שאלה למאמינים

אני אשמח שתשלח לי את הספר

אבל אתה עדיין לא עונה מה לדעתך הסיבה לקיום שלנו? אני אעיין בספר ויכול להיות ששם אני אמצא תשובות, אבל אתה, מה איתך? למה אנחנו קיימים?

לאצבעוני...

1. למה אתה תמיד מסיים ב"ניה"? 2. עניתי לך לשאלתך, מה התגובה שלך?

למה את שואלת כל כך הרבה שאלות?../images/Emo6.gif

1, זו החתימה- ניה זה יכול להיות גם צחוק גם גיחוך גם עצב וגם אושר 2, עניתי לך שם את מזלזלת באנשים שאת לא מכירה אולי כדאי שתפסיקי לכתוב לאנשים שחקרו קצת יותר ממך שהם בורים...

Dark Muse

New member
התכלית היא...

סקס זה כל כך טוב לעשות סקס זה שורף קלוריות, זה גורם הנאה פסיכולוגית ופיזית. וחוץ מזה זה מביא ילדים קטנים ברגע שרוצים ומתפח אהבה.

Dark Muse

New member
תאמין לי שדת הסקס שלי הרבה יותר

טובה מדת האלוהים שלך... חוץ מזה, שבחורה נהנת אז היא יכולה לצעוק OH GOD OH GOD. האם יש חוויה יותר עמוקה מזאת, אפילו אתאיסטיות גמורות (משחק מילים פה) יצעקו את שם אלוהים (ולא לשווא). אני רוצה לכתוב גם תורה לדת שלי...

שוב, תוריד את המים אחריך!

את דתך הייתי מציע לך לכתוב על נייר רך או על מגבונים לחים כדי שכולנו נוכל להשתמש בדתך במקום המיועד לכך. דע שהחיים אינם מורכבים מהנאות פיזיות בלבד את זה תלמד אחרי שתנשא. ואם לא בדרך הקלה ומראש, אז בדרך הקשה של משברים רגשיים. אציע לך גם פורמט מיוחד של דפים מסוג של נייר לטש בו תוכל להשתמש בעצמך וללטש החוצה ממך את שטויותיך מהמוקם שאתה הוגה אותם. זכור הדבר שמקשר בין מחשבותיך לראשך הוא עמוד השדרה.

Dark Muse

New member
אתה רק מראה כמה אתה מסכן...

"דע שהחיים אינם מורכבים מהנאות פיזיות בלבד את זה תלמד אחרי שתנשא" דע לך שסקס מתוך אהבה זה אקט מאוד ריגשי ועמוק, יש בחורות שבוכות שהן גומרות אם אהובן. " אציע לך גם פורמט מיוחד של דפים מסוג של נייר לטש בו תוכל להשתמש בעצמך וללטש החוצה ממך את שטויותיך מהמוקם שאתה הוגה אותם." ומה השטויות על "אלוהים" שאתה מדבר עליהם? אתה ואהבה 1 טוחנים פה במוח כל כך הרבה שטויות שאתם מאמינים בהם באמונה עיוורת מאחר ואתה לא מרגיש כלום (בניגוד ליחסי מין שבהם גם הרגש וגם הגוף מרגיש ואוהב)

Dark Muse

New member
אם = עם

ואני מציע לך לתפוס לך בחורה נחמדה ולעשות איתה אהבה כל יום אתה תבין על מה אני מדבר. שימוש באישה להבאת ילדים כמכונה ואחרי זה סתם עקרת בית הורס את האישה.!

אתה מחליף בין אהבה לתאוה

ואין בינך לבין סוס שום הבדל בכל הקשור לנושא זה. אתה לא יודע אהבה מהי אלא רק מהן ההנאות שלך וכיצד להביא אחרות לידי הנאה דומה. אהבה היא תוצאה של השקעה ולא תמיד כזו שמוצאת חן בעיניך.

Dark Muse

New member
עוד משהו קטן ששכחתי...

"דע שהחיים אינם מורכבים מהנאות פיזיות בלבד את זה תלמד אחרי שתנשא." תדע לך שאחת הסיבות העיקריות שנישואין מתפרקים הם סקס! (ואני מדגיש אחת מהסיבות). כמובן לא במגזר החרידי, שם האישה היא שום דבר מלבד מכונה שעושה אוכל ומביאה ילדים.

Dark Muse

New member
נו תראו מי מדבר

את השטחיות שלך אפילו לא רואים מרוב שהוא שטוח

באהבה1

New member
../images/Emo4.gifשומר החומות- לא מדויק בכלל!!!

מה שאמרת שתכלית העולם= חסד! לא מדויק! אם תסתכל שם בספר שהזכרת דרך ה' של המקובל העצום הרמח"ל, כתוב שם שתכלית העולם= הגדלת שמו של אלקים בעולם!!! חסד היא דרך אחת להשגת מטרה זו! אבל התכלית היא כנ"ל וזה מוזכר בכמה ספרי בסיס של היהדות!

יפה ציינת, אבל זו לא הסיבה היחידה

לשם הגדלת שמו של הקב"ה בעולם לא נחוץ עולמינו הקט, את זה הוא יכל לעשות גם ללא בריאת אנשים כישויות בחיריות. החסד לעומת לא מתאפשר ללא הכרת הטוב שאנו צריכים להכיר לקב"ה על מיד טובו וחסדו. פעם היתה לי שאלה - האם המשחק אינו מכור? היום אחרי ברור נושא החסד ברור לי שלא.

לא עדיף פסל../images/Emo8.gif

תכלית העולם= הגדלת שמו של אלקים בעולם!!! לברוא עולם אדיר כל כך כה מפורט יקום שלא מפסיק להתפתח וכל זאת למען שמו? לא נרקיסיסטי מידי עבור יישות שכולה טוב והיא טובה ומיטיבה?

Dark Muse

New member
הגדלת הידע על הסקס!!!

הרבה יותר חשוב שאנשים יהנו ויעשו סקס בטוח מתוך אהבה והנאה טוטאלית מישהו פה לא מסכים איתי שזה הרבה יותר עדיף על התנך?

נישואים שמתפרקים

בגלל אהבה התלויה בדבר, נגמר הדבר נגמרת האהבה??? אצל החרדים תקופת ההפסקה (כתוצאה ממחזור למשל ולעיתים קשיים אחרים) היא דווקא התקופה היפה יותר בנישואים כי אז יש אפשרות לפתח את הקשר הרגשי רוחני החשוב כ"כ אצל אשה ואז האבהבה האמיתית נבחנת, כאשר אין הנאות פיזיות.

למעלה