שאלה:):) מה הייתם עושים:)

דולצה וגבאנה גברים סתיו חורף 2006

למה שמו את התמונה שלו בקשר לאותה כתבה? יכול להיות שהיו שמים ילדה בת 15 בחוטיני באותה כתבה? אתם חושבים שהדוגמן בתמונה רצה להיות בכתבה ששמו אותו? אני חושב שהדוגמן בתמונה לא רצה למכור את הגוף שלו לאותה כתבה זאת דעתי האישית אני חושב שמישהו שהולך לדגן צריך לדגמן את השם שלו את המוצרים ולא את הגוף שלו... כנסו לקישור שתבינו יותר טוב....

hilala20

New member
../images/Emo45.gif אני כ"כ מסכימה איתך

נראה לי שעד היום לא נעים לי להכניס חוטיני לכביסה...
לדעתי יש דברים שצריכים להשאיר לאנשים מיוחדים... גם אם אפשר לקבל עליהם כסף... במיוחד בזמנים המוטרפים של ימינו - סקס מוכר והרבה יותר מידי. בלי סקס שום דבר כבר לא טוב... אפילו פרסומת לחברת ספורט צריכה להיות עם קונוטציות של סקס כדי למכור. נו באמת בנות - הרי אני לא אקנה בגד ים בגלל הכוסית שלובשת אותו. אני אקנה אותו כי הוא יפה. מי שמסתכל על המודעות האלו זה בעיקר גברים שמחפשים את זה. אז בטח ובטח שבגיל 15! אז כריסטינה - אני מציעה לך להקשיב לוווששייי ולשמור על עצמך.

רינתי15

New member
לפי דעתי

אני הייתי עושה את זה.. לא בגיל 14-15 אבל בגיל 16-17 כן.. זה חלק מהדוגמנות.. זה קמפיינים אין מה לעשות.. אם את רוצה להיות דוגמנית מצליחה את חייבת לעשות את זה.. זה כמו שתצטלמו עם בגדי ים.. או דבר הלבשה תחתונה.. זה לא כזה נורא

רינתי15

New member
תיקון

אותו דבר* ובקשר לחבר.. אני בטוחה שאם הוא אוהב אותי מספיק הוא היה מסכים שנאי יעשה את זה. וההורים הם נתנו הסכמה הם ידעו למה הם נכנסים

hilala20

New member
למה החבר צריך להיות זה שאוהב מספיק?

ואם הוא מבקש ואת לא מכבדת את הבקשה שלו כנראה שאת לא אוהבת אותו מספיק... תנסי לחשוב על זה רגע ככה.

סוף סוף מישהי מבינה עניין

זה חלק מהמקצוע-אפילו שכיסחתם אותי אתמול-שתגדלו תבינו,זה חלק מהמקצוע

fcolors

New member
אני יפרגן תמיד

ויעודד תמיד את הפרטנרית שלי באם היא תהיה מעוניית להיות דוגמנית

לתשובה שלי בקשר לנושא:):)

דבר ראשון אחרי שאני אסביר לחברה שלי מה אני חושב על זה אז אני אגיד לה מפה זה בידיים שלך ובמידה והיא הולכת על זה אז בטוח שאני אפרגן לה:):) (ומקווה שאבא שלה יעצור אותה לפני:))) ולתשובות הנוספות שלי 1) אני תמיד אומר שכל עוד זה לא נותן לך משהו קידום או כל דבר אחר אז עדיף לך לדגמן דברים אחרים כמו שמלות כלה וכו ואפשר לדגמן חוטיני שאת לבושה ומחזיקה אותו ביד במידה ואת מפורסמת:):) עכשיו לשאלה לכמה אנשים שאמרו שלהם לא תיהיה בעיה:) ולאלה שאין להם בעיה ואומרים שהגיל לא משנה מה שאתם אומרים אז שרקדנית בגיל 15 יכולה לעשות אז סטרפטיז כי מה הבעיה בזה זה אותו דבר ושם תעשה ים כסף? ואפילו לא צריכה להיות דוגמנית...

mamoshit 19

New member
אני בחיים לא היתי מדגמנת חוטיני

מכמה סיבות: 1. אני לא אוהבת חוטיני 2. אני דתיה 3. גם אם לא היתי דתיה לא היתי מראה את הישבן שלי..

למעלה