שאלה לפרס

10 דודי

New member
למר רוזנצויג

הבאתי בשם מר פרס את סדר העדיפויות שלו בנושאים שהוא נלחם למענם לא נכנסתי למסכת חייו הארוכה או לפרשיות חתרנות בלתי נלאות וכיוצא באלה בברכה המזכירה

תשאיר בידי שמעון פרס לקבוע את סדר

העדיפויות שלו. מספיק עם הפצת דמויים ובדותות, במיוחד אודות מחשבות ואח"כ להתוכח עליהן.

pilovich shahaf

New member
אתה לא מתאר לעצמך מה שכתבת..../images/Emo128.gif

...וגם אם לא התכוונת פגעת בול, והכל מסתתר סביב "סודי ביותר-בטחון המדינה", שאלתי אז, מה למסמכים וניירת בנושא פרשת היעלמותם של ילדי תימן לבין המילים "סודי ביותר" שמופיעות בכל ראש עמוד של כל מיסמך משנות ה-50 60...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
איתך הסליחה ולכבוד לי להתדיין איתך../images/Emo39.gif

...ואם כבר חשפת את מוצא מינך, אולי תחשפי את הסיבה להערתך לעיל, את לא חייבת לעשות זאת אם את מפחדת בפומבי, את יכולה לשלוח לי מסר כתוב ישירות לתיבת המסר...
מבחן התוצאה. פ"ש.

עזוב יש פה אי הבנה. ........

פשוט הגבתי לראש ההודעה ל"חמוד מקסים" וזה צלל לתחתית. ככה שלא ברור אם ענית לי או זה דימיוני המעופף בגלל המצב המדיני.

10 דודי

New member
גם כיום

מר פרס יחד עם מספר אנשי עסקים צמאי כסף עושה הכל להרוס את שוק בגז הטבעי הישראלי וזו רק דוגמא כמובן שהוא מתערב עם אנשי אסקים בעסקאות נשק ומשתדל להרוס כל תועלת לצה"ל - הכל לשם רווחים של מימן נוביק ועוד אנשי עסקים חבריו דברים ששמעתי מאיש צבא בפועל כיום

10 דודי

New member
>>>>>>>>>>>>

סליחה על טעויות הכתיב = כתבתי מהררר .... בנוסף : האם אדם שפשע ופושע נגד החברה , לא יענש , כיון שעשה גם דברים חיוביים בחייו ?! התשובה היא : לאאא עבור הדברים החיוביים שאין אדם שלא עושה כאלו , עבור זה יש גן עדן בשמים ... ושוב דעתי שמה שמר פרס עשה ובטח מה שעושה כיום , הכל לשם מטרות של אינטרסים של מקורבים , שמור לי ואשמור לך , פוליטיקה קטנה ודיי מסריחה שלא רואה חיי אדם ממטר

לחמוד ומקסים

לדעתי אתה מביע את דעתם של תשעים אחוז מהיהודים במדינה, אני תקווה שאזכה ליום שבו יוגשו כתבי אישום נגד אדריכלי אוסלו "המלומדים" אני משתוקק לדעת איך מרגיש היום אותו חבר כנסת ש"זכה" במיצובישי:

10 דודי

New member
אז איך אתה יושן בלילה פוליטיקאי קטן

* אז איך אתה הולך לישון בלילה * פוליטיקאי קטן שלי , * איך אתה ישן ?!! * ומה אתה חושב בלילה * אחרי שפיכת הדם
* מה אתה חושב ?? !!!

למעלה