המועדון!!! אין יותר "אדם בודד"
לא אדם קורא לדגל, אלא המועדון קורא לדגל. למועדון יש פעילים, מנהלים, יועצים "רוח חיה" ועוד. אבל המועדון הוא גוף וצריך לפעול כגוף ובזאת כוחו ומשם צריכה לצאת הקריאה. פעילות של בודדים, יכולה להביא לפעמים לתוצאות חיוביות, אך בדרך כלל, היא גם עלולה להזיק אם אינה תואמת את הקו שנוקט המועדון. שדברי לא יתפרשו חלילה כאילו אני מתכוון ש"לא עושים טלפון בלי אישור". להיפך, רצוי שכל אחד ירגיש עצמו שגריר למסרים של העניין הכללי וישתדל לדחוף כמה שיותר (משה דיין אמר בזמנו על אריק שרון - אני מעדיף להתאמץ לרסן סוסים דוהרים מאשר לדרבן סוסים עצלים). כוונתי היא לעניינים ארגוניים עקרוניים, בעלי השפעה גלובאלית. כפי שאמרתי בכניסה הראשונית שלי לפורום, איני מעוניין להיחשף. מצד שני, איני יושב בחיבוק ידיים, אני בקשר עם האנשים המתאימים ומנסה לסייע כמיטב יכולתי והבנתי מאחורי הקלעים. יש גורם או שניים שאיתם אני בקשר ממשי ויותר איני מפרט. לגבי חברי הפורום... אני פשוט לא קיים. נא לא לנסות להפעיל ניחושים, אלימינציה, שאלות לאנשים כמו "תגיד, היווני זה אתה?" ועוד כהנה וכהנה. להיפך, אם מישהו במקרה עולה על הטלפון שלי, שימחק אותו. אם שואלים עלי, להגיב בערפל, בהסחה ובהיתממות. סיבותי אתי. ובהחלט קיימת אפשרות שבשלב מאוחר יותר אחליט להזדהות בשמי. כרגע, המצב אינו נוח לי ואני רק מבקש לכבד את בקשתי. אשר לשאלת ג´וני בוי ואחרים לגבי השלב הבא... את כל הנימוקים מדוע רצוי לארגן את ההפגנה הבאה מול בתי המשפט, מסרתי גם כאן בפורום וגם למי שצריך. אישית, אינני מאמין גדול בהפגנות. קחו בחשבון שבכל יום מתנהלות בארץ כמה עשרות הפגנות, שאיש אינו שומע עליהן. הפגנות גורמות להוצאת אנרגייה אדירה ותועלתן בדרך כלל קטנה, אלא אם הן חלק מתמונה כללית, או נועדו למטרות קונקרטיות. מצד שני, יש הפגנות שנועדו למשוך וגם ימשכו תשומת לב מרובה. כזו תהיה הפגנת אופנוענים מול בתי המשפט בדרישה לסלק את השופט ואת הפרקליטה. הסיבות הן בעיקר שתיים. הפגנות לסלק שופט, אינן מקובלות בישראל והן עדיין מעוררות עניין. השנייה היא שינוי בדעת הקהל... מי עושה הפגנה לאכיפת שלטון החוק...? האופנוענים...? החוליגאנים האלה...? אז בהצלחה. בינתיים, הסיסמא שלנו היא "דוחפים אותנו מתחת לגלגלים" אני אישית, מאמין שזהו מצב שאפשר לשנותו. הגיבוש שהוביל להקמת המועדון, הוא סיפור "גדול מהחיים", אבל הוא עדיין בגדר תשתית. השאלה היא איך לפתח את התשתית שנוצרה באופן אחראי ונבון ובינתיים, דורון עושה עבודה מופלאה ויש ברקע עוד כמה שמות שנראה שתרומתם רבה. בהצלחה