שאלה לכל הסרבנים

FuCk1Ng A

New member
יום אחד של חוסר צה"ל לא ישנה הרבה.

צריך להוציא את כל החיילים לחופש לשנה שלמה.

leopoli

New member
כולם נסעו לשנה

נגיד, אירגנו לכל החיילים טיסה לדרום אמריקה. כולם אוכלים סטייקים בבואנוס אריאס ומחכים לקרנבל. אין אף אחד במחסומים, אף אחד בפטרוים אף אחד בתצפיות. אין גם אף אחד בתל אביב, חיפה ירושלים, עפולה חדרה. את יודעת למה? כי מי שהיה לו כסף ברח מכאן ו מי שלא הספיק עשו לו לאישתו לילדיו וגם לסבא וסבתא הזקנים שלו לינץ' חצי שעה אחרי שהמחסום נפתח!

על פי ההגיון העקום ווהזוי מה שיקרה

זה שהפלשתינים יגידו, הנה הישראלים רוצים שלום, הם פירקו את הצבא, הנה גם אנחנו נפרק והחיה כמו משפחה אחת שמחה, אולי אפילו נתערבב. המציאות: הפלשתינים ישתפו את ישראל בהמוניהם, כל ישראלי שיגור על שטח שערו בו פלשתינים לפני קום המדינה, יועף במקרה הטוב, ירצח במקרה הרע, הפלשתינים ינקמו את ה""סבל"" שלהם, מדינת ישראל אם תשאר דמוקרטית תהיה בעלת רוב פלשתינית, זה יתבטא גם בכנסת, חוק השבות יבוטל, כל חוק אחר שקשור לציונות או יהדות יבוטל, חוקים לאומייםם פלשתינים יחוקקו, אירן תעלה עלינו, אולי גם שאר מדינות ערב, עקב לחץ פנימי, עקב זה שסוף סוף זה אפשרי, הכלכלה תתמוטט, כל מי שיוכל יטוס למדינה אחרת, למי שאכפת ילחם על המדינה, מי שיאכל אותה אלה השכבות החלשות אלה שנשארו, הפלשתינים ינסו להשתלט על המלאי של צה"ל, לא ישאר מאתנו כלום. את זאת שחיה בסרט, חיה בהזיות, המקבילה השמאלנית למשיחיסטים שרוצים להצית את הר הבית כדי להביא לגאולה, פשוט אותו דבר.

noamgk

New member
כבר היינו בצד השני.

והלח"י, האצ"ל וההגנה לא רצחו חפים מפשע, נשים וילדים. ואנחנו העיוורים שטופי המוח...

KatyRose

New member
אוהווו

מכונות קרב משומנות היטב חחחחחחחחחחחח איפה שמעת את זה? באיזה סרט? איזה ספר קראת? פשששש סחטיין על הביטוי....... תנסי אולי ילדים מפוחדים בני 18 שעד לפני כמה שנים אם לא חודשים הדאגה היחידה שלהם בחיים היה לצאת עם החברה שכל מה שהם רוצים זה לחזור לאמא ולראות שהיא עדיין לא מתה בפיגוע

אופייני לשמאל הסופר קיצוני וההזוי

להשוות בין דברים שלא קשורים, לשנות את ההיסטוריה, להכחיש אותה, לעוות עובדות, להתעלם מהקשר, מציאות ונסיבות, לאזן דברים כדי שיאימו לתיאוריות הפרטיות שלהם, פשוט אופייני.

FuCk1Ng A

New member
מה קשור שמאל קיצוני?

אני לא שמאל, ובטח שלא קיצוני. לא שמה את עצמי באף מחנה פוליטי ולא מתיימרת להבין מה רוצים חבורת השמוקים שיושבים בכנסת. הדעות שלי באות ממני וממה שאני רואה וקוראת ושומעת, לא מטמבל שנוסע במרצדס חדשה וחי בקיסריה ומדבר על שלום במזרח התיכון.

noamgk

New member
את שמאלנית ועוד איך.

התייפייפות נפש שייכת לצד השמאלי של המתרס, וזה מה שאת: מתייפייפת תמימה ש"קוראת ושומעת", ולא בודקת עובדות מנקודת מבט הגיונית.

את שמאל קיצוני אנטי-ציוני

זה לא משנה מה את שמה את עצמך או לא, הדיעות שלך הם עצמאיות, הם אפילו יותר קיצוניות משל יח"ד, ככה אולי חד"ש, יכול להיות אפילו הערבים בכנסת אוהבי ישראל יותר ממך, בכל מקרה אין קשר לכנסת, את לא המצאת את הגלגל, היה כבר בשנות ה70' את מצפן, יכלת להתאים שם יופי, בכל מקרה זה שמאל רדיקלי והזוי, זאת לא סיעה, זאת עמדה.

PiXeLiTa

New member
...

ביום שבשטחים יהיו תאי גזים אני אקבל את ההשוואה. ביום שבשטחים יהודים ישרפו אנשים ויקברו אותם בקברי אחים, אך ורק מפני שהם ערבים- אני אקבל את ההשוואה. אין דבר שאני רוצה יותר משלום, מחיים נורמליים בלי הצל הזה שמעיק עלינו. כואב לי לשמוע על פשעים שקורים בשטחים, ומבוצעים ע"י חיילינו ובשם מדינתנו. אני לא מצדיקה אותם, אני מצדיקה, לפחות כרגע, את הצורך שלנו בצבא חזק. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו, עד כמה שאולי את רוצה בזה, לקחת שנה חופש מהביטחון שלנו. למה נדמה לך שאם זה מה שאנחנו נעשה, זה גם מה שיעשו הפלשתינאים? שהם ינחו את הרובים ויגידו, יופי, עכשיו כולנו חברים טובים, סליחה שהתפוצצנו עליכם ואנחנו סולחים לכם על הכיבוש? לכן הינתקות היא אחד התרחישים היותר טובים שיכולים לקרות. אבל לפרק את הצבא?! בחייך. ואולי באמת כדאי שתקחי את עצמך, בין אם המצב טוב או רע, אנחנו לא זקוקים לעוד אנשים כמוך שינסו לפורר אותנו מבפנים.

למעלה