שאלה לעובדי יהוה

s u p e r mind

New member
שאלה לעובדי יהוה

האם לדעתכם יהוה שואף לשמור על העולם שהוא "ברא" מפני הרס/תוהו ובוהו, הכחדות מיני בע"ח/ זיהומים למיניהם וכו'...?

רון סי

New member
לי נראה

שהשימוש בשם המפורש יפגע ברגשות המאמינים היהודים. עוד נראה לי, שאתה יודע את זה. לכן חייבים להסיק שהודעה זו לא באה לקבל אינפורמציה, אלא לחולל איזו פרובוקציה ילדותית.

בּאהבה

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo158.gifכן סופרמינד

אלוקים רוצה שלא יהיה רע! ובכל זאת יש רע! לא מפני שהוא לא מצליח למונעו... אלא מפני שהוא קבע חוקים רוחניים מסויימים בעולם! והוא לא מעוניין לעבור עליהם כל פעם שקורה משהו רע... אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל!!!

רון סי

New member
מה אתה רוצה להגיד?

שאם הם יכולים אז גם אתה? כלומר אתה מודה שזה בשביל פרובוקציה ופגיעה ברגשות. טוב, זה מה שאמרתי.

neko

New member
והתפקיד להרוג את היהודים

הוטל על הנאצים. אחלה טיעון.

דב מאיר

New member
התפקיד אינו ספקולציה פילוסופית.

הוא כתוב מפורשות במקרא בכמה מקומות. בראשית א 28 ב 15 ט 2 וכן בתהילים ח "ותחסרהו מעט מאלהים וכבוד והדר תעטרהו תמשילהו במעשי ידיך כל שתה תחת רגליו". וכך מקורות רבים בכל המקרא. זהו תפקיד האדם במקרא. איני מכיר במקרא מצוה להרוג יהודים. יש ויש השגחה ויש הסבר למה קורה שגויים פוגעים ביהודים "הוי אשור שבט אפי" וכיו"ב. בוודאי יש קשר בין התנהגות ישראל לבין המאורעות הקורים לו. נחפשה דרכינו ונקורה ונשובה אל ד' ".

neko

New member
"איני מכיר במקרא מצוה להרוג יהודים"

על מה אתה מדבר? פתח את המקרא, ספר "מלחמתי" עמוד 253 למטה, כתוב במפורש "ולכן יש להרוג את כל היהודים".

neko

New member
על כל ציטוט שתביא מספר,

מישהו אחר ימצא לך ציטוט הפוך מספר אחר. ציטוטים מספרים הם לא "האמת האבסולוטית", אתה יודע.

דב מאיר

New member
היכן המציאות?

אני סבור שהעולם הממשי נמצא רק במוחך. מה שמתפרסם ברבים וכיו,ב הינו דמיון. יבושם לך.

neko

New member
ההבדל בינינו, הוא שאם אתה צודק,

אין טעם לשום דבר, כי אלוהים שולט בכל ויש חיי נצח אחרי העולם הזה. לכן, למה עלינו להשקיע בכלל במשהו? עלינו לשבת ולחכות למעבר לעולם הבא. אם אני צודק, כדאי שתקום מהת-ת ותתחיל לעשות דברים, כי תוך כמה עשרות שנים כבר לא תהיה.

דב מאיר

New member
קצת שכל ישר.

במקום להלחם בו תצטרף אליו. if you can not fight him join him הסק את המסקנות. אם תלחם בו הרי אין לך סיכוי. אתה משיל במקרה הטוב לדון קישוט הנלחם בטחנות הרוח. אם תצטרף אליו הרי אתה בקבוצה המנצחת. אמי מחתיל לקום מהת-ת שלי ומציעך להצטרף לחילו. היינו להיות יהודי. ואם אתה כבר כזה להזדהות עם עצמך.

דב מאיר

New member
דרכי ההשגחה

איני יודע את דרכי ההשגחה. שאלה אם יש תשובה אנושית לשואה. אולם לי להערכתי יש. פרסמתיה כבר. מבחינה זו המפלצת הנאצית הינה במסגרת דרכי ההשגחה, עד כמה שזה קשה - שבט. בעית השואה הינה מדי אמוציונלית מכדי לדון בה רציונלית.

s u p e r mind

New member
רגע....

אז יהוה אינו מתערב במה שקורה בעולם? הוא רק מתערב בחיי האנושות? הרי באותה מידה ניתן לומר כי האפריקאים הופקדו בידי האירופים, חיי היהודים הופקדו בידי הנאצים, ועתה חייהם מופקדים בידי טרוריסטים ~ ובאותה מידה ניתן לטעון כי חייהם של מיליונים תלויים על כף המאזניים בידי הממשלות המושחתות, במדינות השונות - אז איפה יהוה? ובכלל, מנין לך ש"התפקיד הוטל על האנושות"? האם ה"קב"ה" לחש לך באוזן? אם כך הוא לחש לי באוזן, שאנו אדונים לעצמנו.

למעלה