שאלה על התיקנון

שאלה על התיקנון

האם יש למישהו את ההוראות באת"א שלמעשה אחידות בכל האוניברסיטאות אני פשוט ממש כועסת שבקורס בחירה עשו תקנון לממוצע 81.8 והורידו 8 נקודות כשלמיטב זכרוני לפי הוראות התקנון בקורס בחירה הממוצע הוא 83-84

למה הורידו 8 נקודות מ81?

הרי זה בדיוק בטווח של התקנון.. או שאני לא הבנתי משהו? (ואם זה אמור להיות 83-4 אז על אחת כמה וכמה)

sacrament

New member
לא לא לא

הממוצע צריך להיות בין 77 ל-81. עשו את זה אחיד לכולם (פעם נדמה לי שהיה אפשר עד ממוצע 83 בחטיבה שלישית, ביטלו את זה). תבדקי האם הממוצע הוא 81.8 אחרי שהורידו 8 נקודות או לפני. אם זה אחרי אז זה בסדר. אין מה לעשות...זה התיקנון /-: לפעמים הוא עובד לטובתנו, לרוב הוא עובד לרעתנו...אבל זה מה יש.

הממוצע אחרי התקנון הוא 81.8

ולכן אני מחפשת את ההוראות המלאות כי בקורסים אחרים יש גם ממוצע מעל 83 - קורס משותף תואר ראשון ושני ומעל 24 סטודנטים וזכות לי מתקופת הלימודים והתרגול בחיפה שיש תקנון שונה בקורסי חובה ובחירה

sacrament

New member
זה איפשהו באתר, אני מניחה...אבל...

לגבי ממוצע 83- אני מניחה שאפשר להסביר זאת כתוצאה מציונים מיטיבים (אלא אם לא היו בקורסים האלה מיטיבים ואז...וואו, איזה קורס זה היה? גם אני רוצה). אכן, פעם היה תקנון שונה בין קורסי בחירה לחובה אבל זה בוטל לפני שנתיים, וידוע לי שבכל הפקולטאות איחדו את התיקנון הזה של 77-81. בכל אופן חיפה זה חיפה ואת"א זה את"א וההיגיון המוזר שלה. (אגב, אני לטובתך, כן? שהניסיון שלי להסביר מה הלך פה לא יתפרש כמשהו אחר...
)

BlackUnicorn

New member
אני בטוחה שאם זה היה הפוך והתקנון היה כלפי

מעלה לא היית כל כך כועסת...

הצלחתי לסיים תואר ראשון בהצטיינות בלי תקנון

ובלי שיעלו לי את הממוצע באופן מלאכותי ולא כאב ל בכלל יותר מזה, הרגשתי שהציון שלי הרבה יותר שווה אבל זה רק אני. ויותר מזה, כמי שמתרגלת עד היום בקורסי חובה, אני רואה מה זה עושה לציונים וגם איך מתייחסים לזה. כך שאני לא בטוחה שהתקנון הוא כזה טוב לסטודנטים. אבל, כרגע, אני מבקשת עזרה באיתור ההוראות הספציפיות של את"א כי אני לא הצלחתי. תודה

שאלה

איך הולך העניין של ההצטיינות באוניברסיטה? מי שמעל ציון מסוים או אחוז מהתלמידים שסיימו בציונים הגבוהים ביותר?

למעלה