שאלה מעניינת....

BRITNEY MY STAR

New member
יש סיבה לזה שהיא "לוקחת הפסקה"?:|

זה ממש לא מכובד לדעתי לא להגיע לפרימיירה של הסרט שלך

Sahar 11

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

לא יהיה סרט רביעי. הסרט הזה בהחלט סגירת מעגל אולי סוף לא כל כך כמו שכולם רצו או ציפו אבל הפרידה של וויל מליז הייתה ממש יפה והם פתרו את כל הבעיות. ג'ק לא נראה כל כך מאוכזב בלי הפנינה השחורה והוא חופשי כמו שהוא אוהב. לא יודעת לדעתי סרט רביעי סתם ימשוך את העלילה, תחשבו הייתם רוצים סרט רביעי בלי הדמויות הקבועות? כי אורלנדו כבר אמר שהוא לא ימשיך לסרט רביעי, קיירה בכלל עושה הפסקה מהוליווד (בגלל זה לא הגיעה לאף פרימיירה), ג'וני ברור שישחק בסרט הרביעי אם יהיה אבל רק איתו זה כבר ממש יהיה סרט שונה לגמרי לדעתי... קצת מבאס לחשוב שלא יהיה יותר שודדי הקאריביים אבל אני אישית מעדיפה שלא ימשיכו וגם חשבתי על זה ככה חח, הסרט הראשון צולם ובגלל ההצלחה אחרי שנתיים, שנה וחצי בערך החליטו לצלם עוד סרט בסדרה וכבר באותו זמן חשבו על סרט שלישי וגם אותו צילמו במקביל... זאת אומרת שאם חשבו על סרט רביעי כבר היו מדברים עליו לא? כי עברה כבר שנה מאז שסיימו לצלם אז עכשיו עד שיהיה סרט רביעי יעברו כמה שנים טובות....

DOLLS GIRL

New member
בכל מיני עיתונים היה כתוב

שכבר התחילו לכתוב את הטסריט של שה"ק 4 אבל עוד לא החליטו אם להשתמש ו או לא

nitzan s

New member
נו ודברו באמת על סרט רביעי...

דיברו גם על חמישי ושישי היו פה דיונים על זה.. לפי דעתי יש סיכוי גדול מאוד שיהיה סרט רביעי ואני זוכרת אבל שאורלנדו וקיירה אמרו מתישהו שאם ג'וני ממשיך אז גם הם ימשיכו וגם אם לא כל עוד קפטן ג'ק וברבורסה שם אפשר לעשות איזה משהו נחמד אולי לא שובר קופות אבל זה יכול להיות סרט נחמד...

roniasraf

New member
אבל ..

לדעתי סרט רביעי יהיה נחמד .. אבל סרט חמישי ושישי זה כבר מוגזם זה לא יהיה מעניין כמו הסרטים הקודמים וזה יהרוס תקסם של שודדי הקאריביים !!

g a l4

New member
../images/Emo58.gifבקשר לראשון אין מה לדאוג!../images/Emo58.gif

אתם מוזמנים לומר שאני חסרת חיים אבל חיכיתי עד אחרי הכתוביות בשני הסרטים הקודמים היה המשך קצר וכמובן שגם הפעם... הפעם הראו "אחרי 10 שנים" הראו את אליזבת והילד שהרגו בהתחלה
(כי זה המקום שאליו מגיעים המתים...) והילד שר אליזבת הייתה לידו הם עמדו ואז מי הגיע....? וויל גמאני אמרתי שהסוף עצוב מדי אבל אז היה את ההמשך והכל ניהיה יותר טוב
בקשר לשני...אין לי מושג

אז מה זה אומר?

