שאלה על הסתרת בטן

יתור

New member
שאלה על הסתרת בטן

שלום לכולן, אני בעיקר קוראת ולומדת מכן. התרשמתי שרובכן רזות עד דקיקות

בלי בעיות קשות ובולטות של בטן הריונית ללא הריון.

פעם הייתה לי שמלה בגזרת פרינסס שהסתירה מאוד יפה

את הקימור של הבטן, אבל לא מצליחה כיום למצוא שמלה בגזרות כאלה.

עם מכנסיים וחולצות טריקו אין לי בעיה. חולצות טריקו גם כשהן צמודות הן לא מבליטות את הבטן.

הבעיה היא שמלות שאני מתה לקנות . אז מה הגזרות שמסתירות בטן כזו ?

לא יודעת לגבי שאר הדקיקות פה

לי יש בטן של אחרי הריונות מכובדים (תאומי-ענק) שגם ככה מעולם לא היתה שטוחה גם בימיה הטובים ביותר.
אני יכולה לשתף אותך מה טוב לי: שמלות מבד, לא טריקו אלא אריג. בקיצור לא שמלות שנצמדות לגוף אלא כאלה שיש להן דעה משל עצמן איך הן רוצות להיות.
אמרו לי גם שגזרות עם כיווצים באזור הבטן הן טובות, לי קשה איתן כי הן נדבקות לי לכל שאר נקודות התורפה.
עוד עצה שאני מחכה ליישם - לקנות ולנסות מחטב ואז אולי אפשר גם עם שמלות יותר נוזליות (שיש לי גם כמותן, תוצאה של ליקוי בשיקול הדעת בקניה).
יש עוד אבל נראה אם זה מדבר אליך.

יתור

New member
"שמלות עם מודעות עצמית"

את צודקת לגביהן, הן מסתירות יחסית בסדר, תלוי בגזרה. העניין הוא שהמותן פתאום נראית כל כך עבה..שזה מרתיע אותי.
לגבי מחטבים, הם דוחסים את הבטן פנימה וזה מצויין, אבל ללכת איתם יום שלם זה ממש עינוי נוסח המאה ה- 16 ואני מוותרת .

Zorikit

New member
טוב, אני רחוקה מלהיות דקיקה או רזה

וגם לי יש בטן, לפני ההריונות

אני באה ממקום קצת אחר, אני לא חושבת שבטן בולטת זה כזה רע.
אם היא גדולה מאוד ומשתפלת מאוד/לא פרופורציונאלית זה קצת אחרת (בדיוק היום עלה דיון בפורום השכן על בלוגרית שהיא דוגמא לבחורה עם בטן מאוד לא אסתטית שמבליטה אותה בצורה מאוד לא מחמיאה) וכן צריך טיפה להסתיר/לטשטש. אבל לי יש בטנון וגם לנשים אחרות כאן וזה ממש לא אסור שרואים קצת בטן. זה נשי ומקסים בעייני.
גזרת פרינסס - אמפייר. בעייני זו גזרה שגורמת לבטן להראות הריונית עוד יותר.
נתנו לך כבר טיפים מעולים כמו בדים לא דקים מידי ולא נצמדים מידי, אבל אם נראה תמונה זה יעזור לנו הרבה יותר!

Zorikit

New member
תודה אני מניחה

אבל אני לא תמיד מנסה. אני לובשת הרבה צמוד. פשוט מבדים יותר מחטבים ועבים ולא דקיקים.
רואים שיש לי בטן, במציאות יותר בתמונות לדעתי. אבל גם בתמונות היא לא שטוחה...

Aניס

New member
לי מעולם לא היתה בטן שטוחה

גם לא לפני ההריונות. שילוב של תזונה גרועה וחוסר בפעילות גופנית לאורך כל חיי. אז מה עובד לי?
מחטב טוב וקלילי, גזרות שמתאימות למבנה הגוף ובדים שלא נצמדים לאזורים הבעייתיים.
אני חושבת שאני מצליחה להסתיר די טוב את העובדה שיש לי בטן

Zorikit

New member
אני חייבת להגיד משהו

אני חושבת שזה לא בהכרח קשור לתזונה גרועה וחוסר בפעילות גופנית. לרוב הנשים שאני מכירה, גם הרזות מאוד יש בטנון וזה לרוב קשור למבנה גוף... לרוב הנשים בשלב מסויים בחיים מופיע מעין שקע באזור שבו הבטן התחתונה מתחברת לגבעת וונוס ובגלל השקע הזה הבטן וגבעת ונוס תמיד נראות עגולות :)
מצחיק כמה שזה נחשב היום למשהו שצריך להסתיר בעוד שבתקופות אחרות כל הנשים שהן אידיאליות ביצירות אומנות הן בעלות בטן רצינית, לפעמים כזאת שנראית אפילו הריונית.

tingumi1

New member
אם זה קורה בגיל מסויים

אז איך זה מבנה גוף? אולי זה עניין של שרירים?...

