שאלה למבינות

star122

New member
שאלה למבינות

מה הסיכויים שלי להכנס להריון החודש אם הביוץ היה ביום שלישי (לפי חום השחר) אבל היינו "עסוקים" רק ביום שבת בלילה (ואל תגידו לי שהייתי אמורה יום כן יום לא כי מדובר היה במריבה מאוד לא נחמדית
)

star122

New member
מתוקה , פשוט מתוקה ../images/Emo9.gif

כמובן שמדובר על השבת שלפני . הענין הוא כזה , שמעתי שהזרע אומנם יכול לחיות 96 שעות אבל כמעט כל הזרעים מתים אחרי 48 שעות . ומי שנשאר בד"כ מאוד עייף ... ואם בחודש נורמלי יש רק 20% סיכוי להכנס להריון אז כמה סיכויים נשארו לי ? 5 בקושי ... ובטח שהשלמנו , היו ארנבים שחבל על הזמן (לשם הנאה בלבד) יש לי הרגשה , ואולי הבנות כאן יוכלו להגיב , שלפני ביוץ אנחנו תמיד רבים (וזה ממש חבל כי אני יודעת על הביוץ רק בדיעבד) האם יש איזשהו בסיס להרגשה הזו ?

תמרלה

New member
מריבות וביוץ - לתקשר זה מה שחשוב!!

לגבי הסיכויים אני לא יודעת מה לענות לך, אבל שווה לנסות! גם יתכן וחום השחר (בלי לפגוע בשיטה....) לא תמיד מדוייק, אז למה לא לנסות ומקסימום נהניתם בכייף וזאת דרך להשלים אחד עם השני! לגבי המריבות והאם זה קשור לביוץ, זה תלוי בכמה דברים: 1. האם בעלך יודע מתי הביוץ ועוקב אחרי זה כמוך? 2. האם בעלך או גם את שלמים לגמרי, ורוצים ילד בלי חששות שמסתתרות למטה? ואני אסביר -לפעמים לא מודעים לכך אבל יש איזה פחד כמו: "איזה אבא אני אהייה?" , "האם אני אהייה אמא מספיק טובה?", האם אני מרגיש/ה בטוח/ה עם הקשר הזוגי שלי כך שאוכל להביא עוד ילד לתוך המפשחה? כל אלו שאלות שאנחנו לא תמיד שואלים, ויתכן ויש משהו לא פתור,ואז לא במודע ואני מדגישה לא בכוונה!!!מעוררים ריב כדי להרחיק את הסיטואציה הזאת שכל-כך מאימת, מפחידה, עושה תחושה לא נעימה.... אני יכולה לספר לך מנסיוני - שאחרי 2 הריונות שנכנסנו בלי בעיות,(שנגמרו בהפלות ) והכל היה טבעי, ולא היה מעקב ביוץ וכל שאר הדברים, והינה כשהיינו כשלפתע צריך לחשב ולבדוק מתי וכ"ו אז פתאום היינו באמת רבים ואני תמיד הייתי אומרת לבעלי -למה דווקא היום?? אתה עושה את זה בכוונה? ועוד כל מיני האשמות שרק היו עושות את הדברים יותר גרועים... ואז יום אחד כך בשקט ושלווה ישבתי עם בעלי ואמרתי לו בוא נדבר -מה זה בשבילנו להביא ילד? מה זה אומר? מה אנחנו מרגישים כלפי זה? והיתה שיחה מדהימה והבנו שהיה לו מצד אחד החשש באמת איזה אבא יהייה? ולי היה הפחד שאחרי 2 הפלות אני אעבור את זה שוב פעם והייתי ממש חסומה רגשית לכל הנושא אני כותבת בקיצור ( ואוווו זה כבר ארוך!) ואשמח לכתוב לך יותר אם תרצי מה שהכי חשוב -זה ל ד ב ר!!! לתקשר על הכל ביניכם! ולא בזמן שרבים אח"כ כשנרגעים בשקט....וכשאתם שניכם תהיו רגועים זה יהייה אחרת! אני יכולה לאומר לך שמאז בעלי פתאום יותר מעורב: הוא סופר את הימים, זוכר תאריכים, מזכיר לי לקחת כדורים, בא איתי לבדיקות , שואל אותי מה למדת היום מהפורום פה? ( בהתחלה הוא אפילו "קינא" בכן פה!!?
) אז מקוה שעזרתי לך מעט, ושהתפיסתם בכייף! שיהייה לכם שבוע רגוע

star122

New member
צודקת , אבל ...

בעלי לא יודע מתי הביוץ שלי ואני יודעת רק בדיעבד . אומנם אני יודעת פחות או יותר שזה אמור לבוא בשבוע מסוים אז אם יש איזושהי אשמה אז זה בי ולא בו...
. לי ולבעלי היו המון שיחות על ענין הילדים , תמיד צוחקים עלינו במשפחה שאנחנו - לוקח לנו שנים להגיע להחלטה כי על כל דבר אנחנו מדסקסים ומנתחים וחושבים וכו' וכו'.... אנחנו נשואים כבר 4 שנים ומכירים כבר קרוב ל 8 שנים ורק בחצי שנה האחרונה התחלנו לדבר בצורה פרקטית על ילדים , אבל ... תמיד היו דיבורים על חינוך ואיזה הורים נהייה ואיך יראו החיים שלנו עם ילדים וכד'. החלטתי , שמכיוון שבעלי הוא הרגוע בנינו , רצוי שלא לשתף אותו בכל הענין של הביוץ והכל (כדי שלפחות צד אחד שלנו ישאר רגוע ) אבל כשאמרתי לו בסו"ש שכנראה פיספסנו החודש בגלל שהביוץ היה ביום שלישי הוא כעס עלי שלא אמרתי לו . (כאילו הייתי יכולה לעשות איתו משהו עם כל הכעס שהיה לי עליו) מקווה שיהיו בקרוב פירות למאמציכם ....

