שאלה נוספת:

בתיה 35

New member
שאלה נוספת:../images/Emo112.gif

כמה מאיתנו פה מאמינים שהנשמה שלנו היא נצחית רק מתגלגלת לה כל פעם אחרי מנוחה כמובן,בגוף אחר כדי לתקן טעויות וללמוד את שיעוריה בגללן הגיעו לעולם בגלגול נוכחי זה?

ben 911

New member
שירקאן התכוון כשהוא היה ילד..הוא שמע את אבא..

אומר לאמא: "נשמה, תפתחי את הרגליים".

בתיה 35

New member
ואחר הדברים האלה,ביננו בן

לחש וגל באוזני-מהי דאתך האם יש או אין המשכיות לנשמה...

ben 911

New member
המממממממ..גילגול נשמות?

זה הולך להיות קצת ארוך אם לא איכפת לך. תראי, אני חייב להודות שלפעמים עולים בי הירהורי כפירה.. שמא כשייסתיים התפקיד שלנו כאן עלי אדמות ועינינו תיעצמנה לעד.. זה פשוט ייגמר כך סתם...שום נשמה שום גן עדן ואז בוודאי גם לא גהינום..שום כלום.. איך שאומרים הבני דודים שלנו: "וואלא בטיח אספר". המדע טוען שכאשר המוח שלנו מזהה מצוקה גדולה עד כדי חשש למוות מידיי.. הוא תיכף נכנס לפעולה ומתחיל "לייצר" אופוריה נעימה כדי להקל את הסבל הרב וכדי לאפשר מעבר "חלק" לעולם הבא. עולם הבא אם יש כזה כמובן. כי כל אותם אנשים שחוו מוות קליני וסיפרו על מנהרה עם אור אלוקי בקצה ומלאכים השרים במקהלה. חלק סיפרו שפגשו את בני משפחתם שנפטרו לא מכבר. מעבר לזה אף אחד לא ידע לספר. אז אולי המוח האנושי יודע להנעים לנו את יציאתנו לעולם האחר והלא מוכר. ואולי יש דברים בגו, דהיינו יש עולם האמת יש דין ויש דיין של למעלה. אני מסתובב הרבה בעיר בני ברק ואני רואה שם המון חרדים..
לפעמים אני שואל את עצמי.. האם כל אלה מטורפים פנטיים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם? בחשבון מתמטי פשוט זה אומר 50 - 50 (פיפטי פיפטי). עכשיו. אם נצא מתוך הנחה שאין..אז לא נורא, סה"כ התפללנו 3 תפילות ביום הינחנו תפילים וקראנו שמע שעל המיטה.. במיקרה הזה לחינם ותוך כדי ביזבוז זמן אמנם.. אבל לא אירע לנו כל רע. אם נצא מתוך הנחה שיש..הנה הבטחנו לעצמנו מקום טוב לטיסה במחלקת עסקים הישר לגן עדן.

בתיה 35

New member
בן יקר,אדם באמונתו יחיה

אם נוח לך לחשוב שאתה חגב,כלב וכו בגורלך בעולם-בסדר. אך זה לא כך.אנחנו בני אדם ובהחלט שונים מהחי. טעות לחשב שרק החרדים מאמינים במסע נשמה בעולם הזה ,משמעות ותכלית. אני תמיד אומרת שבן אדם נאור לא יכול להיות פנאט לא כדתי ולא כחילוני. לכן יש לי אליך שאלה:האם קראת מספיק כדי לשלול לחלוטין מה שכמעט שלושת רבעי אנשים בעולמנו מאמינים? ואגב,במסטיקה לא מדברים על גיהנום וגן עדן אלא תהליך ניקוי שגורם גם יסורים לנשמה כי היא מבינה את טעויותיה... כמה עצוב לצאת מהעולם בתחושה שאתה הופך לשום כלום ולא היתה שום מטרה לחייך כאן

