שאלה לשמאלנים

evglev1

Well-known member
מנהל
איך שיהיו תוצאות מידגם ה-TV, הם יתחילו להפגין ולדרוש בחירות נוספות באיזה תירוץ |חדש| שימציאו |לא|
להזכיר ההפגנות התחילו עם פרסום הרפורמה של יריב לוין ולא עם תוצאות הבחירות, ואפילו כשבמו"מ הקואליציוני החרדים והחרד"לים הפכו את כספי משלם המיסים לחשבון הבנק הפרטי שלהם, אף אחד לא כפר בלגיטימית של הקמת הממשלה החדשה. רק עם הצגת הרפורמה התחילו ההפגנות.

פולגאר

Well-known member
להזכיר ההפגנות התחילו עם פרסום הרפורמה של יריב לוין ולא עם תוצאות הבחירות, ואפילו כשבמו"מ הקואליציוני החרדים והחרד"לים הפכו את כספי משלם המיסים לחשבון הבנק הפרטי שלהם, אף אחד לא כפר בלגיטימית של הקמת הממשלה החדשה. רק עם הצגת הרפורמה התחילו ההפגנות.
הרפורמה היא תוצאה של הבחירות, נסה שוב ...
האם אתה מחקה בהתפתלויות את עמיתך לניהול פורומים של |תפוז|

evglev1

Well-known member
מנהל
הרפורמה היא תוצאה של הבחירות, נסה שוב ...
האם אתה מחקה בהתפתלויות את עמיתך לניהול פורומים של |תפוז|
ואכן ביקשו להגיע לפשרה ולקונצנזוס ולא להשאיר את מערכת המשפט כפי שהיא שזה ברור שבוחרי הקואליציה לא רצו. מה גם שהרפורמה הוצגה על ידי הציונות הדתית שקיבלו 14 מנדטים ולא על ידי הליכוד שקיבל 32.

פולגאר

Well-known member
ואכן ביקשו להגיע לפשרה ולקונצנזוס ולא להשאיר את מערכת המשפט כפי שהיא שזה ברור שבוחרי הקואליציה לא רצו. מה גם שהרפורמה הוצגה על ידי הציונות הדתית שקיבלו 14 מנדטים ולא על ידי הליכוד שקיבל 32.
פתאום, הרפורמה לא עבור נתניהו? |תוהה|
כמה צביעות רל"בניקית ...

evglev1

Well-known member
מנהל
פתאום, הרפורמה לא עבור נתניהו? |תוהה|
כמה צביעות רל"בניקית ...
אני מעולם לא טענתי שהרפורמה בשביל נתניהו, אני טענתי שלולא כתבי האישום, נתניהו לא היה תומך בה והיה מונע אותה כמו בעבר ואפילו חשבתי שאולי מדובר בנקמה אישית בבג"צ על כך שאחרי שהוא הלך נגד הבייס שלו ונתן לבנט וליברמן לקחת ממנו מנדטים כדי להגן על בג"צ שבוחריו נגדו הם מתייחסים אליו כך, שהוא רואה בבג"צ מפלצת שהוא האכיל והיא באה לטרוף אותו. אבל בנוגע לכך שהרפורמה היא רק כדי לחלץ את נתניהו מכתבי האישום מעולם לא אמרתי ולא תמכתי בדברי אלה שאמרו.

פולגאר

Well-known member
אני מעולם לא טענתי שהרפורמה בשביל נתניהו, אני טענתי שלולא כתבי האישום, נתניהו לא היה תומך בה והיה מונע אותה כמו בעבר ואפילו חשבתי שאולי מדובר בנקמה אישית בבג"צ על כך שאחרי שהוא הלך נגד הבייס שלו ונתן לבנט וליברמן לקחת ממנו מנדטים כדי להגן על בג"צ שבוחריו נגדו הם מתייחסים אליו כך, שהוא רואה בבג"צ מפלצת שהוא האכיל והיא באה לטרוף אותו. אבל בנוגע לכך שהרפורמה היא רק כדי לחלץ את נתניהו מכתבי האישום מעולם לא אמרתי ולא תמכתי בדברי אלה שאמרו.
אכן, הוא סופר ממלכתי ולא היה נוגע בה, גם פרופ' אהרון ברק אמר את זה שהוא היה השומר הכי גדול של מערכת המשפט, אולם כאשר ראה את הריקבון נפל לו האסימון והוא נתן יד חופשית לעושי הדבר בהקשר הרופרמה המשפטית.

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
יותר מדויק. הרפורמה היא תוצאה של המשפט של נתניהו.
ידוע שאתה בוט איראני וכמה שהסבירו לך את טעותך, זה לקירות, אולם אני לא אסביר לך שוב ואלך הפוך על הפוך כי מרוב טיפשותך חיזקת את טענתי בתגובתי לאיבגי.

למעלה