שאלה לנשים !

דידי 9

New member
את גומרת מחדירה? את יכולה למלל את זה

ולהסביר לסוק?

תתארי סיטואציה כזו......

אני אוהב להסתכל לבחורה בעיניים כש...

אני בתוכה
אני אוהב להרגיש אות ולהציץ לנשמה שלה
אני אוהב לשמוע אותה גונחת ואני משתוקק להרגיש אותה גומרת איתי

אז בחורה שחדירה זה האקשן שלה. זה מאתגר בצורה יוצאת מן הכלל

היי

כשהיינו מאטד צעירים 20-25 אז הצעירות נורא היו לא החלטיות, אז היינו עושים סקס באוטו, מה שהיום כבר לא, ויש המון שהלא אני מדבר בגילאים של אז לא כשאני כיום בוגר, זה לא מהוסס לא של תחרמן אותי, כיום האלכוהול עושה את זה אצלם, אז הייתה מין הסכמה שמזמנת את הבחור לחרמן עוד ועוד, כי למשל אם לא היה נוח לה הייתה אומרת תחזיר אותי וכו!

כיום בגלל שיש לא מעט שרוטים ופצועים נפשית עדיף לא לזרום ובטח שהיא מתודלקת עם אלכוהול לסקס, ולכן מי שחכם חושב לפני שהוא זורם וכו

Elle992

New member
יש 2 סוגים אצלי של 'לא'

הראשון - 'לא' שהוא לא ראשוני כשאני לא לגמרי בטוחה שאני רוצה ולא לגמרי בטוחה שאני לא רוצה.

הלא הזה יתלווה בצחקוק מסויים/חיוך מסויים צדדי שכזה(שאם הגבר לא שם לב לזה - מצבו אבוד לדעתי).
וזה "לא" שהוא לא סגור לגמרי, אבל עדיין אצפה שהצד השני לא יקח את זה ככן לגמרי. אלא יתן לי את הזמן שלי להחליט,

ה'לא' השני - הוא *לא*! משמע שאני אומר אותו בצורה תקיפה, לא נעימה.
ובעיקר הפנים שלי יראו זועפות ושום חיוך/קריצה וואטבר לא יראו עליי. זה 'לא' כשאני בטוחה בעצמי שזה סגור ונעול,
שבפנים אני לא מרגישה שום היסוס/ספק לגבי אותו בחור.

הלא הראשון כן יהיה בו ספק מסויים ובגלל הספק שאולי זה לא נעול לגמרי אני אומר לא..אבל אקח לעצמי כמה דקות/תלוי בסיטואציה לחשוב יותר לעומק ולהבין אם הלא הזה יתחלף בכן.

אבל, בשני המקרים אני מצפה(לא באמת, לא סתם אני מסתובבת עם אמצעי הגנה עצמית. לא סומכת על אנשים) איכשהו - שהצד השני לא יבטל את התחושות שלי באותו רגע. אם אמרתי לא(מהוסס) אני ארצה שהוא ירפה ויתן לי להוביל ולהחליט מה טוב לי.
אם זה 'לא' - טוטאלי - אני אצפה גם אותו דבר בדיוק - שיפסיק ויבין את הצד שלי.

לגבי השאלה השניה - נקסט
לא מדברת על נושאים כאלה בציבורי.

אז אפשר להתמיד גם אם אמרת לא

לא אומר לכפות
אבל לבחון את הלא שלך
לבדוק בכמה לא מדובר

את חושבת שזה מצוין אצל הרבה נשים?

Elle992

New member
אני לא רוצה שיצלבו אותי כאן

אני לא יכולה להעיד על נשים אחרות, אצלי זה עובד ככה(למען האמת, כל השנים הדחקתי את זה אבל רק לאחרונה החלטתי להבין שזו אני וזה מה יש)

אבל יצא לי להכיר נשים(לא מהרשת בכלל) שהן נהנות מהחיזור הזה/המשחק הזה.
בהתחלה הן אומרות לא מתוך ביישנות/נבוכות מסויימת ואז כשהן מכירות את הבחור קצת יותר טוב ורואות שיש כימיה והתאמה - זה עובר להן.

אבל, אם מישהי אמרה לא - עדיף לקחת את זה כלא, במצב החמור של היום שכל בחורה רצה להתלונן - אני, אם הייתי גבר - לא הייתי לוקח את זה הסיכון הזה.

אני יכולה להגיד לך שזה כן מצוין אצל מישהי שאני מכירה היטב והיו לנו שיחות בנושא והיא אדם מאוד קרוב אליי וכן - היא צריכה את הזמן שלה ולא תמיד ה'לא' הראשוני מעיד על כך שהיא לא רוצה אותו לגמרי, פשוט לוקח לה זמן להתחבר לגברים והיא לא מהטיפוסים הקלילים מאוד.

אני גם חושב שיש "לא" שהוא סוג של מגננה

ביחוד אצל נשים

זה לאו דווקא קשור למין
אבל עם גברים הלשון על הלא מהירה יותר. כסוג של מבחן

Elle992

New member
לאו דווקא מגננה, קח בחשבון שיש נשים

שנהנות מהמשחק הזה. וזה בסדר גמור.
כל עוד שני הצדדים מרוצים מהמצב - זה בסדר,

אבל אם רק צד אחד מרוצה והשני לא - כדאי לשבת ולהבהיר את הדברים.

