שאלה על הסתרת בטן

Zorikit

New member
החוצפה של אנשים בלתי נסבלת.

שאלו אותי לא פעם אם אני בהריון, בפעם האחרונה ממש לפני כמה שבועות.
ואין מה להגיד, עם כל זה שאני שמלה עם עצמי ואוהבת את עצמי - זה ממוטט אותי לחלוטין.

LITALURI

New member

איכסה, איזה חוסר טאקט זה!! כאילו, נשים, אתן אמורות להבין את זה יותר מכולם!!
גם אותי שאלו כמה פעמים אם אני בהיריון וממש נעלבתי (וכמובן שעניתי "לא, אני סתם שמנה"

ואמרתי לך כבר מה לענות

פעם שאלה אותי מישהי אם אני בהריון אז עניתי: לא, סתם שמנה... תנחשו מי מביננו רצתה לקבור את עצמה?

@יעל@

New member
הזכרת לי בדיחה:

איש שמן עומד לייד גן ילדים, הגננת באה ושואלת אותו: אתה מחכה לילד? אז הוא עונה לה: לא אני סתם שמן.

איליתיה

New member
בטן

בתור "יולדת טריה" (7 חודשים
...) זה באמת הדבר הכי מרגיז שיכול להיות. בדיוק בשבוע שעבר שאלו אותי אם אני שוב בהריון
...
מבחינת משקל כמעט חזרתי למשקל לפני לידה, אולי 2-3 ק"ג יותר ואני יחסית בחורה רזה. הגעתי למסקנה שזה הכל תלוי במכנסיים !!!!!!!! ורק אז בחולצה

מכנסיים גבוהים שתופסים לך טוב את הבטן, עושים פלאים

אח"כ חולצות - לא צמודות, לא דקות, רצוי לא בהירות מדיי. אפשר בגזרת בלון או כאלה שיש להן בסוף מעין "פס" עבה או גומי עדין

שמלות - דווקא לחצאית וחולצה יש פוטנציאל יותר גבוה להצליח מבחינת טשטוש הבטן.
לא מכירה שמות ספציפים של דגמי שמלות, אבל תתרחקי משמלות דקיקות שאומנם נעימות בקיץ אבל מגלות הכל בלי בושה ...

michali278

New member
בתור יולדת לא טרייה...

לוקח לגוף הרבה זמן "לחזור לעצמו" גם אם משילים את כל/מירב הקלוגרמים
זמן ההריון הגוף התעבה והתרחב זה לא נעלם באחתעם הקילומרמים שנשרו.
מהנסיון הקשה שלי אחרי שתי לידות, רק אחרי יותר משנה-שנה וחצי הגוף התחיל לחזור לעצמו
היה פחות נפוח ועבה. ורק אז התחלתי לחזור לבגדים הרגילים שלי.

LITALURI

New member
מישהי פה הולכת ביום יום עם מחטב ?

הכוונה היא באופן קבוע?
אני רוצה מחטב קליל כזה (לא כאלה שחונקים ועבים יותר אלא יותר דקים כאלה..מבינות?)
יש המלצות?
בעיקר לבטן...

Fun Fair

New member

אני חושבת שהרוב פה רחוקות מלהיות רזות עד דקיקות, אבל לרוב, הרזות והדקיקות הן אלה שמעלות את רוב התמונות

מאחר וגם לפני ההריון לא הייתי דקיקה ורזה (מנעד מידות שבין 40 ל 46, תלוי באזו תקופה
) ועכשיו, על אחת כמה וכמה רחוקה מלהיות דקיקה + תוספת של בטן (שמעולם לא היתה אישיו אצלי, אבל אחרי הלידה פתאום צצה לה), אני מתרכזת בעיקר בביגוד "מטשטש"

שמלות וחולצות מעטפת "נוזלות" (יש הרבה כאלה של "אפרתה"), חולצות שהן "לוס" ולא צמודות ותחתונים מחטבים בגזרה גבוהה גם עושים את העבודה.

