תמיכה בכל המובנים
מ מורניייייי New member 21/4/05 #34 ../images/Emo97.gifפפפף מכירה את זה../images/Emo3.gif זה ממש לא כייף
W wildrider New member 21/4/05 #37 איזה סיבוך זה להיות בחורה.... שרשור שלם הרצתם רק כי החזה שלכן טיפה קופץ .........חחח סתם... בעסה... רואים גם לחזה גדול יש חסרון...חח
איזה סיבוך זה להיות בחורה.... שרשור שלם הרצתם רק כי החזה שלכן טיפה קופץ .........חחח סתם... בעסה... רואים גם לחזה גדול יש חסרון...חח
W wildrider New member 21/4/05 #41 כן לגמרי אני רוכב עם אוכף דרסאג' ופעם אחת רוקי הביא לי קפיצה מקרוב אבל ממש מקרוב אני לא אמשיך אבל תבינו לבד...חחח כואב ..
כן לגמרי אני רוכב עם אוכף דרסאג' ופעם אחת רוקי הביא לי קפיצה מקרוב אבל ממש מקרוב אני לא אמשיך אבל תבינו לבד...חחח כואב ..
S Saint Marko New member 21/4/05 #58 ../images/Emo45.gif.... הכי כואב זה לקפוץ ולהחליק. על האוכף.... זה נורא!!! ואתה לא יכול לומר למדריכה שלך, "שמעי, דפקתי את ה.... הבנתם...
../images/Emo45.gif.... הכי כואב זה לקפוץ ולהחליק. על האוכף.... זה נורא!!! ואתה לא יכול לומר למדריכה שלך, "שמעי, דפקתי את ה.... הבנתם...
S Saint Marko New member 21/4/05 #63 בהחלט.. ודרך אגב, לא פלא שיש יותר.. רוכבות דרסז' מאשר רוכבים.....
S Saint Marko New member 21/4/05 #68 תאמיני לי שזה כואב.. באיחוד.... כצריך לשבת בקו ישר עם הרגל, האגן והראש.. זה פשוט כמעט על הקרן של האוכף בקאנטר....
תאמיני לי שזה כואב.. באיחוד.... כצריך לשבת בקו ישר עם הרגל, האגן והראש.. זה פשוט כמעט על הקרן של האוכף בקאנטר....
מ מורניייייי New member 21/4/05 #42 ../images/Emo97.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif חחח זה מציק!!!תמלא לך חזייה במשו ותעשה טרוט ישיבה כשאתה לובש אותה כמובן סדרת המשך לשרשור הזה:|סיודע|מה לעשות אם יש תחרות ואני במחזור? אבל באמת גל, להיות בחורה זה מסריח...ולא רק במה שקשור לסוסים
../images/Emo97.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif חחח זה מציק!!!תמלא לך חזייה במשו ותעשה טרוט ישיבה כשאתה לובש אותה כמובן סדרת המשך לשרשור הזה:|סיודע|מה לעשות אם יש תחרות ואני במחזור? אבל באמת גל, להיות בחורה זה מסריח...ולא רק במה שקשור לסוסים
W wildrider New member 21/4/05 #43 אני מעדיף לא לדעת.... וחבל שהזכרת תעניין של המחזור רק המחשבה על זה עושה לי בחילה...
G GR££N woMAN© New member 21/4/05 #47 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif חחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif חחחחחחח
V Vintage Queen New member 21/4/05 #46 מחזור זה בכלל סיוט בלי קשר לסוסים!! זה דוחה וכשרוכבים זה עוד יותר נוראי הכי מעצבן שזה מרעיב לי תחיים ואני אוכלת כל כך הרבה כשאני במחזורר ~שמנים ונהניםםם~ חחח
מחזור זה בכלל סיוט בלי קשר לסוסים!! זה דוחה וכשרוכבים זה עוד יותר נוראי הכי מעצבן שזה מרעיב לי תחיים ואני אוכלת כל כך הרבה כשאני במחזורר ~שמנים ונהניםםם~ חחח
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 21/4/05 #50 פףף לי ההפך... כאילו...יום ראשון אני לא אוכלת כמעט כ-ל-ו-ם.. ושאר הימים רגיל...(שגם בהם אני לא כזאאאת דובה..חח אבל אוכלת מספיק ) פשוט כואבת לי הבטן וזה עושה לי בחילה... חחח נראה לי אם יכאב לי יומיים אני מתאדה..חחח
פףף לי ההפך... כאילו...יום ראשון אני לא אוכלת כמעט כ-ל-ו-ם.. ושאר הימים רגיל...(שגם בהם אני לא כזאאאת דובה..חח אבל אוכלת מספיק ) פשוט כואבת לי הבטן וזה עושה לי בחילה... חחח נראה לי אם יכאב לי יומיים אני מתאדה..חחח
S S H I L G I New member 21/4/05 #52 בנות..נראה לי שמיצינו את../images/Emo113.gif עניין המחזור, לא? [באה להגנת הבנים בפורום]