אני גם טיפוס מאוד של שפת גוף - אני מרגישה מה אנשים אחרים חושבים ורוצים על פי שפת הגוף שלהם.
אז אם אהיה/הייתי בקשר כלשהו הייתי מצפה שהצד השני ידע לקרוא אותי - כי אני כזו, יודעת לקרוא אחרים על פי שפת גוף.

אני לא אוהבת לדבר הרבה ממש בדברים כאלה, אני מעדיפה שהצד השני ידע וירגיש כשאני רוצה אותו ולא אני צריכה לצעוק לו "בוא נזדיין"(וסורי על הבוטות). כאילו...זוגיות אמורה להבנות על הבנה הדדית וחבל שאין הרבה אנשים שמבינים שפת גוף.

אני לגמרי מסכים איתך

נשים רוצות שתחזר ורוצות שתתמיד ורוצות שתרגיש אותן ותתחבר אליהן ריגשית
ה"לא" שלהן הוא מבחן לראות אם הבחור מחובר אליה או לא

כמובן שלא כל לא הוא כזה .אבל גבר צריך להיות מחובר ומודע למתרחש סביבו

Elle992

New member
ותאמין לי, אם תרצו כ"כ

תוכלו להבין שפת גוף/סימנים וכד'.

אני יודעת שלגברים זה לא קל(בקטעים האלה לרוב הצד הטכני עובד שעות נוספות) אבל אם תשתדלו ובאמת תרצו - זה אפשרי.

כי ברגע שמקיימים יחסים מרצון 'הדדי' הכל נהדר ומצוין,
ואין צורך לחשוש שמא אולי היא לא באמת רצתה/אולי היה אונס/מין בהסכמה מלית ברירה וכו'.

אני אישית מאוד מחובר לשפת גוף

ויש לי ברוך השם אינטליגנציה רגשית גבוה
אני מרגיש מתי הלא זה לא
ומתי הלא זה נעים מאוד אני שרית ואתה מתוק

חוץ מזה מה סקסי בבחורה שתגיד ישר כן
איפה החיזור. איפה הכיבוש
אי אפשר להוציא ככה את כל הסקסיות מהסקס

בשבילי החיזור הוא הרבה יותר כיף
ואף מעשיר ומענג לי את הסקס פי כמה וכמה

תני לי לפלרטט עם בחורה. להנות מהסקסיות שבה והנשיות שלה. להריח את התשוקה שלה
אז לתת לכל זה להתפרץ בין הסדינים

בחורה שישר תגיד כן תמחק לי 75%מההנאה

Elle992

New member
אז אתה מהגברים של פעם - שחיזור זה חשוב

להם, לא אומרת שהגברים של היום זוועה לגמרי ולא רוצים בכלל לחזר אבל זו נטייה יותר של הגברים של..פעם.

יש נשים סקסיות היום? סורי, פשוט בקושי יוצא לי להתקל בזה(ולצערי, אני נתקלת בהמון גברים ונשים ביום יום בעבודה וכד')

נזכרתי במשהו רק עכשיו, אחרי שהגבתי לשרשור..
העלתי בעבר הודעה בפורום שלי בנושא "למה היא מתכוונת כשהיא אומרת "לא""
וכמובן זה עסק בסבל האישי שלי בנושא.
כל פעם אני נאלצת להתקל בפניות של גברים שפונים אליי - דורשים להכירני ואני כמובן מסרבת.
אבל, כשאני מסרבת(וברוב אדיבותי אני גם מסבירה את הסיבה. שלא יחשבו שאני כלבה) אבל הם לא מבינים

הם כ"כ רוצים להכיר אותי וחושבים שאם אני מסרבת בהתחלה - סימן שכנראה אני משחקת אותה קשה להשגה וכל זה.
וזה מעציב אותי, כי אני טיפוס די מנומס ומתורבת ולא נוהג להתנהג כמו בהמה לאחרים אלא אם כן זה כבר אין ברירה לגמרי ופשוט ..אין ברירה.
אז לצערי אני נתקלת בהרבה מצבים שאני נלחמת על חירותי להתנתק מאותם אנשים מכיוון שהם חושבים שלא זה..
"היא בטח בסוף תסכים ונזרום"

אז חבל, יש נשים שמשחקות משחקים ועקב כך לא מעט גברים חושבים שרוב הנשים כאלה.
אני לא, אני טיפוס החלטי, אם אמרתי משהו - אני עומדת בו. אם אמרתי 'לא' בצורה תקיפה והבהרתי מדוע אני מסרבת - צריך להבין,
אם אמרתי לא מהוסס/אמרתי נראה מה יהיה בהמשך/תן לי זמן וכד' - אתה יכול לנסות להמשיך אבל לא ללחוץ עליי.

אז חבל לי שגברים מצד אחד הם מסכנים - הסכנה שיאשימו אותם בהטרדה/אונס מאוד גדולה,
ומצד שני אני לא מהסוג של הנשים שמשחקות משחקים ומנסות לגרות את עצמן על ידי המשחקים האלה.
וסורי על החפירה.

אני חושב שפשוט גברים איבדו את החיבור הריגשי

הכל חיצוני חיצוני
הם כבר לא יודעים מה זה להרגיש אישה. להתחבר אליה

הכל חיצוני ומנותק

וחבל מאוד
אני בטוח שזה דוחה נשים

למעלה