שאלה מביכה

שאלה מביכה

יש לי שאלה מאוד מביכה, אני לא רוצה לשאול אותה על גבי האינטרנט האם יש מישהי שאפשר לשלוח לך באישי ? תודה!

ToryMaster

New member
אני מוכנה לנסות

אבל זה לא כאילו שמישהו מכיר אותך כאן, וגם במסר זה על גבי האינטרנט.

יש בזה משהו...

טוב, אז ככה... בערך מיום שבת יש לי תחושת אי נעימות באיזור איבר המין(בפתח), אין לי הפרשות מוזרות או ריח שונה, אין אדמימות או נפיחות באיזור, אבל זה קצת מגרד ולא נעים. אני חוששת שזאת פטריה (אין לי מושג מאיפה קיבלתי את זה אני מקפידה כ"כ על הגיינה אישית), וכבר הזמנתי תור לרופא אבל עד אז הייתי רוצה לדעת, מה לפי דעתכם זה, האם יש לזה "תרופות סבתא", האם מותר לקיים יחסים במהלך זה, האם בן הזוג יכול להידבק, האם זה יכול להיגרם מגלולות(אני רוצה לחזור למליאן, בנתיים אני לוקחת MICROGYNON 30 שאני חושבת שלא עושה לי כ"כ טוב, האם זה בכלל פטריה, האם זה עובר ולא חוזר.... תודה.

ToryMaster

New member
ובכן

טוב עשית שהזמנת תור לרופא, אני עד הבדיקה לא הייתי מקיימת יחסי מין [לפחות לא בלי קונדום, אם זו באמת פטריה חבל על בן זוגך]. יש תאוריות שטוענות שגלולות עלולות לגרום לזה [על ידי ייבוש האיזור ושינוי רמת החומציות], אבל אני לא חושבת שניתן לקבוע את זה ככה.

ToryMaster

New member
יש טענות שיש

יוגורט ביו טבעי [כלומר בלי פירות], להחדיר כמות [לא גדולה] לנרתיק. זה אמור לעבוד, אבל אין לי מושג אם זה באמת עושה את זה ובכל מקרה לא הייתי עושה על דעת עצמי.

the evil 1

New member
2 טרופות סבתא ועצה ידידותית

1. להחדיר יוגוט ביו לבן בערב לשים תחתונית גדולה וללכת לישון (לישטוף בבוקר), אמור לעזור. 2. לעשות שטיפות עם ליטר מים פושרים מעורבבים עם כ3/4 כפית סודה לשטייה פעמיים ביום זה צריך לעזור גם כטיפול מונע. עצה שלי: עם קנדידה (הפיטרייה שייתכן ויש לך) לא כדאי לקיים יחסי מין כי זה יכאב לך כמו ששום דבר לא כאב לך מעולם. שאלתי 4 רופאי נשים שאמרו לי שזה לא מדבק מפני שזו פטרייה שבמקור מהמעיים והיא קיימת בגוף כל הזמן, מה שגורם לה זה חוסר איזון בין חדקים טובים לרעים, מומלץ לקחת פרו ביוטיק לאכול יוגורט לא לאכול סוכר לבן וקמח לבן ולהימנע ממצבי לחץ ולא לקחת אנטיביוטיקה(בטיפולי אנטיביוטיקה חזקים נותנים לרוב גם טיפול לפיטרייה). היגיינה לא משפיע אלא אים כן היא מוגזמת, שטיפות וניקיון מוגזם עלול ליגרום לפטרייה מפני שזה מערער את האיזון הטבעי בין החיידקים. :) מקווה שיעבור לך מהר

וואו, המון תודה.

אני הדפסתי ואנסה בבית. הרופא נשים שלי יכול לקבל אותי רק ביום חמישי, האיזור כ"כ מגרד לי מאתמול שחשבתי שאני משתגעת, וכבר מופיעה לו והיום ומכריחה אותו לעזור לי. סליחה על השאלות הבאות אבל בתור אחת שלא יודעת להחדיר לעצמה טמפון,אני חייבת לשאול: 1. איך בדיוק אני מחדירה את היוגורט? רק עם האצבע? האם אנחנו מדברות על היוגרט שקונים בסופר? 2. עוזר = מעביר או עוזר=מקל על הגרד ומחייב טיפול אנטיביוטי? 3. כמה זמן לעשות את השטיפה?יומיים , שלושה ארבעה, אחרי שעובר?

