שאלה לנשים !

תראי. ברגע שאמצא לי מתאימה

אין יותר נשים אחרות
אם כל הרצון הטוב להעניק לכל בת ישראל אורגזמה תימנית, ולחשוף אותה למין פורה ומעשיר
תיהיה לי אישה שתקבל את כל השפע הזה לכבודה בלבד

אתה עכשיו הרסת אותי מצחוק

דידי 9

New member
את גבר? איך הכי טוב ככה.....?

את כאישה היית רוצה גבר כזה שכולן בשביל אחד ואחד לכולן??

מה את מעודדת את זה באופן כללי..

היית מתחלקת בסוק עם דורי למשל?
נשמע טוב את ודורי על סוק...אני בעדו!

אמרתי את זה כדי שירגיש טוב עם המחשבה הזו

כי זה מה שטוב לו, אז שיהיה לו לבריאות.

מי אני שבכלל אשפוט מה עושה טוב לאנשים אחרים... אז אפשר לחשוב מה כבר כתבתי... רק לא לסקול אותי באבנים בגלל זה

דידי 9

New member
הגזמת!

זה מה שהוא כתב בעצמו.....במו אצבעותיו, לא?

סוק איפה אתה? סוגיה.....

דידי 9

New member
היא.

והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.והיא והיא והיא גם. והיא.

אה והיא.

למעלה