שאלה/סקר

The Snow Goose

New member
שאלה/סקר

אני לא יודע עם עשו את זה כבר אבל בכל זאת. איך ומתי הייתה הפעם הראשונה שסיפרתם למישהו, ואיך הוא הגיב ו.. עם עולות לכם עוד שאלות תענו! אני ארשום את הסיפור שלי בהמשך~~ *נכתב בלשון זכר לנוחיות בלבד.

St Frangelico

New member
ממ.........זה היה

במסיבה של מישהיא,אני זוכר שכמה חברה ניגנו שם יידיש פאנק,כולם היו נורא שמחים ומאושרים,אני הייתי אם מסימה בלב,ופחד מוות . לקחתי את מנת הנרגדילה הדרושה כדי לעשות דברים שאתה תתחרת עליהם בטוח ( וזה אומרר הרבהההה נרגילה) אלכוהול שתיתי קצת,כי לא נתנו לי פן אני אשתכר ויחזור על דברים שעשיתי שהייתי שיכור ( איזה אנשים נחמדים הא? ...). אחרי שכולם כבר התפרקו מנשקם ויצאו לרחוב ,ישבו על המכוניות ופיטפטו,אני חיפשתי את המטרה שלי,ולא מצעתי,חיפשתי כמו משוגע,ואז התחלתי לבכות,כי פחדתי ממה שאני הולך לעשות,הלכתי לילד אחד ושאלתי אותו בנתיים שאני נחנק מדמעות אבל מנסה לא להראות איפה היא,הוא אמר שהיא הלכה הביתה,הייתי שבור לגמרה,הכנתי את עצמי כל היום נפשית שזה מה שאני יעשה בערב,הוא ראה שאני בוכה ושאל מה קרה,אמרתי לו שכלום והלכתי משם,התיישבתי מאחורי שיח אחד,ואחרי כמה זמן היא פשוט יצאה מאחורי הבית ובאה לדבר איתי,כנראה אמרו לה שאני בוכה ואני מחפש אותה (כמה מביך!) ואז בנתיים שתלשתי המון עציצים מרוב עצבים ,אמרתי לה,דיברנו,הכל היה טוב ומאז אנחנו שתי זונות גאות,טוב,רק היא, הדר יויקי קנפו!!!!!!!!!

עליי עלו חחח זה היה ככה

כיתתה .ח. הייתי בפנמיה מישהוא עשה אצלי משהוא למטה תפסו אותנו תוך שניות כל הפנמיה ידעה ושאני סיפרתי לידידה לפני 3 חודש

הפעם הראשונה שסיפרתי....

עדיין לא הייתה
ולא נראה לי שהיא תהיה בזמן הקרוב...

חחחחחחחחחחחח אתה ויקי כנפו!!!!!!!

זונות גאות רולס
אז שלי לא היה כל כך מרגש כמו של טיר(אהרון התקשר אלי ד"א) הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ואז אמרתי לו שאני ביסקסואלית ושאלתי אם זה מפריע הוא ענה שזה מרתיע אבל עדיין וכעת אנחנו שתי זונות גאות

OXFO

New member
הממ...

זה היה בשיעור בכתה... הידידה הכי טובה שלי ישבה לידי. וסתם... התחשק לי לספר לה. אני זוכר שלפני השיחה בכתה דיברנו על מישהו הומו. אז פשוט אמרתי לה: "את זוכרת את ההוא? יופי, אז גם אני כזה". היא חייכה וממש שמחה, משום מה. בנות אוהבות את זה. נו, לכו תבינו אותן.

The rising dawn

New member
הפעם הראשונה שלי....

סיפרתי לידידה הכי טובה שלי, וזה ממש לא היה ספונטני. הכנתי אותה חודשים מראש שיש לי משהו חשוב לספר לה... ולילה אחד לפני 8 חודשים בערך חזרנו ממסיבת הפתעה של חברים והיה לנו המון על מה לדבר... ובגלל שהיא גרה לידי אז עליתי אליה הביתה ואמרתי לה שאני מוכן לספר לה...כל הזמן הייתי לחוץ ונתתי לה רמזים כדי שהיא תבין כבר ולמזלי היא הבינה (אחרי ששתיתי מלחץ עשר כוסות קולה וכל הזמן הלכתי לשירותים...). וישבנו ודיברנו עד הבוקר והיה נהדר...:) היא קיבלה את יופי (ולא הייתה מופתעת במיוחד).

resputin

New member
אני הייתי מופתע (בערך ../images/Emo3.gif) ../images/Emo13.gif.

