אז אתה מהגברים של פעם - שחיזור זה חשוב
להם, לא אומרת שהגברים של היום זוועה לגמרי ולא רוצים בכלל לחזר אבל זו נטייה יותר של הגברים של..פעם.
יש נשים סקסיות היום? סורי, פשוט בקושי יוצא לי להתקל בזה(ולצערי, אני נתקלת בהמון גברים ונשים ביום יום בעבודה וכד')
נזכרתי במשהו רק עכשיו, אחרי שהגבתי לשרשור..
העלתי בעבר הודעה בפורום שלי בנושא "למה היא מתכוונת כשהיא אומרת "לא""
וכמובן זה עסק בסבל האישי שלי בנושא.
כל פעם אני נאלצת להתקל בפניות של גברים שפונים אליי - דורשים להכירני ואני כמובן מסרבת.
אבל, כשאני מסרבת(וברוב אדיבותי אני גם מסבירה את הסיבה. שלא יחשבו שאני כלבה) אבל הם לא מבינים
הם כ"כ רוצים להכיר אותי וחושבים שאם אני מסרבת בהתחלה - סימן שכנראה אני משחקת אותה קשה להשגה וכל זה.
וזה מעציב אותי, כי אני טיפוס די מנומס ומתורבת ולא נוהג להתנהג כמו בהמה לאחרים אלא אם כן זה כבר אין ברירה לגמרי ופשוט ..אין ברירה.
אז לצערי אני נתקלת בהרבה מצבים שאני נלחמת על חירותי להתנתק מאותם אנשים מכיוון שהם חושבים שלא זה..
"היא בטח בסוף תסכים ונזרום"
אז חבל, יש נשים שמשחקות משחקים ועקב כך לא מעט גברים חושבים שרוב הנשים כאלה.
אני לא, אני טיפוס החלטי, אם אמרתי משהו - אני עומדת בו. אם אמרתי 'לא' בצורה תקיפה והבהרתי מדוע אני מסרבת - צריך להבין,
אם אמרתי לא מהוסס/אמרתי נראה מה יהיה בהמשך/תן לי זמן וכד' - אתה יכול לנסות להמשיך אבל לא ללחוץ עליי.
אז חבל לי שגברים מצד אחד הם מסכנים - הסכנה שיאשימו אותם בהטרדה/אונס מאוד גדולה,
ומצד שני אני לא מהסוג של הנשים שמשחקות משחקים ומנסות לגרות את עצמן על ידי המשחקים האלה.
וסורי על החפירה.