שאלה על אוספים בכללי

python 4

New member
../images/Emo70.gifI've died and gone to heaven

ואיזה גן עדן זה! פאקטים מקפצים להם בשדות, פאקטים נושרים מהעצים. פאקטים! איזו תערוכה חביבה! היה כיף גדול לפגוש את כולכם (טוב, מי שהיה). שמחתי לפגוש פעם ראשונה את אבא של יובל, יובל, איציק אספן הדגמים ובהופעת אורח - אבא של יותם! ותודה רבה ל-
תמיר! על חבילה מפוצצת בבולי נויטה, והעיתון, והטפסים... אין כמוך!
בני! על התקליט של ABBA!
רחל! על הבול המ-ד-ה-י-ם! נדמה לי שהזהרת אותי לא לשים את הבול הזה יחד עם בולים אחרים כי הוא נגוע בחלודה, ובכן - יתכבדו נא כל בולי ישראל ויזוזו דף אחד אחורה באלבום, כי העמוד הראשון שייך לבול הזה! למי שלא הבין, מדובר בבול הלחם הראשון וההיסטורי שלי. הסינדי של המאפיות! סה"כ יצאתי מהתערוכה הזו יותר בזול ממה שחשבתי. עמדתי בפיתוי הרב וקניתי רק 5 פאקטים - קודם כל של 50 דגלים (שלא תגידו שאני לא אספן רציני!) ואח"כ 50 בולים משולשים (שתגידו שאני לא אספן רציני..
) וגם 50 בולי אוניות (אההה... יש שם דגלים על התרנים), 50 בולי מזרח גרמניה לאוסף הגרמני שלי ו- 200 בולים מ- 200 מדינות להשלמת האוסף הגיאוגרפי שלי! הא! הסברתי את הכל. אה כן - ועוד 100 בולי הונגריה (לאוסף ההונגרי), 100 בולי גרמניה (לאוסף הגרמני) ו- 100 בולי ארה"ב (אין לי מושג איך זה קרה). חוץ מזה קניתי מלקט (עכשיו אני פילטליסט רציני!) ולצערי אלבום כבר לא היה לדורון. אה, וכמובן בדוכן השירות להוצאת כספים קניתי את גליון פיפא וגלויות מירב של בולי השעון (אומנם יותר יפים משלנו, אבל שלנו יחודיים!). ברגע של בלבול קניתי 10 מעטפות, בסוף ביילתי והחתמתי רק 4 ככה שנתקעתי עם סטוק. באותה הזדמנות עשיתי מנוי לשירות הבולאי ולקחתי טפסים לאיל"ת (אני עדיין בדעה שבולים מרובעים נחשבים לאוסף תימאטי). אָלוֹנָה, רחל ואני יוצאים בהנפקה משותפת של 'צייר לי בול' - סביבון משולב בדגל ישראל! אָלוֹנָה ציירה, רחל נתנה הוראות ואני הסתכלתי מהצד. זו ההזדמנות להודות לאלונה שציירה ממש בסבלנות, ואפילו כמה טיוטות.. זהו. בשמונה ורבע נזכרתי שיש לי רכבת עוד 10 דקות, אמרתי יפה שלום לגלעד והפאקטים (נשמע כמו שם של להקה) וברחתי כל עוד נפשי בי. היה אחלה יריד!

אני פשוט לא מאמין! לא יכול להיות!

אבא של יותם היה בתערוכה ומישהי לא אמרה כלום? כאילו דא? מחביאים אותו? שלא לדבר על הנטישה החשאית שהתבצעה שם...

אויש, מצטערת ביותר

אבא של יותם שמירטף את יותם בדשא הענק שבחוץ, ומדי פעם נכנס לבדוק מה קורה. יותם, מצידו, התחרפן סופית בערך בשש, ולכן נאלצנו ללכת בלי להפרד (כלומר נפרדנו ממוטי, סער, דרמסלה ובני, אבל לא מאבא של נעם, שהיה עסוק בחתימות למעריצים צעירים או משהו כזה). אז, אבא של נעם, קבל את התנצלותי הכנה עכשיו, ואת התמונות כאשר אפתח אותן... את רשמי תוכל לקרוא בהודעה למעלה (או אולי היא כבר קפצה למטה).
על ההסברים המאלפים. מי זה שדיבר איתי על המצלמה הדיגיטלית? יש לו תמונות הרבה יותר שוות! ולסער - ים של
על הקופיץ היפהפה. הוא עולה על ציפיותי, מכיוון שהוא נראה מיושן כדבעי ואפילו יש לו חור לתליה (כבר נתלה).

python 4

New member
ושכחתי מישהו חשוב...

תודה לאריק על המעטפה! היא נפלאה. קניתי לי גם 3 מעטפות FDC - ספתח לאוסף ה- FDC שלי.

python 4

New member
נשארו עוד כמה גרושים..../images/Emo9.gif

סה"כ הוצאתי כ- 200 ש"ח ביריד, שזה פחות ממה שחשבתי שאני אוציא...

../images/Emo6.gif באמת נעלמת פתאומי

ציירתי בשמחה ולא נכון אתה לא רק הסתכלת גם כתבת ISRAEL
אני גם ציירתי 3 חתולים
מה זה מסכנים אבל כולם אמרו שהם יפים ועשיתי מהם בולים, נראה מה יצא, ישלחו לי בדואר.

ronmerav

New member
פיתוני...

תספר לנו מאיפה הביטוי בולי נויטה? אם זה מה שאני חושב שזה, אז כדאי שאתקן אותך. רון - המדור לעברית (וגם הונגרית ואולי קצת רוסית). לצערי המחשב עדיין לא טופל, כך שאין הרבה סיכוי שאכנס לפורום עד יום א'. שבת שלום, תנוחו היטב ותזכרו בכל החוויות היפות מהתערוכה.

למעלה