תודה..
T Tleilaxu New member 15/10/03 #18 ../images/Emo118.gifאממ ../images/Emo140.gif ובהצלחה פה איפה קבלת הפנים שלכם אנשים? טוב תקשיב.. צריך להבין אותם.. חופש.. בטח ישנים! אז הנה יש דרישה לדעת את הגובה שלך ואת רמת הסלידה שלך מחצילים (בלדר.. אההההההההההההההההההה. קול סרט ) התכבד נא פילה, רק פילה. אסקרגו אולי? לחג וגם דגל סטיק אראונד
../images/Emo118.gifאממ ../images/Emo140.gif ובהצלחה פה איפה קבלת הפנים שלכם אנשים? טוב תקשיב.. צריך להבין אותם.. חופש.. בטח ישנים! אז הנה יש דרישה לדעת את הגובה שלך ואת רמת הסלידה שלך מחצילים (בלדר.. אההההההההההההההההההה. קול סרט ) התכבד נא פילה, רק פילה. אסקרגו אולי? לחג וגם דגל סטיק אראונד
M mixa1 New member 15/10/03 #31 הופה הופה! שלא תגידו שאני לא מביא אנשים....... [טוב, אז הוא מצא את הפורום לבד, אבל אני הכרתי אותו לפניכם! ]
הופה הופה! שלא תגידו שאני לא מביא אנשים....... [טוב, אז הוא מצא את הפורום לבד, אבל אני הכרתי אותו לפניכם! ]
D Dni1 New member 15/10/03 #21 אז ככה...../images/Emo98.gif תודה על קבלת הפנים... לא פתחתי טופיק חדש כי אני לא אוהב לעשות רוח . בקשר לשאלות...(אני מניח שהתכוונת אלי).. אני 1.89, ודיי סולד מחצילים האמת. . אה, ואני בן 16.
אז ככה...../images/Emo98.gif תודה על קבלת הפנים... לא פתחתי טופיק חדש כי אני לא אוהב לעשות רוח . בקשר לשאלות...(אני מניח שהתכוונת אלי).. אני 1.89, ודיי סולד מחצילים האמת. . אה, ואני בן 16.
L little bony New member 15/10/03 #23 מעווולה! זה שאתה סולד מחצילים זה כבר סימן טוב!! ברוך הבא.. ו אנשים! שברתי עכשיו את האגודל!!!
ח חמוד רק בשבילך New member 15/10/03 #26 1.89../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif מה זה הגובה הזה אתה גבוה מני ביותר מ-20 ס"מ
F featherhead New member 16/10/03 #38 ../images/Emo12.gif ואני כבר חשבתי שאני הכי גבוה, הוקל לי! 1.85 and still growing..
B Bobbin Threadbare New member 16/10/03 #36 אתה מרגיש גמד?! ../images/Emo8.gif 1.74.... ונידון להשאר ככה עד סוף ימי להערכתי אגב, חזרתי מלונדון! Cheers mates!
אתה מרגיש גמד?! ../images/Emo8.gif 1.74.... ונידון להשאר ככה עד סוף ימי להערכתי אגב, חזרתי מלונדון! Cheers mates!