שאלה למחשבה...

Forever NemeSh

New member
שאלה למחשבה...

יש לכם שיר של אביב שהוא "אתם" בצורה שלמה? אחד בלבד, שיר שאתם שומעים או קוראים את מילותיו ואומרים לעצמכם שזה נכתב עליכם, אתם בדיוק אחד לאחד? יש שירים כאלה שהיו פעם אתם והיום אתם רואים אותם בצורה אחרת לגמרי מכם? סתם כי שמעתי שיר על הבוקר שעשה לי לחשוב..

moon light boy

New member
"היו ימים זרחתי כמו האור..." ../images/Emo168.gif

(הכותרת של ההודעה לא קשורה) פעם השיר 'מתים משעמום' היה השיר שלי. השיר שדיבר אליי ועליי והייתי מחובר אליו בצורה מטורפת. אפילו יום אחד החלטתי לכתוב אותו על הקיר בחדר....
היום זה לא ככה, אני כבר לא רואה ככה את עצמי ואת החיים.. כשהייתי בן 14-18 הדברים היו שונים.. אבל אין שום ספק, שמתים משעמום זה השיר הכי טוב של אביב גפן... "אנחנו תירוץ שעשו ההורים אנחנו בובות שאיבדו את החוטים מכסים את הכלום באיפור של שקרים מתבגרים מזדקנים ואחרי זה מתים.."

חמדונה

New member
יש כמה כאלה.

והם משתנים בתקופות. מותר לשאול איזה שיר עשה לך את זה?

Hosh17

New member
האם להיות בך מאוהב

עד ללפני כמה חודשים ככה... כי כבר לא הכל נובל אצלי.אבל חוץ מהמשפט הזה, כל השיר...ממש כולו למרות שלמען האמת זה לא אחד השירים האהובים עלי, לא יודעת למה. בטח יש עוד כמה..דרושה מחשבה פה.אבל אני יכולה להצביע על האם להיות בך מאוהב כעל השיר הראשון

מעיין51

New member
בא לי לפרט..

[בשביל להבהיר גם לעצמי את המשפט המובן הזה] יש שירים שאני מאוד מתחברת אליהם.. ומרגישה שהם בדיוק אני.. שנכתבו עלי. כמובן שזה משתנה בתקופות.. למשל, בזמן האחרון השיר שלי זה מצטערים.. שאמרתי שיש כאלה שהייתי רוצה שיהיו.. התכוונתי למשל לאופק ילדותי.. כי בעיקרון עכשיו אני נמצאת בחלק של ה"ילדותי".. ובעוד כמה שנים הייתי רוצה להסתכל אחורה ולהגיד למישהו "בוא ניקח את התרמיל" ולראות עוד פעם את הג'ינס עם החורים שנקרעו בזמנים הכי יפים.."הזמנים הכי יפים" האלה.. אמורים לקרות עכשיו.. להתקיים עכשיו.. כדי שאני אוכל להיזכר בהם בעוד כמה שנים.. הבעיה שהם לא כ"כ קורים..

SHiRA110

New member
|ביון|אז קחי את התרמיל, קרעי את הג'ינס, וסעי

לכנרת, לחוף גולן :) (עם מעט כסף, כמובן..) אני מוכנה לבוא איתך

מעיין51

New member
אני אעשה את זה פעם..

שההורים שלי לא יהיו בארץ או משהו.. שלא יהיה מי שתקוע לי על הצוואר וכל בג'ינסים שלי כבר גם כככה קרועים... או כמו שדודה שלי אומרת "יוו ממש זרוקית את" "שלוחית"..

"בתוך גנים ללא ../images/Emo29.gif רק צחנת עצים פצועים "

מתחבר לשיר שהכי לא שייך לכלום... מקושר לשיר שמנותק מהכל... שיר ענק שמשקף חיים... ( החיים זה כמו חומות כלא..בהתחלה אתה שונא..אחר כך מתרגל..ואם תהיה מספיק זמן בפנים תתחיל להיות תלוי..

למעלה