איך שיהיו תוצאות מידגם ה-TV, הם יתחילו להפגין ולדרוש בחירות נוספות באיזה תירוץ
הם כבר היום טוענים שהימין יזייף את הבחירות כדי שיהיה להם את התירוץאיך שיהיה תוצאות מידגם ה-TV, הם יתחילו להפגין ולדרוש בחירות נוספות באיזה תירוץשימציאו
![]()
להזכיר ההפגנות התחילו עם פרסום הרפורמה של יריב לוין ולא עם תוצאות הבחירות, ואפילו כשבמו"מ הקואליציוני החרדים והחרד"לים הפכו את כספי משלם המיסים לחשבון הבנק הפרטי שלהם, אף אחד לא כפר בלגיטימית של הקמת הממשלה החדשה. רק עם הצגת הרפורמה התחילו ההפגנות.איך שיהיו תוצאות מידגם ה-TV, הם יתחילו להפגין ולדרוש בחירות נוספות באיזה תירוץשימציאו
![]()
הרפורמה היא תוצאה של הבחירות, נסה שוב ...להזכיר ההפגנות התחילו עם פרסום הרפורמה של יריב לוין ולא עם תוצאות הבחירות, ואפילו כשבמו"מ הקואליציוני החרדים והחרד"לים הפכו את כספי משלם המיסים לחשבון הבנק הפרטי שלהם, אף אחד לא כפר בלגיטימית של הקמת הממשלה החדשה. רק עם הצגת הרפורמה התחילו ההפגנות.
ואכן ביקשו להגיע לפשרה ולקונצנזוס ולא להשאיר את מערכת המשפט כפי שהיא שזה ברור שבוחרי הקואליציה לא רצו. מה גם שהרפורמה הוצגה על ידי הציונות הדתית שקיבלו 14 מנדטים ולא על ידי הליכוד שקיבל 32.הרפורמה היא תוצאה של הבחירות, נסה שוב ...
האם אתה מחקה בהתפתלויות את עמיתך לניהול פורומים של![]()
פתאום, הרפורמה לא עבור נתניהו?ואכן ביקשו להגיע לפשרה ולקונצנזוס ולא להשאיר את מערכת המשפט כפי שהיא שזה ברור שבוחרי הקואליציה לא רצו. מה גם שהרפורמה הוצגה על ידי הציונות הדתית שקיבלו 14 מנדטים ולא על ידי הליכוד שקיבל 32.
יותר מדויק. הרפורמה היא תוצאה של המשפט של נתניהו.הרפורמה היא תוצאה של הבחירות, נסה שוב ...
האם אתה מחקה בהתפתלויות את עמיתך לניהול פורומים של![]()
ידוע שאתה בוט איראני וכמה שהסבירו לך את טעותך, זה לקירות, אולם אני לא אסביר לך שוב ואלך הפוך על הפוך כי מרוב טיפשותך חיזקת את טענתי בתגובתי לאיבגי.יותר מדויק. הרפורמה היא תוצאה של המשפט של נתניהו.
ידוע שאתה דביל פשיסט .ידוע שאתה בוט איראני וכמה שהסבירו לך את טעותך, זה לקירות, אולם אני לא אסביר לך שוב ואלך הפוך על הפוך כי מרוב טיפשותך חיזקת את טענתי בתגובתי לאיבגי.
היגיון של אידיוט חסר כל היגיון
ברורררהיגיון של אידיוט חסר כל היגיון
ישראל עוברת ממצב של "ברית גורל", למצב של "ברית ייעוד"
ברית גורל
העם הישראלי היה צריך להקים מדינה, לבנות צבא חזק, ולהקים כלכלה שיכולה להחזיק את עצמה.
אלו בעיות ניהוליות, שחייבות להפטר ע"י הרוב, מצומק ככל שיהיה.
ברית ייעוד
העם הישראלי צריך להחליט מה הייעוד שלו לעתיד?
דמוקרטיה? חצי-דמוקרטיה? יהודית מסרתית? יהודית חרדית? ישראליות (הפרדת הדת מהמדינה) ?
אלו החלטות הדורשות הסכמה לאומית רחבה.
אתה אכן לא תוכל לדעת.ברוררר
רק שאם השמאל יבחר הוא כבר יבחר את הייעוד בלי שום "הסכמה רחבה"
איך אני יודע? אני לא אוכל נבלות וטריפות
להזכיר השמאל נמנע במשך כל 29 שנות שלטונו מכפיית חוקה על כולם.ברוררר
רק שאם השמאל יבחר הוא כבר יבחר את הייעוד בלי שום "הסכמה רחבה"
איך אני יודע? אני לא אוכל נבלות וטריפות
איך תגובתך קשורה לתגובה אליה הגבת?היגיון של אידיוט חסר כל היגיון
ישראל עוברת ממצב של "ברית גורל", למצב של "ברית ייעוד"
ברית גורל
העם הישראלי היה צריך להקים מדינה, לבנות צבא חזק, ולהקים כלכלה שיכולה להחזיק את עצמה.
אלו בעיות ניהוליות, שחייבות להפטר ע"י הרוב, מצומק ככל שיהיה.
ברית ייעוד
העם הישראלי צריך להחליט מה הייעוד שלו לעתיד?
דמוקרטיה? חצי-דמוקרטיה? יהודית מסרתית? יהודית חרדית? ישראליות (הפרדת הדת מהמדינה) ?
אלו החלטות הדורשות הסכמה לאומית רחבה.
הסבר מיוחד ללא מביניםאיך תגובתך קשורה לתגובה אליה הגבת?
אם השאלה מכוונת לבנט, ליברמן, אייזנקוט ולפיד בהחלט יהיו שיחות פשרה. ליברמן אפילו הציע להצביע על חוקה במשאל עם. בנוגע למזהה התהליכים אצלו הרוב המלאכותי כמו שהיה לשרון ז"ל להתנתקות הוא קובע, והוא מתכוון לנצל את המנדטים שלו כדי לכפות את דעתו על הקואליציה ודרכה על כל עם ישראל.
עוד פעם אתה מספר לעצמך שקרים?אם השאלה מכוונת לבנט, ליברמן, אייזנקוט ולפיד בהחלט יהיו שיחות פשרה. ליברמן אפילו הציע להצביע על חוקה במשאל עם. בנוגע למזהה התהליכים אצלו הרוב המלאכותי כמו שהיה לשרון ז"ל להתנתקות הוא קובע, והוא מתכוון לנצל את המנדטים שלו כדי לכפות את דעתו על הקואליציה ודרכה על כל עם ישראל.
ההסבר של המטומטם התורן שאתה מביא הוא תרמית פסיכולוגית נאה,
שאלת קיטבג. התשובה ברורה וידועה לכל ישראלי. לא נותר אלא לקוות שהשמאלנים הללו לא יצליחו לממש את מה שברור שיממשו אם תינתן להם האפשרות. כמובן שגם כאן בפורום, אם השמאל כן ייבחר במקרה, אתה צפוי לאותה צביעות מובהקת שעולה מהשאלה. שגרה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.