אני מבין על מה את מדברת - אבל הטענה שלי שזה מגוחך כיום לצנזר דברים כאלה... הנגישות למידע היא כזו שהנסיון לחסום מידע הוא פתטי.

למעלה