שאלה מבאסת....

SuGaRBabe1

New member
שאלה מבאסת....

אני לומדת באת"א, משלבת משפטים עם חוג נוסף, סיימתי שנה א'. כידוע לכם (או שלא), משלבי תארים צריכים לסיים את שנה א' בממוצע 77 כדי להמשיך בתואר דו-חוגי. הרגע גיליתי שהועלו ציונים של מועד ב' האחרון שעשיתי, ולצערי הממוצע שלי מגרד את ה-77 מלמטה.... (עלוב, אני יודעת). מדובר בעניין של חצי נקודה בערך. מיותר לציין שכבר עשיתי בידינג גם למשפטים וגם לחוג הנוסף, מתוך נקודת הנחה שאני ממשיכה בדו-חוגי (לא העלתי על דעתי לרגע שאני אקבל את הציון שקיבלתי...). נוצר מצב שאם אני לא אמשיך בדו-חוגי אצטרך להוסיף עוד קורסים במשפטים. אני מניחה שבמקצה השני יהיו הרבה פחות מקומות בקורסים, ויכול להיות שגם לא יהיו בכלל בקורסים מחטיבה שניה שמסתדרים לי עם המערכת שיש לי כרגע. זתומרת שיכול להיות שהפסדתי מקומות בקורסים שהייתי יכולה לקבל, אם הציון של מועד ב' היה מתקבל לפני הבידינג. מישהו התנסה במצב כזה? הם באמת מקפידים על עניין הממוצע? שוב, ההפרש בין הממוצע שלי לבין הממוצע שהם דורשים הוא פחות מנקודה... יש למי לפנות בעניין הזה? או שאולי כדאי להגיש ערעור על הבחינה? (אני צריכה סה"כ עוד 4 נקודות בציון הסופי בקורס כדי להגיע לממוצע 77) אשמח לכל עזרה מכם...

SuGaRBabe1

New member
ועוד שאלה קטנה:

(ומקפיצה כי זה קצת נעלם בשרשורי הענק שלמעלה) מה בכלל קורה במצב כזה? אני אמורה לקבל מייל/מכתב נאצה מהפקולטה? אני אמורה לעלות לבד על העניין שהממוצע שלי נמוך מדי ולפנות אליהם, או שאני פשוט מועפת אוטומטית מהחוג הנוסף בלי אפשרות להסביר את עצמי? לזכותי יאמר שיש לי באמת סיבה טובה ומוצדקת לציונים הלא מדהימים, גם חלק מהמתרגלים שלי מודעים לזה ואני באמת חושבת שיש מקום להתגמש איתי לאור הנסיבות האלו ולאור העובדה שבאמת מדובר בחצי נקודה ולא בהפרש משמעותי... אבל למי פונים?!? אני קלולס לחלוטין...

B L I M P

New member
כמה דברים

ראשית, יפה לכם שבאת"א צריך בשנה א' 77, כי למיטב זכרוני בעברית צריך 82. שנית, בעברית אני יודעת שמעבירים גם אם חסרה חצי נקודה. שווה לדבר עם המזכירות ולשאול אם יש טעם להגיש בקשה מיוחדת לדיקן.

למעלה