נממ.. סיפרתי את זה כבר קרוב לעשרים אלף פעם, אז נעשה את זה בקיצור. *בית ריק, אצל הבחור ש<הסתבר לי באותו הערב>הייתי מאוהב בו, אומר שאנחנו רוצבים שם. *מישהו הציע את הרעיון השטני ללראות את "מלך האריות", אחרי שיר הפתיחה דפקתי שינה מלכותית. *<שבמהלכה>הוא והחברה שלו לשעבר הלכו יחד לחדר, אני עדיין חרפתי. *התעוררתי, ביליתי עם שני ידידים שלי, ששאכלתי איפה כולם קיבלתי הסברים וששניהם בחדר -משום מה הייתה לי הרגשה מוזרה בגלל זה. *הם סיימו, הלכתי לחדר עם עוד ידידה <והאקסית שלו שהייתה עדיין בחדר> וסתם התיישבנו לדבר. מפה לשם זה נחדף לזה שאני מרגיש מוזר לגבי זה, ואז היא מעיין זרקה באוויר ש'מי יודע, אולי אתה מאוהב בו..' בחצי הומור וחצי רצינות, ואז זה תפס אותי בבום שכזה, לקח לי כמה שניות להתאפס, והבנתי שזה זה. סיפרתי להן, קראנו לעוד כמה אנשים שקרובים אליי, סיפרנו גם להם ובערך כשעה אחרי לקחתי אותו לחדר וסיפרתי לו את שתי העובדות. הוא -לשמחתי- לקח את זה ממש בסבבה. אומנם סטרייט וכלום לא יצא מזה, אבל באמת שלקח את זה בסדר. ו..זהו זה בערך. מופתעים? אני לא יכול לומר שהם היו.

ImaginaryLight

New member
אצלי הכל נורא מטושטש כל הסיפור הזה

אני רק זוכר שהסתובבתי עם ידידה שלי וזה פשוט נפלט לי, משהו כמו "וא אני באמת הומו?"... העניין הוא שלקח לה שבוע להאמין לי כי זה היה באחד באפריל. אחח... המקוריות.

Wrecker

New member
היום...

סיפרתי היום לחבר שלי ואתמול לעוד חבר..יש 4 אנשים שיודעים עלי.. (אנשים קרובים) וכולם קיבלו את זה טוב:)

lonely TearDrop

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo20.gif

ממ אני לא זוכרת ממש איך זה היה עם החברה הראשונה שסיפרתי לה, אני זוכרת שהיא קיבלה את זה טוב ופעם ראשונה נראה לי שממש דיברנו על דברים שהם מעבר לצחוק (בפעם השנייה שהזכרתי את זה היא עשתה לי טארוט -היא בכלל מכשפה קטנה זאת- והיא אמרה לי שאני צריכה לזרום עם זה, לא לפחד להיות מי שאני, ולצאת מהארון
נראה לי שזו הפעם הראשונה שהקשבתי לה ואני ממש שמחה על זה) במהלך השנה הזאת אמרתי כבר כמעט לכל מי שאני מכירה, וכל החברים שלי (חוץ מאחת) הפכו להיות מממש קרובים אליי וחברה אחת ממש מעריכה אותי על זה שסיפרתי- היא אומרת שהיא אפילו אוהבת אותי יותר- כי אני באמת גאה בעצמי עכשיו

The Snow Goose

New member
אני..

בחופש הגדול האחרון, באש לילה של הצעירה (כן, הנוע"ל משטלת לי על החיים) אז בהכנות לקראתו, ישבנו במעגל, אני ישבתי ליד הסטרייט (מאז ועד היום אני עדיין מאהב בו..) וליד הסטרייט ישבה חברה מהקבוצה ואז.. לא יודע איך הם הגיעו על לדבר על זה.. והיא אמרה "הוא הומו והוא רוצה להתנסות, דן אתה מסכים?" אז אני חשבתי לי לרגע.. אמרתי "כן" ואז היא שואלת "אתה הומו" אז אני עונה לא, ברצינות כזאת.. קיצר בזמן האש לילה כבר, באש לילה המאוחר יותר, אז אני, היא (החברה מהסיפור למעלה) ועוד אחת הלכנו להתחבא כדי להבהיל חניכים קטנים.. קיצר אנחנו מחכים להם, ואז אני מעלה את הנושא "זוכרת את השאלה ששאלת אותי אז.." דיברנו בקודים בגלל הילדה שישבה ליד. קיצר סיפרתי לה שם, היא לא האמינה בהתחלה.. ו.. זה היה נחמד, זה עשה לי הרגשה ממש ממש טובה, ביחוד שהיה לי מצברוח נאחס כל הערב. זה ממש שיפר אותו. עכשיו רוב הקבוצה יודעת, כולל הסטרייט, הוא יודע את שני הדברים.. ועוד כמה אנשים שלא קשורים לנוע"ל.. ו..מגניב לי. וכולם קיבלו את זה ממש טוב, כולל אותו, שממש עזר לי גם בכל מיני רגעים.

