שאלה מעשית

ביי בינתיים..

אני מצטער לתקוף אותך אבל לשיטת הרבה אנשים פה גם אתה גזען לא קטן. אתה חושב שערס הוא לא בן אדם?? למה אתה סולד ממנו?? מה הוא עשה לך משהו רע?? מה שכן אני משנה את נוסח ההודעה ל``ערס``. ובקשר להילל אני יסביר את עצמי יותר: כבר דיברתי עם המוקד בפון והרגשתי הרגשה די תקועה כמו זהו יש לך את האינפורמציה תחליט אם להתגיס או לא. בזמן שבמצבי אני צריך יותר תמיכה עד שאני יתגיס. נ.ב הרעיון שהנה העובדה שאתה פה / שהתחזרת הודעה מראה שאתה רוצה זה מבלבל כהוגן בנות. בכול אופן תודה!

שלג84

New member
אני משרת בגולני

כנראה אני מהזן המזרחי-רגשי-המוני (נו, האלה הלא מפותחים שרק מחפשים לטחון שמירות בגלל האינטלגנציה המוגבלת שלהם) אז אני לא חושב שאני יכול ליעץ לאדם קר, שקול ואינטלקטול כמוך.

סליחה אם נפגעת.

אבל אם אתה מגדיר את עצמך ערס סבבה. אבל אתה לא יכול לעזור לי חוץ מהמידע שיש ערסים בגולני.

שלג84

New member
אני ערס

כל החברים שלי ערסים. יש לנו שרשרת `חי` במקום דיסקית, גורמטים על הידיים. אנחנו לא טוחנים שמירות, לא משכיבים מארבים בגשם, לא יוצאים לתרג``דים בעומס חום 3 ובחיים לא סוגרים 21. אנחנו יושבים כל היום, מעשנים נובלס, מפצחים גרעינים ושורקים לבחורות. אתמול הרס``ר זרק לנו מילה אז פינצ`רנו לו ת`אוטו. אנחנו לא עושים את זה בשביל המדינה או כדי לשמור עליך או בשביל אידיאל- אנחנו פשוט פרימיטיבים וזו הצורת חיים שהכי מתאימה לנו.

יש לי תשובה מעשית.

בעצם כמה. לפני חציית הכביש הסתכל היטב ימינה ושמאלה ורק אז חצה במהירות ובדוך.זכור,האלכסון הוא אסון!! הימנע משתיית משקאות המכילים קפאין לפני השינה. הקפד לחבוש כובע בשמש. והרבה בשתיית מים.

soelistit

New member
יאלה - חלאס להיות קטנוניים

הבנאדם שאל שאלה - וכרגע לא רלוונטי איך הוא הגדיר חלקים מסוימים באוכלוסיה ומה ניסה להשיג בתאורים האלה . תכל'ס ליברל - לך על זה. לעבור צבא זה השלב הכי מגבש אישיות בחיים - מפתח בך צדדים שלצערנו העולם החרדי לא נחשף אליהם - כגון - לקיחת אחריות אישית וקולקטיבית, יחסי אנוש, כבוד לזולת, הכרת תרבויות שונות, אינטגרציה בחברה, יחסי תן וקח, יחסים (מכל סוג) עם בנות המין היפה, ובכללי - זה סוג של סטאז' שיקל עליך את ההתערות החברתית בהמשך........ אל תוותר על זה - זו הזדמנות בלתי חוזרת להפוך לחלק אינטגרלי מהחברה והתרבות הישראלית.....

שלג84

New member
תעשי לי טובה

התאפקתי עד עכשיו, אבל הבן אדם דביל וגזען. יכפכפו אותו בצבא, וגם באזרחות. שישאר חרדי.

whitewidow

New member
ליברל-

את “Meine Kampf" של היטלר כבר קראת? נראה לי שתוכל להזדהות עם חלק מהתפיסות שם. יש אפילו תרגום (חלקי) לעברית! (אני העדפתי לקרוא את המקור כמובן)

זו הדרך שאני עשיתי

ולא מבחירה, ז"א אני לא החלטתי שאני רוצה להיות חילוני בהדרגה, אלא פשוט הרגשתי שלהיות מה שהייתי זה לא אני, אז ניסתי משהו אחר וכן הלאה. בקשר להתלבטויות, החיים זה עניין של החלטות. במיוחד בעולם החילוני כשאין הלכות שמחליטות בשבילנו, ואין רב או הורים שאומרים לנו מה לעשות.

למעלה