שאלה מעניינת....

שאלה מעניינת....

היי! קצת ארוך יצא, אבל חשוב. דבר ראשון אני רוצה לציין שהסרט היה פשוט מעולה! אני חושבת שהוא היה הכי טוב מבין שלושת הסרטים. שני דברים מטרידים אותי, הראשון (וזהירות יש פה ספוילר רציני, מי שלא ראה את הסרט שלא ימשיך לקרוא את ההודעה) הסוף קצת בעיתי.. עצם העובדה שג'וני מסיים את הסרט בסירה קטנה, ברבוסה הוא קפטן הפנינה השחורה, וויל ואליזבת לא ביחד..בעצם גורם לחוסר טעם של שלושת הסרטים.. כי חזרנו לנקודת ההתחלה שבסרט הראשון.. ובעצם שום דבר חשוב לא הישתנה. אז חובה לעשות סרט נוסף.. וגם זו בעיה.. כי לא ניראה לי שניתן לעשות סרט טוב יותר מהסרט הזה. (אז כתוצאה מסרט נוסף שודדי הקרייבים יאבדו מהקסם שלהם). זו בעיה אחת. ולא החלטתי מה אני מעדיפה בנושא, סרט נוסף או סוף שלא נתן שום דבר. הדבר השני, שמטריד אותי עוד מהטרייל של שודדי הקרייבים שלוש, ואני מאמינה שלפחות למישהי פה יהיה פיתרון. בקטע שהחב'רה מגיעים להציל את ג'וני, ג'וני אומר להם משפט כזה: "למה שאני אבוא איתכם, ארבעה ממכם ניסו להרוג אותי, אחת הצליחה". אני מבינה שהוא מדבר על אליזבת, וגם ברבוסה ווויל ניסו להרוג אותי.. אבל מי זה הרביעי? אני לא מצליחה להבין! אז בבקשה עזרה!! תודה רבה, וסליחה על ההודעה הארוכה!

אמממ...=] ../images/Emo13.gif

באמת שאלות מעניינות...=] בקשר לשאלה הראשונה... נראלי שהם עשו סוף שכזה [ג'ק בסירה, והמצפן שמכוון לבקבוק של הרום=] כיון שזה בעצם ג'ק האמיתי... החלום של ג'ק הוא להיות לבד, הוא והים. להיות מחובר לאוקינוס לנצח. כך שבעצם אולי מדובר באמירה כלשהי,ף שגם אחרי כל התלאות ההם שג'ק עבר הוא עדיין לא השתנה... או לחילופין, שאחרי כל התלאות שג'ק עבר הוא עכשיו רגוע, אין לו יותר דאגות [בערך...=] ועכשיו הוא יכול לעשות את מה שהוא באמת אוהב... בקבוק של רום.=] נראלי שאת ברבוסה עשו כקפטן ה"פנינה השחורה" רק כדי להדגיש יותר את האמירה לגבי ג'ק, אחת משתי ההצעות המפורטות למעלה.=]
ולגבי אליזבת' ווויל - זה ברור שעשו אותם ככה כדי להדגיש יותר את האהבה שלהם, את העובדה שלא יוכלו להיות יותר יחד... את הגעגועים, את הכאב של שניהם... חוצמזה, זה סיום מוחץ [
] והכי פחות צפוי שיכולנו לחשוב עליו. וזה מה שיוצרי הסרט רצו לעשות. להפתיע אותנו. [כנראה...] ולגבי מה את מעדיפה... אני, באופן אישי, רוצה עוד סרט, אבל לא בגלל שלדעתי הם השאירו דברים פתוחים או שהסרט חזר לנקודת ההתחלה, אלא פשוט כי זה סרט מנצח, וגם כי אני רוצה המשך להרפתקאותיו של הפיראט האהוב עלינו קפטן ג'ק ספארו.=]
ולגבי השאלה השניה... באמת שאלה מצוינת, לא חשבתי על זה, אבל יהיה נחמד לנסות לברר...=]
מקווה שעזרתי!=]

nitzan s

New member
אממ ../images/Emo58.gif

תראי בקשר לדבר הראשון הסיפור של אליזבת' ווויל סגור כאילו אפשר להשאיר את הסוף שלו ככה כי הם כן ביחד רק עם בעיה קטנה... אני בגלל הקטע עם ג'ק שהוא לקח לברבורסה את המפה וברבורסה לקח לו את הסירה ואיך שהסרט נגמר אני כמעט בטוחה שיהיה המשך אבל נראה לי שזה יהיה המשך כמו הסרט השני לראשון שלא יהיה ממש קשר בין הסרטים מן הרפתקאה חדשה ואולי אפילו זה יהיה בלי וויל ואליזבת' למרות שלא נראה לי.. בקיצור אני כמעט בטוחה שיהיה עוד סרט ואם יהיה אז הוא צריך להיות טוב כי ג'וני אמר שהוא ימשיך רק אם יהיה תסריט טוב וצוות טוב =] בקשר לשני אני מנסה לחשוב למי עוד הוא יכל להתכוון וזה פשוט לא עולה לי... אולי מישהי אחרת פה יודעת