Tleilaxu

New member
אוקיי (סורי על האורך) ../images/Emo13.gif

לא חובה לקרוא, זה באמת לא מעניין. טוב אז אף פעם. אבל רק לכתוב את זה באינטרנט לקח לי שנים. זה היה פאקין קשההה אז סתם אספתי מלא מיילים של אנשים מכל מיני אתרים ותכננתי פשוט להטפל אל כמה ולטעון שאני צריך לדבר ואין לי עם מי ושאני פוחד והכל.. הכל היה נורא מתוכנן. ידעתי בדיוק מה ומתי להגיד הכל. זה היה יותר פשוט מזה דרך איזה פורום היכרות הכרתי מישהו בשם אלמוג (תחשבו בריאן קיני, זה הוא
) דרך המייל ופשוט נטפלתי עליו ושפכתי את "היציאה" ששיננתי וחזרתי עליה איזה שנה (במקור התכנון היה לספר את זה למישהו אמיתי, אבל אז הבנתי שאין בזה ממש טעם). כתבתי לו מגילות על גבי מגילות והוא היה חמוד וממש עזר לי והסביר לי דברים. דיברנו לא מעט ומפה לשם הוא עשה חצי אאוטינג לילד מהשכבה שלי.. קיצר סיבוכיישן.. בכל מקרה חצי עולם גם ככה חושד בי לא נראה לי שזה יהיה הפתעה לאף אחד, אבל אני לא רואה את הטעם שבלספר לאנשים שאני אוהב. אין לי רצון שיסתכלו ויחשבו עלי אחרת. אני לא רוצה לשנות כלום, באמת טוב לי. בחרתי לחיות בינתיים בערך חיים כפולים ופשוט להכיר את החברים שלי מהקהילה בנפרד. בקשר למשפחה זה אחרת.... כאילו.. זאת המשפחה שלי! אם הם לא יודעים ביי נאו זה ממש ביזיון! זה לא יפתיע אותם ולא יזיז להם בגרוש, פשוט שאין צורך. כשיהיה לי חבר רציני כולם כבר יבינו פשוט. אני רוצה שליטה מלאה- לספר לאנשים ספציפיים בטיימינג אופטימלי, אם בכלל. לפני שלושה חודשים ככה כל העסק ממש הפחיד אותי. היום אני יותר מאורגן במחשבות ויודע איך לצאת מזה מחוזק.

Tleilaxu

New member
וואי

הייתי בטוח שיצאה לי מגילה של שלושה עמודי פוליו הממ כנראה שזה כבר לא כזה אישיו

Unflushable

New member
תגובה

בגיל 12, לאחותי. הי הזדעזעה מהעובדה שאני פעיל בגיל כה צעיר (גם אני מזועזע) והייתה בטוחה שאני עובד עליה. היא אמרה לי אח"כ שהיא מאמינה לי, אבל אם אני אומר שעבדתי אליה היא לא תכעס (בנוגע למין, לא בנוגע לנטיה כמובן). עכשיו היא כבר בסדר. הבנאדם היחיד שאני באמת מדבר איתו על זה בנחת

The rising dawn

New member
היום סיפרתי לעוד חבר (מספר 3)

אחרי 2 הידידות שכבר יודעות... אבל הוא לא מאמין לי :(

resputin

New member
איך אפשר לא להאמין לדברים כאלה?

"אני הומו" "לא אתה לא, נו אתה סתם צוחק" "לא, אני הומו" "נו באמת.." "אני הומו!" "טוב, בסדר. אתה הומו (NOT)" *תופס בחור ומנשק אותו* "עכשיו אתה מסכים שאני הומו?" "טוב, פסדר.. תהיה הומו.! הנוער של היום!"
.

featherhead

New member
:))

הממ, תראה, אני דווקא יכול להבין למה יש תגובות כאלו. במקרה שלי, סיפרתי לידידה הכי טובה שלי (איפהשהו בתחילת כיתה י') והיא לא האמינה בהתחלה. למזלי אחרי כמה דקות היא התחילה להבין. ואני לא יכול להאשים אותה על כך שהיא לא האמינה- הרי לא דיברתי על בנות ולא גיליתי עניין במין השני, אז היא הניחה שאני פשוט ביישן. ובאותה תקופה הייתי הרבה יותר סגור ועצור (וזה לא שעכשיו אני מתלבש בגרביונים ובגדים צעקניים, אתם מבינים:).. אני בספק אם הייתי מאמין לעצמי
בכל אופן, יש מספר לא מבוטל של נערים ונערות, שרק בגלל שהם לא עונים על ה*קריטריונים* של הההגדרה "הומואים" ו"לסביות" ע''י החברה, הם נתקלים בסוג כזה של תגובות.

Dni1

New member
לפני שבוע...

הייתי בדיכאון בגלל משהו, חבר הכי טוב שלי שאל אותי מה רע לי בחיים, ומה חסר לי.. ואז אמרתי לו שיש דברים שהוא לא יודע.. נתתי לו את כל הרמזים שבעולם והוא לא קלט.. עד שהוא התקשר אלי, שוב נתתי לו רמזים יותר עבים, ואז אמרתי לו בטלפון-"זה לא מסובך, זה בסך הכל שתי מילים" ואז הוא אמר "OMG אני חושב שאני יודע, חשבתי על זה בגלל הרמזים,אבל לא היה לי מושג שזה זה, וגם לא רציתי להעליב אותך". הוא קיבל את זה לחלוטין ואפילו יותר מאוחר עבר איתי שם שם בשכבה ושאל אותי מי כוסון. LOL. אה, דרך אגב.. אני חדש פה:)

למעלה