שאלה למחוננים

אני מתארת לעצמי

אתה יכול ללמד אותי איך להפוך לאחת כמוכם כדי שתוכלו להנות גם מהודעות שלי?

למה אתה יורד עליי ככה ../images/Emo10.gif

מה עשיתי... אני בסה"כ מנסה להיות עצמי. קח את משפטו של הפילוסוף הידוע קלריסטו בולונז "בן אדם שותק משמע בן אדם ללא רוח חיים" אני צעירה מידייייי בשביל למות

sprk78

New member
לא ירדתי על אף אחד

כמו כן, תתייחסי לזה במובן כזה - תתני לאחרים לדבר, תקשיבי להם תשכילי ובסוף יהיה טוב.

אתם לא קולטים?????

היא בכלל לא מטומטמת!!! היא צוחקת על כולכם פה - והיא גם מצליחה!! למה נראה לכם שמישהו מטומטם יקרא לעצמו "מטומטם"???? ולהגיד לכם את האמת... אני נכנסתי לפורום הזה עכשיו פעם ראשונה וממה שאני ראיתי היא מוציאה אותכם מתנשאים ומטומטמים!!! בטח יותר ממנה.......

אתם רואים?? אתם שוב מתנשאים!!!

אין לכם בכלל אומץ להודות שהוציאו אותכם מטומטמים אז אתם אומרים "טוב, טוב.." אבל זו עובדה!! אני נכנסתי לפה פעם ראשונה אתמול וה"מטומטמת2" הוציאה אותכם ממש מפגרים! אבל איך שבא לכם... תחיו באשליות שלכם....

erezsh

New member
אתה צודק

הולכנו שולל כולנו ע"י המטומטמת. אף אחד מאיתנו לא הבין שהיא סתם מתגרה בנו, ולכן אפשר לראות שהתגובות שלנו הן רציניות לגמרי. עכשיו תן לי ליפול בשקט על חרבי. בעצם, לא - נראה שאתה היחיד שלא הבין שאנחנו מתלוצצים איתה בחזרה כי מספיק משעמם לנו. הוצאנו אותך מפגר ביותר. אבל איך שבא לך. תחיה באשליות שלך.

Moridin

New member
נו, באמת

ועכשיו אתם עוד הולכים להתווכח אחד עם השני מי יצא יותר מפגר מהויכוח הזה, נכון?

אם זה ככה....

אז סבבה ואני יצאתי המטומטמת בעניין..... אבל זה לא נראה ככה מבחוץ ואני לא אמרתי שאתם מטומטמים אני אמרתי שיצאתם מטומטמים - ויש הבדל! כי כשאני ראיתי את זה מבחוץ אז אתם נראתם מטומטמים! וזה ממש לא נראה כאילו שאתם מתלוצצים איתה זה נראה כאילו אתם צוחקים עליה!! ובגלל זה יצאתם מטומטמים כי אתם צוחקים על מישהו מטומטם אבל הוא בכלל לא מטומטם אז אתם נראים מטומטמים שאתם בכלל צוחקים עליו!

חמודה

עצם זה שמישהו נרשם בכינוי שכזה כבר אומר שמשהו לא בסדר בשכל שלו אם בכלל יש לו אחד. את לא חושבת?

למעלה