שאלה:):) מה הייתם עושים:)

שאלה:):) מה הייתם עושים:)

נגיד החברה שלכם הייתה דוגמנית ורוצים שהיא תעשה קמפיין לחוטיני ומשלמים לה 500 אלף שקל על זה הייתם שוללים ממנה... דבר ראשון אתם בכלל היתם מצטלמים ככה בישביל הצלחה...מה ההורים שלכם היו עושים נגיד הייתם אומרים להם כזה דבר והם יודעים שהם שלחו אותכם לדוגמנות לפעמים זה חלק מהחבילה:(:( נגיד היה לך חבר את היית חושבת לעשות תמונות כאלה שאת יודעת שאולי זה יציק לו.... אתם לא חושבים שלפעמים יש דברים שעדיף להשאיר לאנשים מיוחדים:):) וווששייי היה פה:):)שרשרו בתשובות:)

yuli17

New member
אמממ....

לא יודעת מה לענות חח אני אישית לא הייתי מצטלמת בכלל עם חוטיני! ובטח ובטח אם החבר שלי היה מתנגד אז לא הייתי עושה את זה.. אבל אני לא דוגמא כי גם ככה לא הייתי עושה את זה!! אבל תענו אנשים חח

Gal Nissan

New member
התשובה שלי

אוקיי לדעתי הלבשה תחתונה רגילה זה אחד הדברים היותר יפים בדוגמנות ובכיף הייתי מצטלמת להלבשה תחתונה רק שיבואו ההצעות חחח אבל בקשר לחוטיני.....בגיל שלי כמובן שאין סיכוי אבל מ 18 ומעלה באמת שאין לי מושג זאת החלטה קשה מצד אחד יש את הדוגמנית שמה שחשוב לה זה להתקדם בתריירה אבל מצד שני יש את הסביבה שתציף אותה בביקורות והערות ולכן ההחלטה היא קשה ביותר.... עוד משהו זה מטרת התמונה אם זה לחברה מצליחה כמו גו אנדר , וויקטוריה סיקרט אז ההחלטה נוטה לצד הטוב אבל אם זה סתם חלטורה של איזה חנות בגדים בת"א אז ממש ממש לא....זה נושא נורא רגיש קשה לי לדעת...

GR8 G I R L

New member
וואי שאלה קשה..

זה אותו רעיון של עירום אומנותי... (או דומה לפחות) למרות שלפעמים עדיף עירום אומנותי! אני לא דוגמנית אז אני לא דוגמא.. אבל תכלס יש הרבה שהיו עושים הכל בשביל הכסף והפרסום.. אם מישהיא עושה את זה ובכללי אין לסביבה התנגדות אז סבבה... אבל אם החבר היה מתנגד אני אישית בתור דוגמנית(שאני לא) לא הייתי עושה את זה!

אושן בישבילי שצלם אומר לדוגמנית..

עירום אומנותי .... זה רק כדי לצלם אותה ככה בעירום:(:(:( זה כמו שגבר שרוצה לשכב עם מישהי שלא רוצה לשכב איתו אומר להה את עדיין ילדה רק כדי שתשכב איתו:(:(:( לדוגמנות עירום יש דוגמניות מיוחדות לזה .... אף אחת לא הלכה לפליבוי בישביל לעשות את זה::(:(:( דעתי האישית בלבד על החתום וווששייי:):)

GR8 G I R L

New member
אוקיי יש משו בזה...

אבל יש הבדל.. גם בד"כ בעירום אומנותי זה לא עירום מלא.. ז"א הדוגמנית מכסה עם היידים והרגליים חלקים בגוף.. תכלס היא עירומה אבל לא רואים הכל.. לפעמים זה עדיף על חוטיני שכאילו בא להכריז תראו תתחת שלי.. לא יודעת להסביר אבל לי כשאני מסתכלת על תמונות החוטיני נותן לי הרגשת פרחיות כזו ואילו העירום נותן הרגשה הרבה יותר עדינה.. זה מה שאני חושבת..

את היית עושה תמונה של ערום אומנותי?

אני בטוח שלא ולא משנה איזה דוגמנית את ואת נראת בסדר גמור... את כנראה חייבת מראה חדשה בבית אז לפסח לכי תיקני לעצמך מראה תעשי טובה:):) וווששייי היה פה:)

GR8 G I R L

New member
../images/Emo6.gif

אני דוגמנית.. זה הבדיחה הכי טובה שיכולה להיות.. אולי אני יכולה להיות דוגמנית למידות גדולות חחח וגם זה לא.. אני גם לא יפה וגם אין לי גוף של דוגמנית (חוץ מהגובה שלי 1.80) ובכלל נח לי מאחורי הקלעים כמאפרת.. יותר שקט נפשי!

original jess

New member
חדשה+תגובה...

