שאלה למאמינים

גוססי

New member
מבין מספיק כדי להבחין...

בין עובדות לבין תעמולה. כל דבריך הם מהסוג השני.

בשבילך אצבעון...

הבורא הוא טוב ורחמן, הוא קדום לכל הקדומים, משהו שהמוח האנושי לא יצליח לתפוס. ומעצם היותו ישות מושלמת, הוא רצה לחלוק את הטוב שבו (אפילו באדם, אפסי לעומת הבורא, קיים דחף כזה, הדבר הטיבעי ביותר) אז הוא יצר את האדם וזיכה אותו בחיים מלאי טוב ניצחי- גן עדן, אלא שהנשמה שנוצרה לא יכלה לקבל את כל האושר הזה כמתנת חינם (כמו כל אדם שלא מסוגל לקבל משהו יקר מבלי לעמול עבורו- גם זה דחף טיבעי) ולכן הבורא זיכה את הנשמה בחיים- בעולם הזה, כדי שהאדם יזכה להרוויח את המצוות שלו כדי להגיע לגן עדן. מצפה לתגובה שלך...

neko

New member
ליטל, על מה בדיוק התאוריה מבוססת?

הכיצד מודדים חסד? האם תחקרת את אותו "בורא" לגבי החסד הזה? מהיכן את יודעת שהחסד מגיע מהבורא דווקא?

Dark Muse

New member
היא מדברת עם אבא שלה בלילה...

שהוא מדבר עם אבא שלו שנפטר ז"ל ואבא של אבא שלה מעביר מסרים לאבא שלה מאלוהים וככה הם יודעים בדיוק מה אלוהים חושב ואומר...

נקו... מדיחים אותך...

תראה, היה' בכוונתי להגיב להערות הטיפשיות שלך עד כה, אך חוששני שניתקלתי ברמה של בורות שלא הייתי חשופה לה בעבר. לכן אני לא רואה את הטעם להמשיך ולהגיב, שכן לך בעצמך אין שמץ של מושג על מה אתה מדבר. מאחר וזו התגובה האחרונה שלי אלייך הרשה לי להוסיף עוד כמה דברים לסיום: לא יודעת מי אמר לך בעבר שתחזור בתשובה, אבל אני לא מאמינה בזה... מספיק לקרוא את מה שאתה כותב כדי להבין שאתה אדם שלא רוצה להבין, ללמוד, או להתפתח. אתה נגרר אחר היצרים והתאוות שלך, לא מתוך חוסר אונים, לא מתוך חולשה, כמו רבים אחרים, שיש להם סיכוי למציאת המשמעות, אלא בגלל שאתה ב-ו-ח-ר בכך. אתה משכנע את עצמך בתאוריות שהמוח הפשוט, הטיפש, והלא מפותח ביותר לא ימצא בהם הגיון, וכל זאת כדי להשקיט את מצפונך... על מנת שתוכל להמשיך ולחיות חיים ריקים, חיי תאווה, אנשים כמוך לא תורמים כלום לאנושות (גם לך יש תפקיד בעולם, לא שלא, אבל אין טעם שאני ירחיב בנושא, לא איתך...) ליבי מלא רחמים כלפייך... שיה'יה' לך כל טוב. שירחמו עלייך למעלה.

גם אותך...

תראי, היה בכוונתי להגיב להערות הטיפשיות שלך עד כה, אך חוששני שניתקלתי ברמה של בורות שלא הייתי חשוף לה בעבר (פרט לפורום זה). לכן אני לא רואה את הטעם להמשיך ולהגיב, שכן לך בעצמך אין שמץ של מושג על מה את מדברת. מאחר וזו התגובה האחרונה שלי אלייך הרשי לי להוסיף עוד כמה דברים לסיום: לא יודע אם מישהו אמר לך בעבר שתחזרי בשאלה, אבל אני לא מאמין בזה... מספיק לקרוא את מה שאת כותבת כדי להבין שאת אדם שלא רוצה להבין, ללמוד, או להתפתח. את נגררת אחרי ההבלים בהם שטפו את מוחך, לא מתוך חוסר אונים, לא מתוך חולשה, כמו רבים אחרים, שיש להם סיכוי למציאת המשמעות, אלא בגלל שאת ב-ו-ח-ר-ת בכך. את משכנעת את עצמך בתאוריות שהמוח הפשוט, הטיפש, והלא מפותח ביותר לא ימצא בהם הגיון, וכל זאת כדי להשקיט את מצפונך... על מנת שתוכל להמשיך ולחיות חיים ריקים, חיי סכלות, אנשים כמוך לא תורמים כלום לאנושות (גם לך יכול היה להיות תפקיד בעולם, לא שעכשיו לא, אבל אין טעם שאני ירחיב בנושא, לא איתך...) ליבי מלא רחמים כלפייך... שיהיה לך כל טוב. שירחמו עלייך למטה.

preacher

New member
את כל כך אוהבת את אלוהים

אז שאלוהים יקח אותך וכמה שיותר מהר.