מקובל עלי

אחלה טיעונים הוצגו פה.. כניראה שבאמת הרצון היה להראות שג'ק פשוט נשאר ג'ק למרות הכל. וגם אני חושבת שיהיה סרט רביעי.. והדבר השני ששאלתי, בקשר לאדם הרביעי, משגע אותי כבר כמה שבועות.. אני באמת לא מצליחה להבין מי זה הרביעי.. אולי יש טעות בתסריט?! אם למישהי יש פיתרון, אני מאוד אשמח!

אההה! חשבתי על משהו!=] ../images/Emo2.gif

אולי ג'ק דיבר על אחד מהשניים האלה, אין לי מושג איך קוראים להם, השניים שהיו בצוות הפנינה השחורה ובסרט השני שטו בסירה עם הכלב, ואחד מהם קרא בתנ"ך... אולי הוא מדבר עליהם? הרי הם ניסו להרוג אותו כשנטשו אותו על האי הבודד בסרט הראשון! את ברבוסה הוא כבר הזכיר.. אז אולי הוא מדבר עליהם?!

nitzan s

New member
לא אבל אז

זה כבר היה על שניהם.. חשבתי אולי הקוף אבל גם זה לא ממש הגיוני לי.. יופי עכשיו זה ישגע גם אותי

לא ניראה לי

הם לא ממש ניסו להרוג אותו כמו שניסו השלושה האחרים.. ואם זה היה הם.. אז הוא היה צריך לאמר חמישה ולא ארבע... הרי הם עושים את אותו הדבר. אני באמת חושבת שזו פשלה בתסריט.

nitzan s

New member
לא הגיוני שזה פאשלה בתסריט...

אין מצב שהם עשו פאשלה בגודל כזה מישהו היה שם לב לזה בטוח יש מישהו ששכחנו או שהם באמת התכוונו לקוף.. חשבתי אולי על דיה דלמה אבל הוא הכניס אותה ברשימת האנשים שיכולים לעלות לספינה...

Titush Black

New member
אני די בטוחה

שזו דודה דאלמה. הוא נורא פחד ללכת אליה בסרט השני, כשהסימן השחור רק הופיע, זוכרות? ואז היא די התחנפה אליו והוא הרשה לה לעלות. הוא לא יכול לסלוח לוויל ברבוסה ואליזבת, כי, טוב אליזבת הרגה אותו, ברבוסה גנב לו את הספינה הצוות ודי החיים, ו-וויל סתם מעצבן XD

Jo MilleR

New member
../images/Emo175.gif אבל אם זה השניים האחרים אז אין פאק

כי הראשון זה וויל השני ברבוסה השלישי רגיטי והרביעי פינטל אז הם רק ניסו להרוג אותו ואליזבת הצליחה אז היא לא נכנסת לשם [וואי אני חייבת להגיד זה נשמע כמו סוגייה מהתנ"ך שאנחנו מנסות לפתור
]

tali44

New member
חשבתי על זה שבעצם זו סגירת מעגל והנה

את כותבת את זה פה. שהרי- ג'וני נשאר עם סירה קטנה, ברבוסה עם "הפנינה השחורה", וויל ואליזבת מאוהבים והם לא ביחד. הדמיות שבאו בסרט השני עפו. (דייויד ג'ונס, הדודה דאלמה, כל אלה מחברת הסחר מזרח הודו, הקפטן של סנגפור שבא העונה) ונשארו רק ברבוס, ג'ק ולאיזבת. (עם הכלב, הקוף והתוכי) אבל במהלך 3 הסרטים הם הבינו זה מה שצריך שיהיה וזה הכי טוב בשבילם. או לא יודעת, הם עברה הכל להגיע למסקנה כלשהיא. ובקשר לסרט רביעי, עכשיו עפו מלא דמויות שתופסות די מקום ועכשיו זה יהיה אולי סרט יותר טוב עם יותר זמן מסך לדמויות האמיתיות. שיהיה סרט קצרצר *אולי כבונוס*, קצר וקולע.

nitzan s

New member
../images/Emo58.gif מעלי

וכן זה בדיוק מה שאני רוצה בסרט הרביעי שיהיה מין עוד הרפתקאה קטנה ואחרונה כמו הסרט הראשון =] זה יהיה ממש נחמד...

