איך שיהיו תוצאות מידגם ה-TV, הם יתחילו להפגין ולדרוש בחירות נוספות באיזה תירוץ
הם כבר היום טוענים שהימין יזייף את הבחירות כדי שיהיה להם את התירוץאיך שיהיה תוצאות מידגם ה-TV, הם יתחילו להפגין ולדרוש בחירות נוספות באיזה תירוץשימציאו
![]()
להזכיר ההפגנות התחילו עם פרסום הרפורמה של יריב לוין ולא עם תוצאות הבחירות, ואפילו כשבמו"מ הקואליציוני החרדים והחרד"לים הפכו את כספי משלם המיסים לחשבון הבנק הפרטי שלהם, אף אחד לא כפר בלגיטימית של הקמת הממשלה החדשה. רק עם הצגת הרפורמה התחילו ההפגנות.איך שיהיו תוצאות מידגם ה-TV, הם יתחילו להפגין ולדרוש בחירות נוספות באיזה תירוץשימציאו
![]()
הרפורמה היא תוצאה של הבחירות, נסה שוב ...להזכיר ההפגנות התחילו עם פרסום הרפורמה של יריב לוין ולא עם תוצאות הבחירות, ואפילו כשבמו"מ הקואליציוני החרדים והחרד"לים הפכו את כספי משלם המיסים לחשבון הבנק הפרטי שלהם, אף אחד לא כפר בלגיטימית של הקמת הממשלה החדשה. רק עם הצגת הרפורמה התחילו ההפגנות.
ואכן ביקשו להגיע לפשרה ולקונצנזוס ולא להשאיר את מערכת המשפט כפי שהיא שזה ברור שבוחרי הקואליציה לא רצו. מה גם שהרפורמה הוצגה על ידי הציונות הדתית שקיבלו 14 מנדטים ולא על ידי הליכוד שקיבל 32.הרפורמה היא תוצאה של הבחירות, נסה שוב ...
האם אתה מחקה בהתפתלויות את עמיתך לניהול פורומים של![]()
פתאום, הרפורמה לא עבור נתניהו?ואכן ביקשו להגיע לפשרה ולקונצנזוס ולא להשאיר את מערכת המשפט כפי שהיא שזה ברור שבוחרי הקואליציה לא רצו. מה גם שהרפורמה הוצגה על ידי הציונות הדתית שקיבלו 14 מנדטים ולא על ידי הליכוד שקיבל 32.
אני מעולם לא טענתי שהרפורמה בשביל נתניהו, אני טענתי שלולא כתבי האישום, נתניהו לא היה תומך בה והיה מונע אותה כמו בעבר ואפילו חשבתי שאולי מדובר בנקמה אישית בבג"צ על כך שאחרי שהוא הלך נגד הבייס שלו ונתן לבנט וליברמן לקחת ממנו מנדטים כדי להגן על בג"צ שבוחריו נגדו הם מתייחסים אליו כך, שהוא רואה בבג"צ מפלצת שהוא האכיל והיא באה לטרוף אותו. אבל בנוגע לכך שהרפורמה היא רק כדי לחלץ את נתניהו מכתבי האישום מעולם לא אמרתי ולא תמכתי בדברי אלה שאמרו.פתאום, הרפורמה לא עבור נתניהו?
כמה צביעות רל"בניקית ...
אכן, הוא סופר ממלכתי ולא היה נוגע בה, גם פרופ' אהרון ברק אמר את זה שהוא היה השומר הכי גדול של מערכת המשפט, אולם כאשר ראה את הריקבון נפל לו האסימון והוא נתן יד חופשית לעושי הדבר בהקשר הרופרמה המשפטית.אני מעולם לא טענתי שהרפורמה בשביל נתניהו, אני טענתי שלולא כתבי האישום, נתניהו לא היה תומך בה והיה מונע אותה כמו בעבר ואפילו חשבתי שאולי מדובר בנקמה אישית בבג"צ על כך שאחרי שהוא הלך נגד הבייס שלו ונתן לבנט וליברמן לקחת ממנו מנדטים כדי להגן על בג"צ שבוחריו נגדו הם מתייחסים אליו כך, שהוא רואה בבג"צ מפלצת שהוא האכיל והיא באה לטרוף אותו. אבל בנוגע לכך שהרפורמה היא רק כדי לחלץ את נתניהו מכתבי האישום מעולם לא אמרתי ולא תמכתי בדברי אלה שאמרו.
יותר מדויק. הרפורמה היא תוצאה של המשפט של נתניהו.הרפורמה היא תוצאה של הבחירות, נסה שוב ...
האם אתה מחקה בהתפתלויות את עמיתך לניהול פורומים של![]()
ידוע שאתה בוט איראני וכמה שהסבירו לך את טעותך, זה לקירות, אולם אני לא אסביר לך שוב ואלך הפוך על הפוך כי מרוב טיפשותך חיזקת את טענתי בתגובתי לאיבגי.יותר מדויק. הרפורמה היא תוצאה של המשפט של נתניהו.
ידוע שאתה דביל פשיסט .ידוע שאתה בוט איראני וכמה שהסבירו לך את טעותך, זה לקירות, אולם אני לא אסביר לך שוב ואלך הפוך על הפוך כי מרוב טיפשותך חיזקת את טענתי בתגובתי לאיבגי.
פשיסט דביל נשאר פשיסט דביל.בוט איראנינישאר בוט איראני
,
מ.ש.ל
ופשיסט דביל נשאר פשיסט דביל.בוט איראנינישאר בוט איראני
,
מ.ש.ל
פשיסט דביל נשאר פשיסט דביל.בוט איראנינישאר בוט איראני
,
מ.ש.ל
פשיסט דביר נשאר פשיסט דביל.בוט איראנינישאר בוט איראני
,
מ.ש.ל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.