בגזרת השמלות שוב- השמלות של אפרתה ברובן מאוד מחמיאות , שמלות בגזרת A ובכלל- שימי דגש גם על הבד-
בדים שאינם חלקים מטשטשים יותר (פסים, פרחים, נקודות...).
השנה ראיתי בגולברי ובזיפ המון שמלות מוצלחות.

יתור

New member
תודה על הכנות

הבעיה היחידה אצלי היא הבטן שמזדקרת קדימה. אני לא מלאה בכלל והאגן שלי לא רחב. רק הבטן החצופה הזו בולטת לה קדימה.
שמלות בגזרת A ירחיבו אותי יותר, העניין הוא שחגורה תדגיש עוד יותר את הבטן, ואולי אני טועה. אעלה בהזדמנות תמונה. תמונה שווה אלף מילים.

רק הדקיקות מעלות תמונות?

תתביישי לך!!!
(מה אני? עז???
)
ותשובתי לעניין- מסכימה לכל מה שנאמר פה לפניי

Bacio

New member
את דקיקה בתחפושת

כשראיתי מה המידה שלך, ישבתי עם פה פעור למשך כמה דקות.

אין לי מושג מה הגובה שלך, המשקל שלך, או איך הוא שלך מפוזר על הגוף, אבל את ממש נראית מדהים, מכל בחינה שהיא!

(וכמו שאמרו לך לא פעם, את לא נראית בת 38, וממש לא אמא לשניים, והלוואי עלי להיראות כמוך בעוד 6 וקצת שנים).

Fun Fair

New member
הלו גיברת!!!!

ראשית- לא אמרתי "כל".
שנית- את מדברת???? יא שאפה!!!!!

גא ין

New member
תופתעי

אבל הדקיקות ביותר [גם אחרי ההריון] מקוות להשמין, ושתהיה להן לפחות קצת בטן- מניסיון. אבל לרוב אלו שאני מכירה, הן משתמשות במחטב, אבל אני אישית מתמודדת עם בעיה דמה... הרגליים שלי מאוד דקות, שהן פשו נראות נורא בשמלה, ומתאימה לי רק גזרה מסוימת, שגם אותה אני לא מוצאת, ואם אני מוצאת, אז היא יקרה מידי לתקציב שלי.... אז אני אישית תופרת. כל מה שצריך זה לקנות בד, ולחטט קצת ביו טיוב.

shirlapes

New member
מילא הקימורונצ'יק

אצלי יש איזה עיקול יחסית קיצוני בחלק התחתון של עמוד השדרה, מה שגורם לבטן שלי אוטומטית לצאת החוצה ולהיראות יותר גדולה ממה שהיא באמת. אני מקבלת את ה"באיזה חודש את" לעתים קרובות
כי בשאר הגוף אני דיי רזה.

שמלות בגזרת A תמיד עושות את העבודה.
יש לי גם שמלות עם כיווצים מתחת לחזה (ולא, נניח, באמצע הבטן כמו שיש לעתים קרובות) - בדר"כ זה קצת מטשטש, אבל זה נהיה בעייתי אם אני אחרי ארוחה טובה (כי אז זה נראה כמו הריון...שוב...).

יתור

New member
שמלה בגזרת A

את לא הראשונה כאן שאומרת שגזרת A מתאימה לבעלות בטן. אולי אני לא מבינה מה זו הגזרה הזו? אשמח אם תעלי תמונה להמחשה.

יש לי חולצה עם כיווצים מתחת לחזה ובכל פעם שאני מודדת אותה, אני מיד מורידה כי אני נראית בה ממש הריונית .

shirlapes

New member
דוגמה

השמלה היפה הזו

זה צמוד למעלה, בערך עד אמצע הבטן, ומשם זה נהיה רפוי.

אורזיגל

New member
אני קונה הרבה שמלות מארסטו שמט וגולברי

במידת הצורך, משתמשת במחטב של טריני וסוזנה.

אורזיגל

New member
בארץ - ברשת אפרודיטה

ובאינטרנט (מצרפת קישור ל-2 פריטים שיש לי).

פריט 1

פריט 2

למעלה