שאלה לכל הסרבנים

Saatlan

New member
בוא לא נסחף, אני עדיין מאד חולק

על הימין. הם אמנם מודעים יותר טוב למצב מאשר השמאלנים אך בוחרים להתמודד בו בדרך שלדעתי היא שגויה. עם כל ההצדקה שיש לכיבוש אני מאמין כי יש לסיימו אחת ולתמיד, ועם לב כבד מאד אני מאמין גם בפינוי התנחלויות חלקי.

noamgk

New member
זה עצוב.

אמנם מצאת מעט היגיון, אבל אם תחשוב על זה - לא היגיון הביא את העם היהודי עד כאן ועזר לו להגשים את חזונו.

noamgk

New member
אגב,

אם אתה מתקשה להבין מה כן הביא את העם היהודי לאן שהוא היום (ואני לא מתכוון לכל הקריסות של השנים האחרונות בכל התחומים) מתוך גלות של 2000 שנה, כשהוא רדוף ומנודה בין העמים, אתה מוזמן לפנות אלי במסר. למרות שאני בטוח שכל יהודי אמיתי, אם יעשה חושבים במוחו, יגיע לתשובה בעצמו. השאלה היא מה הוא יעשה אם זה. האם יעז להודות באמת שגילה.

היום הימין הוא יותר קיצוני ביחס

למציאות, הוא יותר מידיי הולך עם ראש בקיר ופחות מידיי עם תובנה מדינית ביחס למציאות האיזורית ועולמית, שקוע מידיי בחזון שאי אפשר לממש.

Saatlan

New member
לאו דווקא,

אני בוחר להסתייג מהימין משום שאני הומניסט ופציפיסט מטבעי, בעוד שהימנים שמים לעיתים אדמה, סמלים ודת בקו שווה עם חיי אדם. חיי אדם לדעתי, ערבים או יהודים שווים ונמצאים מעל הכל- הכל, וזאת משום שאני כפי שטענתי פציפיסט. חזון שאי אפשר לממש לא נחשב חסרון גדול מדי - להזכירך אחד כזה היה גם להרצל, למרטין לותר קינג, לאברהם לינקלן, לוויליאם וואלס, לבן גוריון ועוד. חזיונות אפשר לממש תמיד.

noamgk

New member
זה מה שהתקשורת משקפת לך.

תחילו להעמיד דברים על מקומם, אל תתנו לכמה כתבים להכתיב לכם את הדעות. צאו לשטח.

PiXeLiTa

New member
חייבת להגיד

שגם לי פקחת במעט את העיניים. תומכת בך במאת האחוזים!!