לי יש את זה (ואני צעירה ורזה), אבל האמת, שזה כבר פחות מעסיק אותי, איזה כיף!

Zorikit

New member
ההסבר שרופא המשפחה נתן לי:

גיל מסויים - דיי מוקדם.אצלי זה הופיע בגיל 18 בערך, וזה הטריד אותי מאוד. והרופא אמר שהשקע הזה מופיע לנשים כשהן הופכות להיות פוריות ומוכנות להריון ושזה סימן טוב....זה ממש לא עניין של שרירים. לי יש בטן חזקה מאוד, גם תחתונה ומאוד בשליטה (ותודה לג'וזף פילאטיס) ועדיין הבטן שלי ככה. וגם כשהייתי רזה יותר היא נראתה בדיוק ככה... זה עניין של התבגרות לדעתי. אם תסתכלי ביצירות אומנות עד המאה ה 19 אפילו רואים נשים שיש להן שקע ובטנון. גם רזות מאוד (אפילו במצרים וביוון העתיקה למרות האידיאליזם. צירפתי לך פסל של גופה של נפרטיטי) כשמצויירות נערות מאוד צעירות או ילדות - אין להן את זה. זה פשוט מדהים כמה טוב אמנים תיארו את הגוף.

tingumi1

New member
טוב לדעת:)

לא העלתי על דעתי, תמיד חשבתי שזה קשור לשרירים...

נראה לי שיש ייתרון ללימודי תולדות האמנות, במובן הזה שהם מפגישים אותך עם סוגים שונים של יופי ומנפצים "אמיתות מוחלטות" של יופי ובריאות..
(כמו ה 90-60-90 המפורסם וכו'...) .

Zorikit

New member
לחלוטין.

אני חושבת שאיפשהו העין שלי הרבה יותר רגילה מאנשים אחרים ליופי מלא ואפילו שמן בגלל שזה האידיאל שנמצא סביבי. אני רואה הרבה יותר את זה מאשר מגזינים, עם כל אהבתי לאופנה...

michali278

New member
שאלת מחטב

באיזה מחטב קליל את מתאבזרת?

קניתי תחתונים/מחטבים קלילים ביותר של גו אנדר אבל הם כל הזמן מתקפלים/מתגלגלים ממעלה הבטן למטה

Aניס

New member
יש לי שניים

אחד של דלתא והשני של סברינה. שניהם מהמשביר עלו בערך 90 ש"ח כ"א.
הם בגזרת מכנסיים, ואוספים גם את הירכיים וגם את הבטן.
גם בשיא הקיץ לובשת אותם מתחת לשמלות/חצאיות והם באמת כמו עור שני.

efroch99

New member
ועוד שאלה

את לא מוצאת שיש בדים מסוימים של שמלות וחצאיות שנדבקות למחטב?

באמת מה עושים עם מחטב שמתגלגל למטה

כל הזמן גם אני ניתקלת בבעיה הזו ואז נאלצת ללבוש מחטב שלם ואז כשיש שירותים צריך אשכרה להתפשט

זו פחות גזרה ויותר בד, לענ"ד.

בתור מי שמתהדרת מאז ומתמיד בכרס שכזו
יש בדים סלחניים יותר ופחות. אני משתדלת לבחור בסלחניים יותר.

Bacio

New member
מה שכולן אמרו

בדים לא צמודים, ולא נדבקים.

ואולי אם תצרפי תמונה, נוכל לתת לך עצות פרקטיות שיתאימו ספציפית לך.

(אמרה זו שבאמצע חתונה פנתה אליה מישהי ושאלה אותה: "אני לא יכולה להתאפק יותר, באיזה חודש את?", אחרי שהבהרתי לה שאני ממש לא בהריון אלא בעלת בטנונה גאה, היא לא ידעה איפה לקבור את עצמה, ואני לא הפסקתי להתפקע מצחוק).

למעלה