גוססי

New member
הבורא הוא פסיכולוג

וכל מה שעשה ויעשה אינו אלא ניסוי בפסיכולוגיה של ההמונים. בני האדם הוטלו על ידיו לעולם למען יוכל לצפות בהם, במעשיהם ובחייהם, כאותו חוקר הצופה בעכברים במבוך. מפעם לפעם הבורא "מייצר" אירועים גלובאליים כגון אסונות טבע ומגפות על מנת שיוכל לבחון את התנהגות שפני הנסיון שלו בעת משבר. לחלק מהם שלו הוא מעניק משאבי טבע ועושר בלתי נדלה, ואת השאר הוא מחזיק בסביבה דלה כדי לאתגר את יצר השרידה שלהם. כל העת הבורא בוחן את התנהגות ברואיו ורושם את מסקנותיו, ובבוא העת הוא יפרק את מעבדתו וימצא תחום מחקר חדש.

L7

New member
הבורא הוא אתאיסט. איננו מאמין בכוח

עליון מעליו........

באהבה1

New member
../images/Emo20.gifגוססי, המוח שלך גוססי../images/Emo4.gif

מאיפה החרתה ברתה הזה? אם האלקים המוזכר בתורה אינו קיים, אז: א. מה החילונים עושים פה? הפאלסטינאים היו פה לפני! והאדמות נלקחו מהם במירמה! "נקנו" מהם במחיר לא מחיר! כמעט בחינם! כך עשו ה"בריונים" הציוניים, בזמן שהפאלסטינאים לא ידעו את השווי האמיתי של האדמות! לפי התורה מסתדר! אלקים נתן ישראל לנו, ועכשיו חזרנו לארץ שלנו!!! (ב"חריש עמוק" ר' נויגרשל מביא תירוצים של חילונים ומפילם אחד אחד!) ב. מה עושה אותך "יהודי"? הרי אתה לא מאמין בתורה! ומשם בא ה"יהודי"?!! ג. איך זה שכל היהודים עד לפני בערך 100-200 שנה היו "חרדים" שומרי תורה ומצוות, הרי אי אפשר להאשים את היהודים ב- טפשות! לא את היהודים שבמבחני I.Q הם מס' 1 בעולם, וכל העולם מודה בחוכמתם המפחידה! ד. איך זה שהם "נרדפים" כל כך, ולעומת זאת שורדים!!! כשעמים אחרים ומעצמות ששלטו על כל העולם "נמחקו"!?? (מלא הסטוריונים נדהמים!) מה התשובה לכל השאלות הללו אם לא אלקים ותורתו?

L7

New member
אהבה- אלוהים איננו אוהב יהודים

אלוהים יצר מליארדי מוסלמים ונוצרים העוינים יהודים אלוהים חולל את השואה אלוהים יצר רוב יהודי חילוני- לא דתי אין אף יהודי חרדי שזכה בפרס נובל היהודים הם אחד העמים השנואים ביותר בעולם, לצערי. אז איפה החסד האלוהי כאן?

גוססי

New member
וואלה, שאלות טובות

"מה החילונים עושים פה?" בונים מדינה. "הפאלסטינאים היו פה לפני!" גם הכנענים, היבוסים, הגרגשים וכל השאר. אז מה? "לפי התורה מסתדר!" לא מסתדר כלום. איפה כתוב בתורה שהחילונים הכופרים הם שיבנו את המדינה? הצבע על הפסוק הרלוונטי. "אלקים נתן ישראל לנו" הוא לא נתן כלום. כל מה שלקחנו לקחנו בכח, בלי טובות של אף אלוהים. "ב. מה עושה אותך "יהודי"?" אני יודע שאני יהודי, ואיני צריך להוכיח זאת לעצמי ולשאר העולם ע"י לבוש מגוחך, דיאטה אבסורדית וטקסים מטופשים וחסרי פשר. "הרי אתה לא מאמין בתורה! ומשם בא ה"יהודי"?!!" לא נכון. היהדות כתרבות מתחדשת מדי יום והתורה היא רק חלק ממנה. "איך זה שכל היהודים עד לפני בערך 100-200 שנה היו "חרדים" שומרי תורה ומצוות" הם לא היו חרדים. אדרבא, החרדיות לא היתה קיימת עד לפני מעט יותר ממאתיים שנה. "הרי אי אפשר להאשים את היהודים ב- טפשות!" לא, בודאי שלא את היהודים זוכי פרס נובל, שרובם המכריע לא היו שומרי מצוות וכנראה שאף אחד מהם לא היה חרדי... (המשך לירות לעצמך ברגל). "ד. איך זה שהם "נרדפים" כל כך, ולעומת זאת שורדים!!!" הם נרדפים משום שהם שונים, ושורדים משום שהם מפוזרים. "כשעמים אחרים ומעצמות ששלטו על כל העולם "נמחקו"!??" אילו עמים בדיוק "נמחקו"? "מה התשובה לכל השאלות הללו אם לא אלקים ותורתו?" התשובה היא, כרגיל, 42.

Dark Muse

New member
שאלוהים יקח אותך כבר!

שוב משפט פראדוקסלי מבית DARK MUSE (כי אני אתאיסט לאלה שלא הבינו)

"גוססי" אינך יודע טוב מהו...

זה רק מראה שאתה לא יודע מה זה הכרת הטוב, אתה בטח לא יודע איך להכיר תודה לשום דבר ואף אחד מסביבך אדם כמוך לעולם לא ידע אושר, גם אם הוא יחלוף מולך בטעות, לא תוכל להבחין בו איזה ביזבוז...

למעלה