כשחברה שלי סיפרה לי שהיא ראתה את הסוף והיא ראתה ילד ליד אליזבת חשבתי שזה אולי הילד שלהם.. אבל עכשיו שאת אומרת שזה בעצם הילד שהרגו בהתחלה.. אז מה הוא קשור לאליזבת ולוויל אחרי 10 שנים?!

roniasraf

New member
אוףףףףף

רציתי לחכות שיגמרו הכתוביות אבל זה היה איזה שעתיים ורצו לסגור תקולנוע :( עכשיו שחושבים על זה בטוח יהיה עוד סרט כי צריך את המטבע של הילד שהיה בסוף .. ואת כל 9 המטבעות !! וויליאם ישתחרר [?!]

מה הקטע עם המטבעות?

לא הבנתי כל כך מה הקטע עם המטבעות.. (תאמת היה קשה להבין חצי מהסרט.. חח אבל זורמים) הרי בסופו של דבר שעשו את "מפגש הפיראטים" השתמשו בדברים אחרים.. לא במטבעות..

g a l4

New member
חחח בסרט השני...

הלכתי עם חברות שלי והמנקה ניסה להעיף אותנו
ואמרנו לו "אבל יש המשך!!!" והוא לא האמין לנו ואמר לנו "יש כתוביות אתן לא רואות?זהו!נגמר!" ואחרי שהסברנו לו שאמור להיות המשך והוא לא הקשיב החלטנו לקום והלכנו ממש לאט עד שנגמרו הכתוביות וראינו את ההמשך המאודדד חשוב
אני לא חושבת שיהיה עוד סרט...זה אחלה סוף לדעתי
לא נראה לי בכלל שוויליאם קשור למטבעות האלה...

g a l4

New member
בסרט השני...

אחרי הכתוביות היה קטע מטומטם
הראו את הכלב שהקניבלים רדפו אחריו בהתחלה...שג'ק נתן להם במקומו אז הראו את הקאניבלים עושים לו את הטקס שהם עשו לג'ק לפני שהם התכוונו לאכול אותו
והמטבעות...שאלתי
לפי מה שהבנתי... הם תכננו שכשהם שורפים את 9 המטבעות אז היא תשתחרר...אבל בגלל שהם פיראטים אז הם לקחו את המטבעות לעצמם ושרפו דברים אחרים...כאילו בהתחלה הרעיון היה 9 מטבעות אבל הם לקחו אותם לעצמם אז זה לא...ככה שכנראה ה-9 מטבעות כבר לא קשורים אליה...
אבל אני לא בטוחה זה מה שהבנתי מזה חח

g a l4

New member
../images/Emo58.gifזה קצת ספוילר^^אז מי שלא ראה.אל תקראו

nitzan s

New member
אממ זה לא ממש נכון עם המטבעות...../images/Emo58.gif

גיבס הסביר את זה בסרט הוא אמר שהתכנון היה שיהיו תשע מטבעות אבל בגלל שזה היה בתחילת דרכם וכולם היו מרוששים אז הם השתמשו בכל הזבל הזה =] זה היה קטע דיי מצחיק האמת כי ההוא עם העין זכוכית שאל את גיבס "אז למה קוראים לזה תשע המטבעות אם זה לא מטבעות?" ואז גיבס עונה "כי זה נשמע יותר טוב מה רצית שיקראו לזה תשע חתיכות הזבל שבמקרה היו איתנו באות זמן?" XD

g a l4

New member
../images/Emo58.gifנראלי...

שהקטע של הילד זה כי המקום שבו אליזבת מחכה לו,זה בעצם המקום שבו ג'ק היה...המקום שאליו מגיעים המתים ובגלל זה הילד היה שם...כי הוא מת... והראו שאחרי 10 שנים בגלל שמותר לו לעלות על האדמה אז הוא בא אליה וגם הילד היה שם...

anush91

New member
דווקא לא.

הרבה לא יודעים את העובדה הזו, אבל אם אהובתו של הקפטן של ההולנדי מחכה לו 10 שנים, אחרי 10 השנים האלה הוא חופשי. הקטע אחרי הכתוביות הוא שוויל חזר, והפעם לתמיד.

anush91

New member
בסרט לא אמרו.

אבל ככה זה לפי האתר הרשמי של הסרט(יותר נכון פורום) וזה מה שאומרים התסריטאים.

למעלה