שאלה מחקרית

Oum

New member
מסר למנהלות הפורום

למה ההודעות מופיעות לא בהקשר בו כתבתי אותן?

tlingit

New member
../images/Emo101.gif

כדי שאוכל לענות לך, יש לי שתי שאלות מקדימות: האם ענית להודעה שכותרתה "שאלה מחקרית"? אם לא - לאיזה הודעה ענית?

tlingit

New member
../images/Emo101.gif

אם כך אין בעצם בעיה טכנית אלא נושא של ויזואליזציה כלומר התגובה שלך אכן התפרסמה בהמשך להודעה לה ענית, כלומר משורשרת אליה אלא שחוץ מתגובתך היו תגובות נוספות להודעות אחרות התגובות ההן משורשרות זו לזו מה שיוצר מבנה קצת אלכסוני של השרשור והתגובה שלך נראית כאילו שהיא למטה אך למעשה היא משורשרת ישירות להודעה הראשית את הקשר בין תגובות שונות רואים על פי המיקום שלהן ביחס להודעות מעליהן כך גם ידעתי לאיזו הודעה הגבת, וכך יודעים גם אחרים שכותבים בפורום מקווה שעזרתי להבהיר את התעלומה

שושה10

New member
לדעתי יש קשר

זה לא מקרי שהריקודי בטן תפס כל כך חזק,זה עושה לנשים טוב על הנשמה. זה כיף גדול וזה עוד הרבה דברים. אשמח גם אני לענות על שאלון כזה אם תצטרכי. בכיף

יפעתוש10

New member
האם יהיה מותר לפרסם כאן את השאלון?

האם מותר להפיץ בין החברים את השאלון כאן בפורום? ממי אפשר לקבל רשות או שנסתפק בלשלוח מסרים אישיים ובמייל?

tlingit

New member
אפשרי

לא רואה בעיה אם תצרפי את השאלות כקובץ להודעה כאן בפורום

לדעתי כל צורת ריקוד שייכת לכולם

אני בכלל לא רואה מקום לשאלה "האם ריקודי בטן שייכים רק לעולם הנשי ולא לעולם הגברי" - מיותר לחלוטין. כל צורה של ריקוד, מחול שייך לעולם - העולם מכיל בתוכו את הכל - נשים וגברים וכל מה שיש בעולם שייך לכולם! מה שכן, לכל אדם יש את האישיות שלו שתורמת ומשפיעה על הסגנון והאופן שבו הוא רוקד וזה מה שהופך את הריקוד - לשלו! אני מאמינה: בחיי ותן לחיות - הכל פתוח, הכל נהדר וכל מה שיש בעולם הוא ניתן לנו לבני האדם! גמר חתימה טובה תמרה

r a n i l i

New member
גם אני יענה../images/Emo24.gif

אז הסיפור שלי הוא כזה... שנים שארציתי ללמוד ריקודי בטן ואף פעם לא העזתי, חששתי שמא הריקוד הוא לא בשבילי, למרות שבתוך תוכי ידעתי שיש לי חיבור אדיר לתחום זה. בשנים האחרונות, החלטתי שאני מתגברת על החששות שלי ואני הולכת על זה. התחלתי לרקוד וגיליתי שהחיבור שלי אל המחול המזרחי הינו חזק משחשבתי. התפתחתי והתקדמתי די מהר וגיליתי בי פוטנציאל שלא ידעתי על קיומו. הריקוד פתח וחשף בפניי עולם מופלא של מודעות עצמית גבוהה וביטחון עצמי גבוה וחיבור לנשיות שבי. המיניות תמיד היתה אצלי במודע והריקוד חשף אותה עוד יותר. מה גם שהריקוד חשף אותי ליכולות של מעין הקשבה פנימית אל גופי, אל האנרגיות שבתוכו מה שגם במיא בסופו של דבר למעין חיבור -על לגוף ולריקוד גם יחד, שכן, הריקוד הרבה יותר איכותי כאשר כל הנ"ל אכן מתרחש בקולו הפנימי של גופינו. מקווה שעזרתי לך קצת.... שנה טובה וגמר חתימה טובה, לך ולכולם...

למעלה