רוצה סרט רביעי,אבל שיהיה ארוך כמו הקודמים!=]

מה, סרט קצר סתם יבאס, באים כל-כך נרגשים לסרט של קפטן ג'ק, וצריך לצאת ממנו אחרי שעה וחצי?=] אבל אין מה לטפח ציפיות, בכלל לא בטוח שיעשו סרט רביעי.=[

Aviyush

New member
בדיוק חשבתי על זה

על הקטע של הסגירת מעגל.. כל אחד והגורל שלו. אבל מה שטוב זה שהם לא עשו סוף ממש סגור אז תמיד יש תקווה שאולי אולי מתישהו יהיה עוד סרט:)

פאני14

New member
לדעתי

בגלל הסוף הבעייתי, עוד יותר דורש לעשות סרט רביעי. אבל אני בכול זאת מסכימה ומחזקת את כל מה שכתבו בתגובות שמעליי.

יש עוד שאלה מעניינת=]../images/Emo58.gif

נכון אמרו בסרט שוויל לא יכול להיות על אדמה 10 שנים.. אבל זה לא אומר שהוא לא יוכל להפגש עם ליזי.. חחחח היא יכולה להפגש איתו על הים... על אוניה או סתם על אמבטיה באיזה שהוא אי לים הים..חח כמו שדיווי עשה מעניין לא?

nitzan s

New member
זהו זה גם מה שאני חשבתי ../images/Emo58.gif

בגלל זה לא הבנתי מה כל כך הביג דיל שהם לא ייפגשו על האדמה.. אז הם ייפגשו בים!! =]

HakunaMatata15

New member
נראה לי בגלל ש...../images/Emo58.gif

ההולנדי המעופף נמצאת רוב הזמן מתחת למים (רק שקוראים לה או משהו כזה היא עולה) ואם אליזבת תעלה על הספינה היא תטבע ותמות

Titush Black

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא יכול לעלות לפני האדמה. הוא צריך להוביל את המתים לעולם הבא. לכן רק פעם בעשר שנים, מוקצה לו הזמן לעלות לפני האדמה. סוג של חופש. אליזבת לא יכולה לחיות על סיפון של אונייה שכולם בה בני אלמוות. אם היא תמכור את נשמתה לסירה, המצב שלה יהיה דומה לאבא של וויל, היא תאבד את עצמה. אם היא תבוא לבד, היא תטבע ותמות, זה די הגיוני [כתבו את זה מעליי]. לכן, הם לא יכולים להיות ביחד. לוויל יש את התפקיד שלו, ולאליזבת יש לחפש את הדרך שלה בעולם. היא תשבר אם תהיה עם גבר בלי לב, שמוביל מתים מצד אחד של העולם לשני, ויכול לעלות לפני האדמה פעם בעשר שנים.

LizStar

New member
עכשיו זה יטריד אותי ../images/Emo2.gif-ישמצב שיש פה../images/Emo58.gif

נכון,באמת הסוף משאים טעם של עוד..אבל מי יודע..אולי עוד 3 שנים יחליטו לעשות עוד סרט
וכמו שהבנות כבר אמרו,בעצם איכשהוא כל אחד קיבל את מה שרצה,לא? ג'ק
-שט באוקיינוס,אומנם בסירה קטנה,אבל סופסוף הוא חופשי....מה שהוא תמיד רצה להיות..וכמובן ישלו את המפה...ואם יעשו סרט רביעי,אב זה יהיה על ההרפתקאה שלו.. ברבוסה
-קיבל את הפנינה השחורה בחזרה... אליזבת'-אומנם היא לא עד כדי כך מאושרת,אבל בצורה כלשהיא..היא כן..על זה שהיא 'שברה' את המתח שהיה לה עם וויל..אחרי שראה את הנשיקה שלה ושל ג'ק..והיא קיבלה את הלב של וויל,מה שאומר שהוא באמת אוהב אותה.. וויל-לא ככ' הבנתי אם הוא הציל את אבא שלו או לא,אבלנראלי שהוא גם די מאושר,על זה שהשלים עם אליזבת',לא..? בתכלס,נראלי שזה הסוף המושלם. נכון שזה די חזר לנקודת ההתחלה ..אבל או זאת בעצם כל הפואנטה.. ואולי רק עכשיו אני מבינה,אבל הסרט אכן טוב,אפילו מעולה..
וג'וני...אחח..ג'וני...אם רק היו לו שם רק עוד קצת זמן מסך..
ובקשר למה שג'ק אמר..
נמ..אולי זה דיוי ג'ונס?נהה..הוא לא עומד שם איתם
אולי הם רצו שנחשוב על זה?חח עכשיו זה מטריד אותי..אוךך

למעלה