שאלה מעניינת....

nitzan s

New member
אני לא ראיתי ת'קטע הזה אבל...

נראה לי שזה אומר שאליזבת' מתה כאילו אם היא נמצאת איפה שהילד המת נמצא וזה המקום של המתים משמע שהיא מתה וויל או שהוא גם מת או שהוא בא לבקר אותה

g a l4

New member
../images/Emo58.gifאבל המקום הזה...

זה איפה שהיא הייתה איתו לפני זה...בסוף שלפני הכתוביות... כנראה שזה המקום שאליו מגיעים המתים והיא מחכה לו שם ובנתיים היא עם זה שמת...לא נראלי שזה כי היא מתה,היא סתם מחכה שם...

nitzan s

New member
../images/Emo58.gif

אם היא עם הילד שמת אז היא במקום של המתים ולא איפה שהיא הייתה עם וויל לפני הכתוביות כי זה לא הגיוני שהילד שמת נמצא על אדמה רגילה... הרי הוא מת.. ואם היא באמת איפה שהמתים אז למה שהיא סתם תחכה לו איפה שהמתים נמצאים? זה לא הגיוני שהיא תגיע עד לשם תעבור שוב את המפל הזה רק כדי לחכות לו ואח"כ תצטרך להפוך ספינה כדי לחזור חזרה לאיפה שהיא הייתה...

g a l4

New member
../images/Emo58.gif

זה דיי הגיוני מה שאמרת...
אבל לא הגיוני שהיא מתה!
אז אולי אני הוזה וזה בכלל היה ילד אחר וזה כי היא נכנסה להריון וזהו?
למרות שאני כמעט בטוחה שזה הוא אני זוכרת את הילד כי הייתי עצובה כשהוא מת

HakunaMatata15

New member
אני חושבת ש ../images/Emo58.gif

הילד שהיה בהתחלה והילד בסוף אין בינהם שום קשר! זה במקרה אותו שחקן שעושה תפקיד כפול אבל אין הדמויות לא קשורות אחת לשניה. חוצמיזה המקום שרואים בסוף זה האי שויל ואליזבת היו עליו בסוף הסרט לא ארץ המתים...

nitzan s

New member
אין מצב

שאין ביניהם קשר זה לא סרט דל תקציב אז הם לא ייתנו לשחקן אחד לשחק שתי דמויות זה לא כאילו אין מספיק ילדים אמריקאים שרוצים לשחק בשודדי הקריביים... ואם אין מספיק הם מוזמנים לבוא לחפש בארץ.. ושיביאו איתם את ג'וני דפ כאחד הבוחנים...=]

סיונאק

New member
יקירתי-לא הבנת את הסרט בכלל!!

ספויילר א.לא יודעת לגביכם אבל כל מי שהיה איתי בקולנוע חיכה לסוף הכוביות אז את ממש לא חסרת חיים. ב.הראו את הילד ששיחק בהתחלה כי הוא שיחק תפקיד כפול לא כי הוא מת בהתחלה אם לא הבנת זה וויל גוניור- הילד של וויל ואליזבת וויל הגיע כי עברו 10 שנים ועכשיו הוא יכול לדרוך על היבשה...

nitzan s

New member
../images/Emo58.gif

למה שהם ייתנו לילד אחד לשחק שני תפקידים?! זה לא הגיוני כמו שאמרתי כבר זה לא סרט דל תקציב ואין מחסור בשחקנים!! זה נורא לא הגיוני אולי סתם הילד היה דומה לילד שבהתחלה?

Remirat

New member
טוב... הבהרה לכל מי שלא ברור ../images/Emo58.gif

הילד בהתחלה מתואר בקרדיטס בתור Cabin boy ושמו הוא ברנדון בל. הילד בסוף מתואר כYoung Will Turner ושמו הוא דומיניק סקוט קיי. שני ילדים שונים, לשני תפקידים שונים לגמרי. המידע מIMDB

g a l4

New member
אוקיי תודה...../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

משום מה הייתי בטוחה שזה אותו אחד...
טעות שלי

nitzan s

New member
אהאא!!

