../images/Emo70.gifI've died and gone to heaven
ואיזה גן עדן זה! פאקטים מקפצים להם בשדות, פאקטים נושרים מהעצים. פאקטים! איזו תערוכה חביבה! היה כיף גדול לפגוש את כולכם (טוב, מי שהיה). שמחתי לפגוש פעם ראשונה את אבא של יובל, יובל, איציק אספן הדגמים ובהופעת אורח - אבא של יותם! ותודה רבה ל-
תמיר! על חבילה מפוצצת בבולי נויטה, והעיתון, והטפסים... אין כמוך!
בני! על התקליט של ABBA!
רחל! על הבול המ-ד-ה-י-ם! נדמה לי שהזהרת אותי לא לשים את הבול הזה יחד עם בולים אחרים כי הוא נגוע בחלודה, ובכן - יתכבדו נא כל בולי ישראל ויזוזו דף אחד אחורה באלבום, כי העמוד הראשון שייך לבול הזה! למי שלא הבין, מדובר בבול הלחם הראשון וההיסטורי שלי. הסינדי של המאפיות! סה"כ יצאתי מהתערוכה הזו יותר בזול ממה שחשבתי. עמדתי בפיתוי הרב וקניתי רק 5 פאקטים - קודם כל של 50 דגלים (שלא תגידו שאני לא אספן רציני!) ואח"כ 50 בולים משולשים (שתגידו שאני לא אספן רציני..
) וגם 50 בולי אוניות (אההה... יש שם דגלים על התרנים), 50 בולי מזרח גרמניה לאוסף הגרמני שלי ו- 200 בולים מ- 200 מדינות להשלמת האוסף הגיאוגרפי שלי! הא! הסברתי את הכל. אה כן - ועוד 100 בולי הונגריה (לאוסף ההונגרי), 100 בולי גרמניה (לאוסף הגרמני) ו- 100 בולי ארה"ב (אין לי מושג איך זה קרה). חוץ מזה קניתי מלקט (עכשיו אני פילטליסט רציני!) ולצערי אלבום כבר לא היה לדורון. אה, וכמובן בדוכן השירות להוצאת כספים קניתי את גליון פיפא וגלויות מירב של בולי השעון (אומנם יותר יפים משלנו, אבל שלנו יחודיים!). ברגע של בלבול קניתי 10 מעטפות, בסוף ביילתי והחתמתי רק 4 ככה שנתקעתי עם סטוק. באותה הזדמנות עשיתי מנוי לשירות הבולאי ולקחתי טפסים לאיל"ת (אני עדיין בדעה שבולים מרובעים נחשבים לאוסף תימאטי). אָלוֹנָה, רחל ואני יוצאים בהנפקה משותפת של 'צייר לי בול' - סביבון משולב בדגל ישראל! אָלוֹנָה ציירה, רחל נתנה הוראות ואני הסתכלתי מהצד. זו ההזדמנות להודות לאלונה שציירה ממש בסבלנות, ואפילו כמה טיוטות.. זהו. בשמונה ורבע נזכרתי שיש לי רכבת עוד 10 דקות, אמרתי יפה שלום לגלעד והפאקטים (נשמע כמו שם של להקה) וברחתי כל עוד נפשי בי. היה אחלה יריד!
ואיזה גן עדן זה! פאקטים מקפצים להם בשדות, פאקטים נושרים מהעצים. פאקטים! איזו תערוכה חביבה! היה כיף גדול לפגוש את כולכם (טוב, מי שהיה). שמחתי לפגוש פעם ראשונה את אבא של יובל, יובל, איציק אספן הדגמים ובהופעת אורח - אבא של יותם! ותודה רבה ל-