ממממממממממ האמת, שחבר שלי היה הורג אותי אם רק הייתי חושבת על הרעיון, אבל למה שאני אחשוב על הרעיון
כמו שאמרת, יש דברים שרק אנשים מסויימים מאוד צריכים לראות, אפילו בים לא הייתי מסתובבת עם חוטיני...

ולהשכלה כללית............

דוגמנית מקצועית בעצם היא קולב יפה (מצטער על ההגדרה,אבל למעשה זה כך)פנים טובות לצילום מושכות את הצרכן להתבונן במודעה או הפרסומת,למשל: לקוח רוצה לפרסם חוטיני לצורך העניין.תבוא הדוגמנית ותתחיל להגיד:עם זה אני לא מצטלמת,אם זה גם לא, וכך לא, וכך החבר לא מרשה-תתעוררו בנות!!!אתם רוצות להיות דוגמניות מקצועיות או חבדניקיות(שאין לי כלום אישית נגדן) כנראה הגעתן למקצוע הלא נכון,תחליפו מקצוע.הפקה עולה הון עתק ולהפיל הפקה בגלל אחת שתגיד לצוות:החבר שלי לא מרשה או סיבות אחרות.איך זה נשמע לכם?גנון הדוגמניות.

yuli17

New member
לא מסכימה איתך!!!!!

דוגמנית היא לא איזה זונה שעושה כל מה שאומרים בשביל לקבל כסף יש כבוד עצמי!!!! הנה יגידו את צריכה ללכת להצטלם בעירום היא ממש אבל ממש לא חייבת אם היא לא רוצה! זה שהיא לא מסכימה זה לא אומר שהיא לא מקצועית או שזה לא מקצוע בשבילהההה מותק כל אחת צריכה לשים לעצמה גבולות ודוגמניות לא חייבות להצטלם בעירום.... ו"להפוך הפקה" כמו שאמרתת זה בול שיט יש מספיק דוגמניות שכן ירצו אז אם מישהי לא רוצה אז מההתחלה היא לא תלך לשם ולא יקרה מצב שהיא תדפוק את ההפקה או משו..ככה שלא חייב עירוםםםםם ושום דבר שמעבר לגבולות אז ממש אבל ממש לא מסכימה איתך!

מתי אמרתי שדוגמנית היא זונה?

חומד שלי,הבנת הנקרא......אמרתי שדוגמנית מקצועית עושה הכל,זה מקצוע כמו כל המקצועות,את טובה,לא עושה בעיות,את עובדת.אני לא דיברתי על עירום,דיברתי על חוטיני למשל וכאלה. את תצטלמי קצת סקסי ונועז?בטוח שלא.....זה מה שהענף רוצה.נקודה.לא לכולם יש את האומץ משום מה להגיד את זה,טוב הרוב פה צעירות וחדשות בענף או שרוצות.מנסיון מא'מילה,תמצאי מקצוע אחר

yuli17

New member
תרגע טוב?!

אני לא אמרתי שאתה אמרת רק הסברתי שדוגמנית לא חייבת לעשות עירום או ח=ו=ט=י=נ=י טוב?!!!!! ומי אתה שתגיד לי להחליף מקצוע?! ואל תקרא לי מא'מילה אני לא חברה שלך!

topagency2

New member
בלי ריבים בבקשה בפורום.

בעיות בינכם נא לפתור במסרים מידיים.

מיקי אני חושב שאתה טועה:(:(

אפילו דוגמניות מקצועיות לא עושות הכל.... יש המון דוגמניות שלא מוכנות לעשות לבני נשים וכו' אז הולכות לדגמן שמלות כלה:):) ודברים אחרים:) *** יולי אני אישית אהבתי את התשובה שלך:):) וווששייי היה פה:) שבת שלום לכולם:)

אני הייתי מצטלמת בכיף!!

כי לי אישית זה לא מפריע וכרגע גם לסובבים אותי לא... ואם יהיה לי חבר [כרגע אין] אז הוא יצטרך לקבל את זה מלחתחילה...

מאמי לא שולל אנשים בגלל גיל:):) אבל

לפעמים צריך לתת לזמן לעשות את שלו:) ובגיל שלך יש דברים אחרים להציג חוץ מחוטיני:):) איפה הבנות של פעם שידעו מה זה חוטיני רק בגיל 18:):) וגם אז לא היו נותנות לאמא שלהם לכבס להם כדי שלא תראה שיש להם חוטיני:) בקיצור charistina aguilera שמרי על עצמך:):)

למעלה