שאלה מפדחת

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif מה אתה נדחפת?! שיחת בנות!

חח סתאאםם מתה עלייך! וזה לא כזה נחמד שאין הרבה מה להחזיק
חחח

Saint Marko

New member
מה את מדברת?! ../images/Emo26.gif כנסי!

את מושלמת כמו שאת! ואני מת עליך המונים!!!!111
!

Saint Marko

New member
נטע נטע?! מזה הדיבורים הללו.../images/Emo122.gif.

אני לא ראיתי את שירושקה חוץ מבתמונות.... אם כבר את שואלת....

TauraMan

New member
חחח מסכימה ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

|שטוחהוגאהבזה!|

Vintage Queen

New member
זה אין יותר מידי אצלך?!

חחח בטח שיש לך! אני לעומת זאת הכי פחות סובלת חחח למרות שזה עדיין כואב לרכב בלי משו נורמליי אבל לפחות אפחד לא שם לב חחחח

Blue Eyessss

New member
צ צ צ צ../images/Emo47.gif

מה יהיה עם הפורום הזה הא!@? פורום תמיכה!!!חחחחחחחחחחח בכל מקרה חזיית ספורט זה בסט ולא נראה לי שיש איזה משו מיוחד שממש מחזיק אבל אני יודעת שאם תשימי חזיה ובגד גוך ומעל זה בגדי רכיבה זה יחיזיק יופי*המחלוניקיות עושות את זה* קיצר...תהיי בריאה

נמ נמ יש לי די פיתרון

תצחקי. אבל לי למשל שיש לי חזה יחסית גדול וחזיה לא מחזיקה טוב (ואני מדברת אפילו על חזיות ממש טובות שלא מחזיקות), יש לי שיטה: או לקחת חזיה שהיא יחסית בסדר ומאחורה עשות לה איקס, למרות שלרוב זה לא עוזר, או= קטע שעוד לא עשיתי ברכיבה, אלה במופע שבו הייתי אמורה להיות בן, לקחתי תחבושת אלסטית, ופשוט מגלגלים מסביב חזק חזק... זה בטוח יעשה את העבודה
אם את מוכנה להסתכן בכאבי רצח בחזה אחר כך חח.

S H I L G I

New member
פיצ../images/Emo113.gif

זה תלוי בחזיה. לי יש חזיית ספורט שפשוט מועכת לי תחזה ברמות..חחח וזה מחזיק! זה בערך שילוב של חזיית ספורט ותחבושות אלסטיות..חח

רואה! חחח

לי יש חזיה שפשוט היא אחלה חזיה רק שאין לה תמיכה לבפנים... כאילו רק מהצדדים החיצוניים, ואם אני לא עושה איקסים עם הרצועות מקדימה ומאחורה מה שקורה זה שהחזה שלי מקפץ לו אל מחוץ לחזיה וזה לא כייף.

למעלה