תמרלה

New member
יותר קל שהאחריות על שנייכם

חשבתי שאולי הוא כן היה יכול להרגיע אותך! כי אם הוא הרגוע ביניכם והוא היה יודע כמה הימים האלו חשובים והיה מעורב אז ....מי יודע? אני חושבת שכן כדי שידע מתי ימי הביוץ -שידע מתי לבוא הביתה מוקדם מהעבודה, או לא לקבוע באותו יום שום דבר!! להרגיע אותך, להיות רומנטי.. אני אספר לך דוגמא : אחותי למשל רצתה לבוא אלינו לבקר ( אנחנו גרים בצפון ) אז מכיוון שבעלי ידע שהשבוע זה ה ש ב ו ע הוא אמר לה שתבוא שבוע הבא, לפני שהיה מעורב הוא בכלל לא היה חושב שזה משנה!וקרה שאיזה סופ"ש הוא הזמין חברים וזה היה בדיוק בתאריך הביוץ! אז אולי אם האחריות תהייה על שניכם - ולא רק עליך, להפך, שניכם תהיו רגועים, ןאם הוא הרגוע ביניכם אז אחת כמה וכמה! זאת השותפות שלכם ביצירת האומנות! אז תמשיכו ליצור -ובקורב נקצור יחד את הפירות
(זה הפרי היחידי)

איה28

New member
ככה בדיוק אני נכנסתי להריון....

סתם משעמם לי אז דיפדפתי בפורומים והגעתי לכאן, יערה שלי כבר בת 10 שבועות (מחוץ לרחם...) אבל פורום הורים לתינוקות משעמם, מתגעגעת לפורום הריון אבל כבר לא ממש שייכת... אנחנו ניסינו 5 חודשים להכנס להריון ובחודש השישי התחלנו להתייאש ורבנו בימים הקריטים ואלה בדיוק היו הימים שבת מול שלישי... ואז להפתעתנו דווקא כשלא ציפינו הגיעו הקווים והיום הקווים האלה הם תינוקת מדהימה באמת! בהצלחה איה

star122

New member
ואוו , תודה !!

אולי בכל זאת תישארי איתנו - נראה לי שיש לך המון לתרום מנסיונך ...

איה28

New member
בשימחה

כשתכננתי הריון עוד לא היה הפורום הזה ואני הצצתי בפורום הריון, כשהיתי בהריון היתי מכורה לפורום אבל הצצתי לפורום תינוקות,תמיד שלב אחד קדימה, ועכשיו אני מציצה לכאן...מה זה אומר???? כיף לעשות ילדים...(חוץ מהלידה!!!!!)

מצחיק...

אבל בלילה שנכנסתי להריון, רבנו בדיוק לפני ובכיתי וכמעט ולא עשינו את זה.

star122

New member
ואולי טעיתי ??

צרפתי את הטבלה שלי , האם באמת בייצתי ביום שלישי ?

לא טעית

לפי הגרף נראה שבייצת ביום שלישי ה-12/8 בדיוק כפי שסימנת עכשיו צריך לחכות את ה-12 יום. ואם זה יצליח, אז כנראה תהיה לך בת, כי זרעים של בנים לא מחזיקים כ"כ הרבה זמן מעמד

star122

New member
ושוב מקפיצה

בנות , איפה אתן!! לגבי המדידה של היום אז :37.3

pizy

New member
שאלה אחרת למבינות

באופן מאד פיתאומי (ממש לפני הביוץ כנראה) נחתה עלי דלקת גועלית במיוחד אז נאלצנו להכנס ל'צום' של חמישה ימים, כלומר הלך עוד חודש.... הענין שהמון שנים לא סבלתי מדלקות או פטריות ואנחנו מאד מקפידים על הגיינה, האם יתכן שזה קשור איכשהו לזה שהתחלנו לנסות? התופעה מוכרת למישהיא? ועוד קטנה: אני מכירה בחורה שהמשיכה לדמם בקביעות שלושה חודשים אחרי שכבר היתה בהריון. מסתבר שזו תופעה מוכרת, אז למי שי 'הרגשה' אבל גם דימום, שווה בדיקה בכל זאת.

אויש, מוכר..../images/Emo5.gif

פיצי, לקחת במקרה אנטיביוטיקה לאחרונה? לעיתים קרובות מאוד זה גורם להתפרצות של פטריה ו/או לדלקת. בדיוק עברתי עכשיו סיפור כזה. מחלת חם --> אנטיביוטיקה --> פטריה ולקינוח גם דלקת בדרכי השתן (אם כבר , אז כבר
)

pizy

New member
שום אנטיביוטיקה

הייתי לגמרי בריאה בזמן האחרון (מלבד מגרנות) ולא לקחתי אנטיביוטיקה. אני בדרך כלל רגישה לדלקות בדרכי השתן (ולכן מקפידה מאד על היגיינה של שנינו) אבל דלקות ווגינליות???? לא זוכרת בעשר שנים האחרונות. ממש מוזר (ומעצבן ולא בזמן בכלל).

איה28

New member
המלצה

אם זה פיטריה - זה לא קשור בהכרח להיגיינה, כן יכולה להיות רגישות עקב פעילות יתר
בכל מקרה - ממליצה על כדורי אצידופוליס - מותר ומומלץ גם בהריון, הם מונעים את השינוי באיזון של האורגניזמים השונים (מה לעשות..) וכך מונעים התפתחות פיטריות. השינוי באיזון יכול לנבוע מסתם ירידה של מערכת החיסון או לחץ נפשי.. בהצלחה איה

למעלה