סליחה אולי אצטייר כטיפוס גשמי אבל

חייבת להגיב ...להביא לעולם ילדים לחנך אותם להיות אנשים טובים, מועילים, עצמאיים, לעיתים בתנאים קשים מאוד וללא אמצעים זו אינה מטרה? ללמוד..לצבור ידע, להשתמש בידע הזה לעזור לאנשים לתת להם אריכות ימים ואיכות חיים טובה זו אינה מטרה מספיק נעלה בעולם הזה? לסעוד, לעזור, לפרנס, לתמוך, להשתדל לשמש מודל חיובי זו לא מספיק מטרה טובה לחיינו???והיריעה קצרה מלהכיל...אם כל מה שאנו עושים בחיינו,,,עם כל הקשיים שנקרים בדרכנו ואנו מתגברים עליהם האם כל אלה אינן מטרות ומטרות ממומשות ומושגות...אז אני לא יודעת מהי מטרה בחיים כאן....אני לפחות יכולה להעיד על עצמי שכאשר אצא מהעולם הזה אצה בחיוך ותחושת סיפוק שחוויתי אמהות, לידות, אהבות, שמחות, כשלונות שהתגברתי עליהם, שתרמתי, תמכתי, עזרתי לזולת....ואם יש באמת עולם אחר...אני דורשת בתוקף שיחכו לי שם עם 72 גברברים נחמדים שיפנקו אותי המס'גים, ספא, רייקי, שמייקי, כי מגיע לי....בעולם הזה עבדתי קשה...בעולם הבא מגיע לי לנוח...לא?

בתיה 35

New member
נו...אבל לא סתרת כלום

כל מה שאת עושה בעולם הזה יש לו יעוד ומטרה ולשם כך הנשמה ביקשה גוף לבוא ולעשות את כל הדברים המקסימים שאת עושה .אין שום סתירה. ולגבי הבונוס עם הגברים...תבקשי המלצות אולי גם את זה תקבלי כשתעזבי את עולמנ.ו..רק תבקשי יפה...

וואי..וואי...ידעתי שאעורר תגובה בקשר ל72

גברברים....אני כבר מתארת לעצמי מה בן אומר על זה....אם כפי שנטען ששם ישנם עוד נשמות טובות...אז ממוש ....אני לא זקוקה להמלצות לפחות לא מכל אותם אנשים יקרים שעזבו את העולם [ואת ערד] ב32 שנה האחרונות ....נראה לי שהם מחכים שאני כבר אגיע ........אבל ממה שאמרו לי שם לא חולים, לא כואב כלום, בעצם לא מרגישים כלום..מחכים ככה בהמתנה למצוא איזה גוף להיכנס בו שוב .....בינתיים עושים כייף חיים ... עכשיו..יש לי שאלה באמת ברצינות.....אם הייתה נתנת לך זכות לבחור ...בגוף של מי היית רוצה להיכנס???? אני למשל הייתי רוצה להיכנס לגוף של הילד/ילדה שיוולדו למשל לשרי האריסון [טוב היא קצת מבוגרת ] או להיוולד לאחד מילדיה...כי אולי בנשמה הזו לא אצטרך לקום כל בוקר ב6.30 AM לפני זה לזבל לכמה אנשים בפורום את השכל....אחכך ללכת ל"עבודה" באיזה חור נידח באמצע המדבר....ובסוף החודש להרוויח משכורת ממה ששרי האריסון מוציאה על תיק עור ברומא... יאללה....זבלנו מספיק להבוקר......יום נעים, קסום, אורירי, זיווני, בקיצור אחלה יום לכולם....

ben 911

New member
../images/Emo12.gifערד', בעדינות איתו...את לא רואה שהוא רגיש?

ben 911

New member
גברת בתיה נכבדה ביותר.

אין לי בעיה עם התיזה הרוחנית שלך.
אני אומר שבינתיים כל עוד אנו כאן כבני תמותה עלי אדמות.. תני לי להנות קצת מהגשמיות הברוכה שהאל הטוב ברוב חסדו איפשר לי. לאחר מכן כשאגמור... אגמור הכוונה את תפקידי כאן.. או אז אתן לנשמתי להתענג על זיו יופיו הרוחני של גן העדן.
מה את אומרת? המממממ?

שירקאן12

New member
גם אני מזמן

לא אמרתי את המשפט "נשמה, תפתחי את הרגליים". בתקופה האחרונה אני אומר "נשמה, תפתחי את המים הקרים." בן אני מקנא בך בטח זה משפט יומי אצלך

למעלה