ToryMaster

New member
מדברים על יוגורט ביו

מאוד מאוד חשוב לשים לב שאת לא קונה סתם יוגורט, אלא שמדובר ביוגורט פרוביוטי. יש הטוענות שהיוגורט מרפא גם, אני לא הייתי סומכת על זה ומסתפקת בלקוות שזה יקל על הגרד. הייתי עושה את זה גג פעם ביום, רצוי לאורך כמה שפחות זמן [כיוון שהחומציות של היוגורט עלולה להפר את החומציות הטבעית של הנרתיק], ובכל מקרה להתייעץ בנוגע לזה עם הרופא.

the evil 1

New member
הסבר

1. את היוגורט להחדיר בעזרת אצבע, וזה יוגורט ביו לבן, הוא תורם ביגלל שהוא חומצי ומכיל חיידקים טובים (ביו) כן מהסופר. 2. את לא תקבלי טיפול אנטיביוטי לפטרייה, יש בחורות שזה מעביר ויש שרק עוזר, השטיפה הקלה לי על הגרד זה לא טיפול מרופא וזה לא מזיק רק כשאת מרגישה שזה עוזר תעברי לפעם ביום עם המיקלחת כדי לא להגזים עם השטיפות. 3.אים את מעדיפה משהוא רציני יותר את יכולה ליקנות ללא מירשם מישחת אגיסטן ולימרוח. 4.הרופא צריך לקבל אותך בהקדם אים הוא לא יכול תיפני למוקד או תלכי למיון אין שום סיבה שבעולם שתיסבלי !

EVIL1, אני רק רוצה להבין כמה דברים

ברשותך, 1. האם את היוגרט צריך להחדיר לאחר מקלחת, אחרי, או בזמן? 2. כמה זמן צריך לחכות עם היוגרט בפנים ? 3. האם פעם אחת שטובלים את היוגרט ומחדירים מספיק, או שמא צריך כמה פעמים? 4. כמה פעמים לעשות את זה? 5. מה ההרגשה(כדי שאדע שמה שארגיש הינו טבעי), צורב קצת? מרגיע את הגרד? כואב? 6. את מדברת על השטיפה על הסודה? כנ"ל , האם זה אפשרי לעשות כמה פעמים בערב? האם צריך לעביר את המים המעורבבים עם הסודה על האיבר, או ממש לעשות אמבטיה ולשבת בתוך המים? 7. קבעתי תור לרופא (מיום ראשון) ליום חמישי, אין אפשרות להקדים, אני אנסה אולי לבוא קצת לפני 19 ולראות מה המצב, אולי הוא יסכים לקבל בלי תור. 8. אני לא רוצה לקנות משחה כי אני לא בטוחה מה יש לי, תרופת סבתא אם לא תועיל לא תזיק, תרופה נגד פטריה כשאולי אין לי פטריה נשמע לי מסוכן.

the evil 1

New member
אז ככה

1. הרופא שלך חייב לקבל אותך בלי תור, (רופא אחר אמר לי את זה) מה שיש לך דחוף, לכן דחוף לרופא. 2. היוגורט: ליפני שאת הולכת לישון, תמרכי יוגורט גם תחדירי חלק ממנו (קצאת), שימי תחתונית תילכי לישון, בבוקר תישטפי אותו, זה אמור לעזור לגירוד, תעשי את זה כמה שאת רוצה זה לא מזיק. 3. הפעולה עם היוגורט או אם השטיפה(הסודה) צריכה להקל עלייך מייד. 4. אים המים והסודה את שוטפת את האבר מין שלך זה אמור להרגיע את הגירוד (אל תישתפי במים אחרי זהפשוט תיתנגבי ככה). 5. תישתמשי בשטיפה בערך פעמיים ביום אולי שלוש אני לא הייתי עושה יותר מזה כי עדיף לא לישטוף המון. 6. אגיסטן לא מסוכן גם אם אין לך כלום זה לא יזיק, גם ככה רוב הסיכויים שיש לך פטרייה.

evil 1, שוב תודה

אני החלטתי שאני מגיעה לרופא ומבקשת שיקבל אותי, אני מאמינה שהוא יקבל אותי, אבל בגלל שזה רופא נשים, ובגלל שזה במקום אינטימי וגם ככה, אני אישית שונאת את הבדיקות ואת המעמד. ולגבי שאר העצות, הדפסתי ובע"ה ,בל"נ אני היום בערב אעשה זאת .. שוב תודה על העזרה ועל הסבלנות.

