שאלה לנשים !

Elle992

New member
לא סתם אני מתחברת יותר למבוגרים מאשר

לצעירים

גם מבחינת מראה - מסודר ונקי ברוב המקרים, הצעירים של היום...מישהו שמע על מקלחת?! סתם דוגמה. לא אומרת שכולם לא מתקלחים.

כל המראה הזנוח הזה והחוסר היגיינה/אסתטיקה הבסיסית...אוי. רק להזכר בזה עושה לי מועקה בלב.

סורי, המצב קשה. ואין הרבה מה לעשות בנידון בייחוד כשזה הפך לפאקינג טרנד עולמי!

Elle992

New member
לא, אבל מזל שסרטי אימה נשארו.

לפחות משהו אחד בעולם הזה לא יקחו לי לעולם!

שתפי את דעתך ב...

מה ההבדל בין גבר אמיתי, לזכרים שמסתובבים כרגע ברחובות
מאוד מעניין אותי מה את חושבת

Elle992

New member
משהו בדור החדש ורווי הטכנולוגיה איבד

מהערך שהיה פעם לנשים וגברים כאחד,

אם נתמקד בגברים - אני חושבת שרואים את זה לבד. קשה לי לשים אצבע על משהו ספציפי אבל זה גם ויזואלית וזה גם התנהגותית.
וגבר אמיתי - זה גבר שמרגישים לידו כמו ליד גבר ולא כמו ליד ילד שלא התבגר.
גבר אמיתי..אני יוצאת כאן שוביניסטית אבל גבר אמיתי זה אחד כזה שרואים עליו ומרגישים מימנו את זה.
גבר אמיתי זה אחד כזה שאין עוררין על הגבריות שלו - כשאני איתו אני מרגישה שאני עם "גבר" ולא עם דמוי גבר.

היום הגבולות די הטשטשו, קשה לזהות מה זה 'גבר' ומה זה 'אשה',
אני קצת מיושנת בקטע הזה. אבל הרוב חושבים שמה שהולך היום זה הכי טוב שהיה אי פעם כנראה.

לדעתי אפחד לא לימד אותם אחרת

התרבות היום מציעה את הגבר הנשי כאידיאל לגבר החדש

רק שתרבות לחוד, ומשיכה לחוד
ופה אנשים מפספסים את הפואנטה לדעתי

Elle992

New member
שיבושם לאלה שנמשכים לגברים נשיים, אני לא

אחת מהן. הגנים שלי כנראה השפיעו גם על זה - אמא שלי כזו וככה במשפחה גם של אבא שלי וגם של אמא שלי.

אבל לא נורא, אולי משהו ישתנה בעתיד הקרוב או הרחוק והדברים שהיו פעם יחזרו להיות "טרנד" ואז נחזור לראות גברים "גברים" ולא משהו מוזר ובלתי מזוהה.
אגב, לדעתי זה לא במקום כשגבר בקושי יש לו שיער והוא מסיר מה שבקושי יש.
עוד משהו שאני לא מסמפטת בטרנדים החדשים. גבר בלי שיער לגמרי מבחינתי זה כמו תינוק - ולא, אני לא מעוניינת בזוגיות עם תינוק.

בהצלחה נסיכה

אני בהחלט יכול להבין למה את לא יוצאת עם בני גילך
למרות שכמו שאת שמה לב כולם נגועים

זה הבעיה

אצלן הלא המגומגם הזה שמבלבל את הבחורים הצעירים כשהם במצב אינטימי, והבחור חרמן ורוצה לזרום עוד

ככה ראיתי במסיבות שיצאתי אליהם ובדאנס ברים, האלכוהול נותן דחיפה

Elle992

New member
יפה, אולי עכשיו שי יבין למה אני לא חובבת

מסיבות, למה לי להקלע מראש לסיטואציה שאני יודעת שיהיה לי קשה לצאת מימנה(מועדונים).

אני אדם זהיר ושקול, עושה מה שצריך. מה שטוב *לי*, לא ממש אכפת לי מה החברה חושבת או לא חושבת עליי.

אפשר

הנות ממסיבה טובה מבלי ליפול, טבעי שבחורים שם ירצו להכיר ולזרום, ודרך אגב האלכוהול שם משפיע מאוד על שיקול הדעת, לא הלהיב ולא מחזה יפה לראות בחורה שפוכה מאלכוהול, מי שחכמה ויודעת להנות לא נופלת בשכרות ומסתבכת, הכל תלוי מי הבחורה והחברות שלה ומי נטפל אליה או ידיד או אהוב שהיא נתקלת בו

Elle992

New member
מוזיקה עושה לי רע(כשזה רועש מדי)

יותר מדי אנשים(בעיקר אלה שעם התחתונים בחוץ) - עושים לי רע,

בשביל מה לי, אני מעדיפה לשים סרט אימה טוב ולהתפנק לי בכוס יין/קולה זירו טובה.
למה לצאת ולראות את הזוועות(לדעתי) וגם להסתכן שמישהו ידחוף אותי לאיזה פינה...(אה, ויש לי סיבות מוצדקות למה אסור לי להיות במצב שיכול להסיח לי את הדעת)

אני

הולך פעמיים בחודש, דאנס בר במלון ממילא בירושלים ועוד ליין של שנות ה80 או האוס, אכן בגיל 37.כבר פחות נעים בגלל הרעש והסיגריות והאלימות הגואה, אני הולך בגלל המוזיקה ולהתאוור, הן צעירות יחסית ולא כולם מתאימות להכרות אז ככה שאני בא נטו לבלות ולא לחפש בחורות

מנומשת27

New member
כשבחורה

אומרת "לא" היא מתכוונת ל"לא". אבל למי אכפת למה היא מתכוונת, היא הרי לא חושבת בהיגיון בכל מקרה ולכן אין סיבה להטריח בכך את הדעת.

dori78

New member
גם אתה וגם סוק

צריכים לבדוק מה זה "סרקזם" לפני שאתם מסכימים עם מנומשת.

למעלה