המערכת הצבאית שומרת עליך ועל

משפחתך גם אם את חושבת אחרת ממש כמו שכדור הארץ הוא עגול גם אם הוא נראה שטוח, אין כאן הכלל על מה להתווכח ולערער, אז "סידרת את המערכת", באמת כל הכבוד, בגלל אנשים כמוך המדינה נראית כמו שהיא, אחד מסדר את החוק, השני את חבר שלו, כל אחד חושב רק על עצמו והנה עוד ריפובליקת בננות שמתה להיות מערבית באמת...אבל היא ממש לא! המערכת הצבאית דואגת באמעות מחסום כזה או אחר או פעולה כזו או אחרת כדי שאחמד בעל חגורת הנפץ לא יתפוצץ לך בבית הקפה, הכיבוש הוא רק תירוץ, גם בית הקפה יושב על פלשתין, מי אמר?, אחמד אמר!, זה שאבו מאזן מתון זה לא משנה, כי אבו מאזן מפחד מאחמדים כאלה, לכן הוא לא יגע בהם. להשוות את צה"ל לחמאס זה לא רק מזעזע, זה קיצוני, מעוות, עקום לחלוטין, מראה על עולם חסר ערכים לחלוטין, ממש חוסר בצלם אנוש, כנראה שיש לך את זה בשפע, האם התפוצצנו על פלשתינים?, לא! האם מחקנו להם שכונות?, לא! מה כבר עשינו להם שהם "מתגוננים", זה הרי החרא שהם בישלו לעצמם, עוד מסוף המאה ה19 והם לא לומדים... להתפוצץ על אזרחים זו לא מלחמה ב"כיבוש", לא משנה כמה רע לך, זו שנאה נטו, שנאה מהותית. שטחים ואדמות?, סליחה?, ממתי היו להם בכלל שטחים ואדמות, הגדה המערבית היתה ירדנית, לא זכור לי שהיתה פעם מדינה פלשתינית, עד 64' לא היה להם בכלל תנועה לאומית, עד לפני מאה מתאיים שנה לא היה בכלל עם פלשתיני, על מה את מדברת?, ה"אדמות הפלשתיניות הם האדמות עליהם הם חיים היו והאדמות שאנחנו ישראל מוכנים לוותר עליהם כדי לא לשלוט על קבוצה שהיא נגדינו, "אדמות" פלשתיניות זה גם ואדי ערה ואום אל פאחם, גם שם יש עם אחר שבמקרה אנחנו נתנו להם אזרחות ישראלית, למרות שבמהותם הם אף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו ישראלים. את שוברת שיאי נבזות כאשר את משווה בין פרטיזנים לחמאסניקים, זה פשוט לא יאומן כמה בן אדם יכול להיות קיצוני ועקום, ממש שמה את כהנא ןמרזל בכיס הקטן, רק מהצד השני, יש דברים שאת כמו הרבה שמאלנים אולטרא קיצונים ופרזיטים נהנים להתעלם ממנו כמו הקשר ונסיבות, כאשר בשני המיקרים הם היו שונים ב180 מעלות אחד מהשני, ככה שאי אפשר להשוות בכלל. תודות להם את חיה וחבל...

MoVe Or DiE

New member
לדעתי את עלובה וראויה לבוז

זה מה שאני חושב על אנשים מסוגך, את פשוט צריכה לסתום ת'פה.. זה שלא עשית צבא מטעמי "מצפון" זה רק אומר כמה פחדנית את... וכמה אגואיסטית. אם באמת היה איכפת לך מאותם פלסטינים.. או ערבים.. אז ההית מצטרפת לצבא על מנת לעורר שינוי. זה שסירבת.. זה רק מראה על פחדנות. ובכלל מי את בכלל שתסרבי לשרת בצה"ל.. למה את יותר טובה ממני? למה אני יעשה צבא, ואת לא... תורידי את האף שלך מהמקום שהוא נמצא.. ואת, אל תטיפי לסרבנים ש"נזכרים מאוחר" אחרת - תטיפי להם לעורר שינוי בדרכים חוקיות.... תתעשתי.. :(

FuCk1Ng A

New member
אתה חי בסרט, הא?

למה נראה לכם שתצליחו לשכנע סרבנים להתגייס כדי "לשנות דברים מבפנים"? הצבא ידוע כסותם פיות, לא יתנו לחבורת סרבנים לשנות כלום. ולמה תמיד יש רגשי נחיתות לכל מתנגדי הסרבנים? תמיד אותו משפט מסוג "במה את יותר טובה ממני שמותר לך לא להתגייס". לא טענתי שאני טובה יותר. אבל על ראש הגנב בוער הכובע, אתם כנראה מודעים לנחיתות שיש בשירות בצה"ל. ואתה, אדון יקר, לא מבין דבר וחצי דבר אם אתה חושב שלסרב לשירות צבאי זה פחדנות או אגואיזם. צריך המון המון אומץ לעמוד מול הצבא והלחץ שמופעל מכל כיוון. דרוש לכך יותר אומץ מאשר להרוג 70 ערבים.

noamgk

New member
חח מאיפה האומץ לומר שאנחנו חיים

בסרט. חבר`ה, לדעתי מישהי שכחה את משקפי השפיות אצל הבורא. מה שנשאר לנו לעשות זה לרחם עליה.

PiXeLiTa

New member
מחליא.

