שאלה למבינות

Galit29

New member
יוגורט

מה ששמעת - פשוט יוגורט. טוב, מי שקורא את ההודעות האחרונות שלי חושב שאני מאמירים או איזה מושב טיבעוני אחר, אבל בתור אחת שבכל רגע נתון לקחה אקמול או כל כדור אחר אפילו אם כאבה לי הציפורן החלטתי שזהו הגוף מתמכר ואקמול אחד כבר לא מספיק אז לוקחים 40 טיפות אופטלגין ועוד 25 לפני השינה - ממש מכורה. אז הפסקתי עם כל התרופות האלו ועכשיו אני הולכת על טיבעי אז הנה כמה עצות שאם הן לא יועילו אז הן בטח לא יזיקו: לפיטריות יש פיתרון מופלא שהמליץ עליו דר' שניידר מאסותא לוקחים תחבושת היגיינית ושמים יוגורט ביוגורט יש חיידקים טובים, ממש כמו בפירסומת וזו גם תרופת סבתא מעולה ויותר מזה בקיץ אין דבר יותר מרענן(תצחקו עליי חופשי בנות). עוד דבר שאני יודעת עליו זה חומץ הדרים/תפוחים אבל אני לא יודעת אם מותר לנקות עם חומץ בהריוןם אז אולי כדאי להתייעץ עם מישהו שיותר מבין ממני. לגבי דלקות בשתן כבר המלצתי בשירשור קודם מיץ חמוציות.

Galit29

New member
ומשהו ששכחתי לגבי היגיינה

רק שתדעי דלקות ופיטריות מופיעות יותר אצל כאלו שהן מכורות לשטיפות אינטמיות ויותר מידי היגיוניות (זה לא אומר שתפסיקי להתקלח כמובן
) כששוטפים יותר מדי רמת הPH יורדת ואז כשאין רמה מסויומת של חומציות יש בסיס מעולה להתפתחות של כל מיני חיידיקים ופיטריות ושאר דברים מעצבנים.

pizy

New member
תודה לכל המגיבות

אז ככה, שמעתי על העינין של היוגורט וכמי שסובלת מרגישות לדלקות בדרכי השתן שמעתי (וגם ניסיתי) על החמוציות (גם המיץ וגם הכמוסות) לצערי, במקרה שלי בדרך כלל רק אנטיביוטיקה עוזרת. לגבי הגיינה - כוונתי לרחצה חיצונית בלבד. גם אני מאמינה שבגדול 'הגייניות יתר' עלולה להזיק. ובכל מקרה, הפעם מדובר בדלקת ולא בפטריה ואני נאלצת לקחת אנטיביוטיקה. ושוב תודה על העצות.

למעלה