שאלה מוזרה

אל תחששי-טיפול ,הוא כמו טיפול בפצע.רק כאן הוא

נסתר...

צריך רק "לקפוץ" לתהליך,וכשמבינים איך זה עובד,מתחילים לזרום ולהיפתח.חשוב שתמצאי מטפל/ת מיומן ומקצועי שתרגישי שיש אמפטיה מצידו כלפייך = כימייה.כך תרגישי

שאת בידיים הנכונות ושאת יכולה להיות פתוחה ומשוחררת.אחרת הטיפול יכל להיכשל.בהצלחה.

נטעוסית

New member
כמו בחלומות...

החלומות הם דוגמה נהדרת לעולם שעשוי להיות מוזר ומטורף ועדיין... האדם החולם ייחשב נורמלי ונורמטיבי. כך נראה לי גם עולם הפנטזיות, כמו לחלום בהקיץ.
אם זה מאוד מטריד/מעסיק, אפשר בטיפול לנסות להבין יותר מה המקום של הפנטזיות המזוכיסטיות בחיים, בין השאר.
רק חשוב לזכור שטיפול כזה הוא מסע לעולם פנימי ומצריך משאבים - גם כלכליים (אם מדובר בטיפול פרטי) וגם נפשיים.
אני מוסיפה זאת, כי צריך הרבה מוטיבציה להיכנס לטיפול וסיבת הפנייה הלכאורה "ממוקדת" זו - בטיפול דינאמי, עשויה להוות 'שער כניסה' לעולם רחב הרבה יותר - כלומר, להבין את הפנטזיות, על רקע העולם הפנימי והמציאותי הייחודי לך.

טיפול

דיברתי עם אמא והיא תקבע לי פגישה עם עובדת סוציאלית. האמת שלא אמרתי לה את הסיבה אלא רק שאני בלחץ לקראת שנה הבאה..

נטעוסית

New member
שיהיה בהצלחה, אינדיאנה.

מקווה שתמצאי בטיפול מקום בטוח ושתרגישי בנח להעלות גם מחשבות מביכות או מוזרות.

טוב שהחלטת לפעול.חשוב שכעת לאחר שקיבלת כאן את

הכיוון הנכון לבירור הנושא,תנווטי את הפגישה עם העו"ס לכך שאת רוצה להיפגש עם פסיכולוג ולא פיתרון אחר,שאולי העו"ס תנסה לנווט אותך...!!! בהצלחה.

אני מבין שמדובר בעו"ס ממחלקת הרווחה העירונית,נכון ?

נטעוסית

New member
לא הבנתי תגובה זו.

א. עו"ס טיפולית, בהנחה שהעו"ס אליה פנתה כזו - מסוגלת לטפל כפי שפסיכולוג מסוגל.
ב. לאיזה פתרון רמזת שהעו"ס עלולה לכוון ומדוע לא לסמוך על שיקול דעתה של המטפלת?
מוזר.

למעלה