כן! כשאני רוצה אני אומרת כן אז לא זה באמת לא אפשר להציע שוב בפגישה הבאה
1 1Shir New member 1/3/14 #25 כן! כשאני רוצה אני אומרת כן אז לא זה באמת לא אפשר להציע שוב בפגישה הבאה
S shayCn New member 1/3/14 #20 פשוט כי הן לא יודעות לשחרר ולהשתחרר זה מובנה ברובם.אצל גבר השיחרור הוא פיסיולוגי מולד ולכן גם המנטליות נבנית סביב השיחרור. חוץ מזה,מדובר בפחדים..פחד לומר לא.פחד לגמור ולהרגיש רגש הכי אינטימי שיש בנוכחות גבר-לחוש אורגזמה.
פשוט כי הן לא יודעות לשחרר ולהשתחרר זה מובנה ברובם.אצל גבר השיחרור הוא פיסיולוגי מולד ולכן גם המנטליות נבנית סביב השיחרור. חוץ מזה,מדובר בפחדים..פחד לומר לא.פחד לגמור ולהרגיש רגש הכי אינטימי שיש בנוכחות גבר-לחוש אורגזמה.
ס סוקרטס פה New member 1/3/14 #24 זו בדיוק השאלה למה הן לא גומרות סיבות פסיכולוגיות/ריגשיות או סיבות פיזיולוגיות/טכניות
ס סוקרטס פה New member 2/3/14 #40 עכשיו טרפת את הקלפים בשנית פיזי או מנטלי אם זה פיזי אין מה לעשות אם זה מנטלי אז אני אצליח למצוא את הדרך לאורגזמה שלהן הכל שאלה אם יש סיכוי או לא
עכשיו טרפת את הקלפים בשנית פיזי או מנטלי אם זה פיזי אין מה לעשות אם זה מנטלי אז אני אצליח למצוא את הדרך לאורגזמה שלהן הכל שאלה אם יש סיכוי או לא
S shayCn New member 2/3/14 #41 פיזי סוק לכן זה מיותר לנסות איתן שינוי מנטליות. תתנחם בזה שהפיזיוצ אצלן משתנה במשך הזמן אז תוכל לקבל גם מנטליות שונה.
פיזי סוק לכן זה מיותר לנסות איתן שינוי מנטליות. תתנחם בזה שהפיזיוצ אצלן משתנה במשך הזמן אז תוכל לקבל גם מנטליות שונה.
ש שחום נאה 36 New member 2/3/14 #36 כיום קיבלת לא לסקס תעלם ישר, בפרט אם אתה לא ממש מכיר אותה, וזאת שלא תעשה לך קטע, גם אם הלא מגומגם ולא ברור המשך הלאה.
כיום קיבלת לא לסקס תעלם ישר, בפרט אם אתה לא ממש מכיר אותה, וזאת שלא תעשה לך קטע, גם אם הלא מגומגם ולא ברור המשך הלאה.
M mri10 New member 2/3/14 #38 אין משמעת בפורום. אתה כותב "שאלה לנשים" ורוב מוחלט של התשובות בא מגברים..'חוצפה ישראלית'.
A Anna Vasserman New member 2/3/14 #47 כתבה מעניינת על הפן המחקרי של האורגזמה הנשית 4 הארות חדשות על אורגזמה נשית
א אישה במסכה New member 2/3/14 #56 כשאישה אומרת "לא" אז הכוונה היא ל"לא" ורצוי מאוד שכל הגברים יקבלו את ה- "לא" הזה כמשמעותו האמיתית ולא יקחו סיכון להגיע לבית משפט. ואתה רציני ש- 50% מהנשים לא גומרות ?!%@ קצת מלחיץ משהו לדעת שיש כמות נכבדה של נשים שלא מצליחות לגמור... מזל שאני לא אחת מאותן נשים האלה
כשאישה אומרת "לא" אז הכוונה היא ל"לא" ורצוי מאוד שכל הגברים יקבלו את ה- "לא" הזה כמשמעותו האמיתית ולא יקחו סיכון להגיע לבית משפט. ואתה רציני ש- 50% מהנשים לא גומרות ?!%@ קצת מלחיץ משהו לדעת שיש כמות נכבדה של נשים שלא מצליחות לגמור... מזל שאני לא אחת מאותן נשים האלה
ס סוקרטס פה New member 2/3/14 #98 אז אולי סוף סוף תתבגרי ו... תגיעי עם עצמך להסכמה שלהתעלס איתי זה הרעיון הכי טוב שהיה לך בשנים האחרונות ותתחילי להוציא אותו לפועל לפני שיהיה מאוחר מידי
אז אולי סוף סוף תתבגרי ו... תגיעי עם עצמך להסכמה שלהתעלס איתי זה הרעיון הכי טוב שהיה לך בשנים האחרונות ותתחילי להוציא אותו לפועל לפני שיהיה מאוחר מידי
D dori78 New member 2/3/14 #104 אוי ואבוי מה זה "לפני שיהיה מאוחר מדי"? אתה רומז שיוגב מתכנן לצאת בקרוב לפנסיה?