כי אמרתי עולם חסד יבנה עד כדי כך שיש קיום לכל הכופרים והאתאיסתים ומבזי כל דבר שבקדושה בגלל שהם עושים מעשי חסד מפעם לפעם. חסד = הטבה עם הזולת. ולכך יש צורות ואופנים רבים.
עשיית חסד היא תשובה למה עלינו לעשות בחיינו, או קיי אני מקבל אותה. אבל זה לא מה ששאלתי שאלתי לשם מה נוצרנו? בשביל מה יצר אלוהים את כל היקום האדיר הזה ואותנו כל כך קטנים בתוכו?
הקב"ה היה מושלם טרם בריאת העולם וכאשר ברא את העולם הוסיף שלמות על שלמותו. בטרם הוא ברא את העולם הוא ברא מידות כמו רחמים, דין, ועוד כיוצא בזה. אחת מהמידות אותם הוא ברא היא מידת החסד. כדי שאפשר יהיה להנציח את מידת חסדו וטובו הוא ברא אותנו האנשים ישויות בחיריות וכביכול נעלם מאיתנו (עולם מלשון נעלם) ע"מ שמידת חסדו וטובו תונצח בעולמו. הרחבה תוכל למצוא בספר דרך ה'.
אכזריות הבורא (אם הוא קיים) לא מרפאת מחלות, שכן הוא עצמו המחלה... אה, וגם רופא טוב מבצע ניתוח תחת הרדמה, כדי לא להכאיב לחוליו. הוא לא כורת את איבריהם בעודם בהכרה...
../images/Emo2.gifלא מבין אותו?לא הוכחה שאינו קיים
זה שאתם לא מבינים את ההגיון של אלקים זה לא הוכחה שהוא לא קיים!!!!!!!!! אף אחד לא אומר: אני לא מבין איך התרופה פועלת ולכן היא בלוף! מספיק שהוכח לך שהיא עוזרת- היא ריפאה אחרים עם אותה המחלה! זהו! אתה תיקח!!! אותו דבר התורה! יש המון הוכחות לאמיתותה! תשמע את ההוכחות! ואז תחליט! אבל אל תגיד: אני לא מבין את התורה ולכן היא שקר!!! כי אתה לא אומר ככה בכל תחום אחר!!!
לא תמות אם תלך לסוף שבוע אחד ב"ערכים" לשמוע הצד השני, מתוך 70-80 שנה של צד אחד...
מובנת........... אולי עוד כמה מסרים לא מובנים....... אולי אלוהים שונא את החנופה הדתית....... אינך יודע מה אלוהים רוצה. אתה יודע מה הרבנים רוצים שתחשוב. ויש הבדל גדול מאוד בין השניים.
מה קשורה רחל ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
"הקב"ה היה מושלם טרם בריאת העולם וכאשר ברא את העולם הוסיף שלמות על שלמותו. בטרם הוא ברא את העולם הוא ברא מידות כמו רחמים, דין, ועוד כיוצא בזה." לשם מה? איזה תועלת יש לו במידות? "כדי שאפשר יהיה להנציח את מידת חסדו וטובו הוא ברא אותנו" אז אתה טוען שאנחנו כאן להצנחת הטוב והמידות של ה'?
הסבר מפורט ביותר. אין לי תשובות לכל שאלה הרבה תשובות תוכל למצוא בספר דרך ה' (אשלח אותו אליך חינם אם תרצה) כך נראה, שחסדי הקב"ה הם הסיבה הבסיסית למציאות שלנו בעולם, וכנראה גם הסיבה לקיומינו הנצחי.