שאלה נוספת:

שירקאנוש...נו??מה יהיה? עדיין לא חטפת דלקת

ריאות עם המים הקרים..מה יהיה אתך .....אולי זו הסיבה שאתה מרגיש 60+??????

ben 911

New member
../images/Emo13.gif שירקאן אתה הרי מכירותי ויודע שאני מתנגד..

בתוקף לכל האימרות שפר הסקסיסטיות המובאות לנ"ל חדשות לקברים . אני מסוגל בעוונותיי הרבים לומר לה "נשמה תעשי קפה" למשל או "נשמה תכבי את האור בבקשה". אבל לעולם לעולם לא "תי...תי..".נו .. מה שאמרת.
כי בד"כ הנשמה מחבקת אותי בחום..ואני אותה גם. אז מי בכלל צריך רגליים?

ben 911

New member
אפשר גם...../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

אילו זה היה תלוי בי...אפשר גם...הכל. אבל למה התכוונה המשוררת? הכוונה למשוררת ה-
עם המזרק (המחוררת) לא התכוונתי לרחל.

ben 911

New member
../images/Emo6.gif it is now or never

מותק בעולם הבא את מגיעה על רוחניות...את תהי שם רק רוח. כבר לא תוכלי לעשות רוח עם הציצים הבלונדיניים שלך.

כשהייתי

בשיא המשבר האישי שלי[כשבעלי נפטר ממחלה קשה].בתקופה הראשונה קראתי ספר שמאוד עזר לי וקצת הקל עלי "מסע הנשמות".בחרתי להאמין שהנשמה היא נצחית .כי חלק מהקושי בהתמודדות עם אובדן זה הכאב על מי שמת.

בתיה 35

New member
אמת

עדיף לחשב ולהאמין בזה מאשר לקבל שכל תכליתנו בעולם הזה זה רק לראות בטלביזה,לאכל ולכאוב עם מטבל שמחה. שיש תכלית לכל מה שאנחנו עוברים ומטרה

אודה שאין לי דעה נחרצת בנושא

אך מאוד קשה לי לקבל אנשים שחיים צורת/ סגנון חיים מסויימת וכל זאת על מנת לזכות כביכול לחיים טובים יותר בעולם הבא או שנשמתם שתתגלגל בצורה זו או אחרת תזכה לחיים טובים יותר.....ואקח לדוגמה את החרדים הקיצוניים שבהחלט מאנינים בקיומה והגלגול נשמות ..חיים חייםמאוד סטגפניים, חיים בדלת אמותיהם, לא חושפים את עצמם למודרניזציה, לפלאי הטכנולוגיה, ואפילו לא לחידושי הרפואה ,ולעיתים אפילו מסכנים את עצמם וילדיהם

מאמינים ...לדוגמה לא לחסן את הילדים

בשגרת החיסונים בארץ....לא נחשפים לזיווה של השמש מתכנסים בכויללים ולומדים ולומדים...לא נהנים ממה שלטבע יש לתת..וכל זאת מתוך אותה אמונה שמה שהם עושים עכשיו עצם הוויתם עכשיו הוא רק פרוזדור לחיים יותר טובים והגעת נשמתם לשערי גן עדן....

נכון..החיים הם לא רק "אכול ושתה היום כי מחר

נמות" אפשר בהחלט לחיות חיים מלאים כל אחד על פי דעתו, הרגליו וכן,,גם אמונתו...וזאת מתוך הצורך למצות את החיים כאן ועשיו ולא לנהלצורת חיים כזו או אחרת רק מתוך כוונה לחיים טובים יותר בעולם הבא ....

בתיה 35

New member
אפשר להאמין בגלגול נשמות

ובהחלט להנות עכשו מהחיים וזה לא סותר...כל העניין לדעת את היעוד לשמו באנו ולהשאיר איזשהו חותם בעולם לפני לכתנו...אחרי 120 שנה כמובן...

בתיה 35

New member
החרדים הם חלק מרבים המאמינים בכך

והם בדווים,אנשי המזרח ומיסטיקנים רבים. גלגול נשמות הוא דבר מוכר ויש מדענים רציניים מאד שחוקרים ומכירים בזה. כמה קשה להאמין ועוד ככל שהגיל עולה שכל מטרת חיינו כאן סתמית.... איך אפשר עם מחשבה כזו לשרוד את הפחות קל בחיים? כשאתה מאמין שיש משמעות והחלק כאן הוא חלק ממסע ארוך של הנשמה חסרת הגיל הרי זה מאתגר לחיות ולעמוד במשימות שהנשמה לקחה עליה בגלגול זה

זה חלק מהאמונה

אני יודעת שיש גוף ונשמה, כי ראיתי אותה נפרדת מהגוף אבל זה מאד רוחני לא אוהבת לספר את זה בגלל הספקנים שאני עליתי לשמים וירדתי ולא מאמינים לי אבל אני יודעת שיש נשמות , בגלל חוויות מיסטיות שעברתי אולי זה כי הכח העל טבעי שלי מאפשר לי לחוש בהם סביבי אבל בגלל האיסור של בעלות האוב לא מפתחת את התחום הזה אצלי

בתיה 35

New member
חבל שלא תפתחי צד זה

היום הרבה מודעים לתקשור ועוד דברים שבנשמה.אין טעם לעצור את עצמך

למעלה