היי עונג אישה

לא...גם אני חשבתי על כול מיני דברים שיכול להיות שבגינם זה התחיל, אבל ממש לא. לא לקחתי אנטיביוטקה כבר למעלה מחודש(וחוץ מזה שאני חולה הרבה והגוף שלי כבר מתמודד עם זה יופי - יש לי כול חורף ועונת מעבר דלקת ריאות ואני מטופלת באוגמנטין 800 מג'). הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שחיברתי בין שתי חבילות של גלולות. כשהייתי בת 19 לקחתי מליאן במשך כמה חודשים, אחרי שחבר שלי ואני נפרדנו, הפסקתי לקחת גלולות בערך לכול התקופה שבה הייתי לבד, בערך ל-4 שנים. כשהתחלתי לקחת שוב גלולות(חזרתי למליאן) התחלתי לדמם בטירוף והפסקתי אותם, ניסיתי במשך כמעט חצי שנה, עד אשר הגעתי לרופא הנוכחי (איש מקסים) הוא עשה לי בדיקות דם והתאים לי הגלולות האלה. עשיתי הפסקה ועכשיו חזרתי שוב. חודש שלם היה בסדר וחיברתי את החבילה, אני באמצע השניה וזה הדבר היחיד שאני עשיתי/עושה שונה מבד"כ. את חושבת שזה זה?

the evil 1

New member
לדעתי זה האנטיביוטיקה

זה לא חייב ליהיות מיידי אחרי טיפול, אבל כל כך הרבה אנטיביוטיקה יכולה ממש להרוס את האיזון של החידקים בגוף שלך, לדעתי כדאי שתתחילי לקחת פרו ביוטיק, זה מה שעזר לי בסוף.

בנות יקרות,תודה על תמיכה

הייתי אצל הרופא, זאת פטריה, קיבלתי נרות להחדרה, 3 ימים, ממש גדולות, ועוד קרם למשך 7 ימים להחדרה(למרות שזכרתי שהרופא אמר שזה לשימוש חיצוני, למרוח על האיזור במרשם רשום להחדיר(ויש מקלות כאלה).. אמאל'ה, אני לא יודעת להחדר אליי טמפון איך אני עושה את זה..

טוב, מאירועי הלילה הקודם

אחרי הרבה מאמצים החדרתי את הכדור ואת המשחה כפי שהיה כתוב לי בהוראות הפעלה.. זה היה נורא כואב ושורף...אח"כ הייתה רגיעה ואז באמצע הלילה חשבתי שאני עומדת למות...המקום כול כך כאב וגירד. חבר שלי ואני העברנו לילה לבן...למזלי הוא היה שם, חמוד ותומך בעוד שאני מחפשת תנוחה שיהיה לי נוח בלי שאני אתמוטט נפשית ופיזית. אני לא ידעתי שזה ככה ולחשוב שאולי זה לא יעבור או שמא אחטוף זאת בשנית....... הרופא הביא לי 3 נרות, נשארו לי עוד שניים...אני מקווה שזה יעבור... אני חושבת שאני אמשיך להחדיר את המשחה בהתאם, ולא אמרח אותה חיצונית, אולי זה יעביר את זה יותר מהר...מה אתן חושבות? שוב תודה לכן, על כול התמיכה מרחוק!

the evil 1

New member
למה לא הלכת למיון??

אולי את אלרגית לתחשירים ? את עלולה לעשות נזק תיתקשרי לרופא! בעיניין המישכה מה אמר הרוקח? ואים יש בעייה תיתקשרי לרופא מייד גם אים לא הבאנת הוא יסביר לך הכל (גם אני עשיתי את זה, והתפדחתי אבל אף אחד לא מושלם) תרגישי טוב

למעלה