שאלה למחשבה...

שאלה כבדה...../images/Emo199.gif

הרואין... שיר באמת...באמת גדול..מאוד קטן. אני שונא...ואי כל כך אני... אופק ילדותי וסוף העולם....שבאמת זה ה שיר. לא יעזור כלום. וכמובן את שכחתי...איש החשיש...סתם

../images/Emo203.gifמחר כמובן

סתם. ברור שיש... נראה לי אביב הוא זה שבאמת השירים שלו הם לפעמים לג-מרי אני. לא כמה שורות כמו אצל אומנים אחרים. אבל זה נורא משתנה לפי תקופות. אני יכולה לא לשמוע איזשהו שיר ופתאום לשמוע ולהגיד "פאק, איך אני מזדהה!!!" אבל בעיקרון.. הרואין, האם להיות בך מאוהב, מגיע לך יותר..

עדן גפן

New member
זה תלוי בתקופה..../images/Emo190.gif|פיס|

מה שבאמת כל הזמן איתי זה 'הכי קרוב לבד' ו-'עניין'.. גם 'מחוץ לתחרות'.. אבל זה לא תמיד.. כי הכרתי אותו רק כשיצא הסרט 'אביב'.. יש עוד הרבה.. באמת..

עדן גפן

New member
ואת העיקריים באמת כמובן שכחתי../images/Emo190.gif|פיס|

'אתה נולדת לאהוב' והכי הכי- 'שוב פעם'..

Forever NemeSh

New member
../images/Emo79.gif מחשבות על שירים ועל עבר ועל הווה

לא פעם ולא פעמיים כשאני שומעת שירים של אביב, אני נזכרת בתקופות, מביטה לאחור ורואה את עצמי. גנרל זה שיר שעושה לי צמרמורת כ"כ הרבה פעמים.. חבר טוב שמת כשהיה בצבא פשוט מחזיר אותי כל פעם אחורנית כששומעת אותו. סוף העולם, אותו שיר שמזכיר לי את החבר הכי טוב, השיר הזה.. לפעמים כששרה אותו, ובהופעות במיוחד, יכולה לדמיין את עצמי שרה אותו לחבר הכי טוב הזה.. שהיה וכבר איננו. גן החטאים היה השיר שהעלה לי את השאלה הזו מלכתחילה. והסיבה כ"כ מורכבת, מלאה. נחשפתי לתחום עניין בחיי לפני תקופה מסויימת, תחום ששינה אותי, ביגר אותי, עשה אותי לעמוקה ורצונית יותר, גרם לי להתמודד עם מצבים מביכים, מעניינים ושונים. התחום הזה שם אותי במקום אחר ושונה, ועיניים של אנשים מסתכלות בצורה בוחנת וקצת מתנשאת לפעמים (לא שיש על מה). הכתיבה שלי מושפעת מזה, הדמיון והמבט על העולם. כניעה אל תוך תחום שמושך אותי, סוחף אותי ומכניס לי ריגושים מסוג קצת "אחר". שמעתי את השיר גם החטאים, שהתקשר לי כ"כ לשוני הזה, אמנם לא בדיוק אותו האחד כמו המוכר בשירים האלו, אבל לא רחוק או מנותק לגמרי. השיר הזה גרם לי לחשוב, ולמה העולם רואה בי כשונה? והיו כאלה שדוחקים אותי לפינה, עושים עליי "לינץ'" חברתי ומשנים דעתם עליי בכלל התחום שעושה לי טוב, אך קצת חריג עבורם, אולי אפילו מרחיק לכת לחלקם. והשיר הזה מזכיר לי אותי, כי לפעמים הנפש בודדה, ומפחדת לדבר ולשתף. מתחבאת מאחוריי מסיכה אחרת לעיתים, ומתגוננת מאנשים שישרפו, שיחגגו על רכילויות ועל הכאב שלי..

"אתה נולדת לאהוב"

זו הייתה בחירה לא קלה הכי התלבטתי ביין חושך לאתה נולדת לאהוב אבל בחרתי באתה נולדת לאהוב כי זה שיר על דברים שקורים והם לא צריכים היו לקרות ככה נשמע כמו רצף של טרגדיות בחייה של משפחה , איבוד והדעת וחוסר שפיות אבל בסך הכל הוא רצה לאהוב וזה נמנע ממנו בעקבות קצת הטרגדיות האישיות והמשפחתיות שהשפיעו על כל חייו בסך הכל רציתי לאהוב , אבל עקב עיכוביים של תהליכים מסויימים בחיים זה לא קורה וחבל ומה הוא רצה בסך הכל? לאהוב

hagzi

New member
לקח לי הרבה זמן לחשוב על זה../images/Emo29.gif

כי זה מאוד משתנה לפי תקופות ומצבי רוח (גיל ההתבגרות, לכו תבינו
) כרגע נראה לי חלומות גדולים, ובכלל כל האלבום, בגלל כל התקופה הזאת שאני עוברת... אבל זה לא תמיד היה ככה וגם לא נראה לי שזה תמיד יישאר ככה...

n o o o a m

New member
../images/Emo205.gifנראלי ש.... ../images/Emo194.gif

הולך קדימה.... אבל אני לא בטוחה, יכול להיות שכחתי איזה אחד. . אבל בינתיים מהשירים שחשבתי עליהם, את הפזמון של הולך קדימה אני הכי מחברת למציאות שלי כרגע

למעלה