ידעתי שלא יכול להיות שהם ישתמשו באותו אחד לשני תפקידים! =] תודה על ההבהרה! =]

g a l4

New member
אה ובגלל שטיפה התבלבלתי בסוף זה אומר שלא

הבנתי את הסרט בכלל?
רק ניסיתי לעזור...מצטערת שהטעתי אתכם

adida28

New member
../images/Emo58.gifלדעתי...

קודם כל בקשר לשאלה הראשונה, כמו שכבר כמה בנות אמרו, אני באמת חושבת שזה בעצם סגירת מעגל.. אם היה הפי אנדינג זה היה סתם קיטשי ולא מעניין... סוף פתוח זה הכי יפה לדעתי.. אני חושבת שלא צריך לעשות עוד סרט... כי בתכלס, זה כבר יאבד את כל העניין שלו.. זה כבר יהיה מרוח כזה ולא מעניין.. כל העניין של הסרט היה מעניין ומרתק וזה הטרילוגיה הכי יפה שראיתי בחיים אבל בתכלס, זה מיצה את עצמו, ועוד סרט יהרוס הכל. זה צריך להישאר טרילוגיה לדעתי.. בקשר לשאלה השניה, אני לא מבינה איך לא הבנתן.. חחח שניה אחרי שהוא אמר שארבעה מהם ניסו להרוג אותו הוא באה לדודה דאלמה והם דיברו על משהו שקרה בעבר... שהוא סלח לה בסוף... זה ברור שזאת היא.

roni radcliffe

New member
התשובה לשאלה השנייה

אליזבת'- זאת שהצליחה, נורינגטון,ברובוסה וויל ^_^

nitzan s

New member
לא יכול להיות

נורינגטון לא בא איתם להציל את ג'ק... אז לכן ג'ק לא יכול לחזור איתו חזרה... יותר הגיוני שזאת דיה דאלמה

BRITNEY MY STAR

New member
זאת דיה דאלמה

ברור שזאת היא..הוא פנה אליה אפילו ואמר לה שהוא סולח לה על העבר..

סיונאק

New member
טוב הנה התשובות...

קודם כל הסרט בהחלט מדהיםםםם קצת גדוש ומלא בעלילות אבל עדיין...גוני דפ...אפילו אורלנדו בלוםן קצת השתפר... 1.הסוף מדהים-א.זה נשאר ככה פתוח לסרט 4 וגם אם גוני היה בסירה קטנה הוא גנב מברבוסה את המפה למעיין הנעורים. ב.וויל וליזי כן יחד פשוט הם יתראו פעם ב-10 שנים...שודדי הקאריביים זה לא סיפור אהבה שאמור להגמר בחתונה מפוארת והסוף היה יפה ומקורי. ואל תהיי בטוחה שאי אפשר לעשות סרט יותר טוב אמרו את זה גם על הראשון והשני... אגב- קית' ריצ'רדס אבא של ג'ק- ענקקקק...

Jo MilleR

New member
../images/Emo175.gif לדעתי הם לא צכים לעשות סרט רביעי

הרבה אנשים לא אהבו/התאכזבו מהסרט השלישי כך שעדיף לסיים את זה פה שהטרילוגיה היא טובה ולא להוסיף עוד אחד כי כמו שאומרים כל המוסיף גורע. בקשר לאלה שאמרו שאם יצא רביעי שלא יהיה קצר רוצים לראות את ג'ק וכו' זה שאין עוד POTC זה לא אומר שג'וני מפסיק לשחק יהיו עוד סרטים ויהיו לו עוד דמויות יכול להיות יותר טובות מג'ק ויכול להיות שלא. אני אישית חושבת שג'ק היא לא הדמות הכי טובה שג'וני עשה כאילו הוא עשה אותה מעולה אבל היא לא הכי מוצלחת מכל הדמויות שלו אני אהבתי את הדמות שלו בפחד ותיעוב בלאס וגאס [שכחתי את השם
]. היא הייתה ממש מצחיקה ולמרות שהסרט די מעפן היא הייתה טובה. עוד דמות ממש טובה שלו ואני חושבת שהרבה יסכימו היא דון חואן כי איך לא ג'וני הוא המאהב הגדול היותר בעולם
. הדמות ישבה עליו כמו כפפה על יד סקסית.

למעלה