אין לי מילה אחרת לתאר אותך, את פשוט בזויה ומחליאה אותי. קשה לי להאמין שבזמן שהאחים שלי יושבים במארבים, מסכלים פיגועים ונפצעים ואולי לא ספציפית בשבילך (חה, הצחקתם אותי. איזה חייל שפוי בנפשו יסכן חייו למען אישה שכזו, שברור שלא רוצה ויתרה מכך, לא מגיע לה שיגנו עליה?) את ישבת בבית ותיכננת איך "לדפוק את המערכת המשפילה הזו". תאמינו לי שהם לא עושים את זה בשביל חבורת פרזיטים (כי זה מה שאת, אף על פי שאת מנסה לפטור אותנו בטענה שאת משלמת מיסים צדיקה. יקירתי, את פרזיטית ונטל על החברה הישראלית, את לא ממלאת מחויבויות כשבא לך ומתאים לך, ואם ברצונך להיחשב למשהו אחר- מלאי את כל התחייבויותיך ואל תאנסי אחרים לשאת גם בעול שלך!) כפויי טובה שכמותה, אז הפסיקו לומר את המשפט האדיוטי הזה שוב ושוב כמו מנטרה. ל"פרחה" שניסתה לשכנע אותך רבים רוכשים יותר כבוד משאי פעם ירכשו לך, לו רק מפני שלא ניסתה להתחמק מאחריותה. דבר שני תתביישי לך על האנלוגיה המזעזעת שלך של הפרטיזנים וארגוני הטרור! את אינך טובה יותר מן המתנחלים נושאי הטלאי הכתום. את לא מתביישת לעשות זילות כל כך נוראי של קורבנות השואה, או השוואה כל כך לא רלוונטית, לגיטימית או הוגנת? מעצבנים אותי אנשים כמוך, שמתעקשים לסגור את עיניהם לנוכח המציאות היומיומית שלנו, ולהצביע על המקרים המועטים יחסית של טעויות שצה"ל עושה. נכון, צה"ל עושה טעויות ואף איומות, אני הראשונה להודות בכך ובעובדה שיש צורך להתנצלות ולבדיקה מעמיקה וחקירה של כל מקרה ומקרה שכזה, ובמידה שיימצאו אשמים- למצות עמם את הדין ובמיה החמורה ביותר. אבל מדוע אתם מתעלמים מה"עבודה" האחרת של צה"ל, סיכולי פיגועים וכדומה? תאמיני לי, המטרה העליונה והשאיפה של צה"ל היא בהחלט איננה טבח בערבים, כפי שאתם מנסים להצג את זה, אלא הגנה על אזרחי מדינת ישראל ובכלל, על הקיום של מדינתנו. קחי משכורתך הנאה מחברת הנדל"ן הגדולה בה את עובדת וטוסי מפה, כי בחברה שלנו אין סובלנות או סבלנות לאנשים שכמותך, אותם סוציומטים שאכפת להם, תסלחי על הביטוי, בדיוק מאיפה שהתחת שלהם מתחיל ונגמר. לאף אחד לא יכאב אם תעזבי, ויש לי הצעה בשבילך, אומרים שגרמניה מדהימה בחודשים אלו. אפרופו גרמניה, אם אינני טועה גם אמרת שדווקא עלינו, בתור עם למוד הסבל והשואה והגזענות, מצוי הנטל של דאגה לזולת. אבל אסור לנו לשכוח שהיו דברים מעולם, והייתה שואה, ולכן עלינו להגן בחירוף נפש על המדינה שלנו, אם במישור החברתי, אם במדיני, ואם בצבאי! ומאוד חשוב לי לומר, למרות שסביר להניח שזה לא יגיע לאף חייל, שרובנו ככולנו עומדים מאחוריכם חיילים שלנו, ומגנים את יפי הנפש שקוראים לעצמם בשם שנשמע אולי חיובי, "סרבנים מטעמים מצפוניים ואידיאולוגיים". אל תתנו לאנשים כאלו לדכא את רוכחם או לומר לכם שמה שאתם עושים הוא פשע. הדבר הוא הפוך לגמרי.

FuCk1Ng A

New member
מה קרה, פגעו לכם בגיבורים?

נגעתי בקונצנזוס הקדוש שלכם? כואב? טוב מאוד, זה אמור לכאוב. עיוורים, ההשוואה לפרטיזנים המהוללים שלכם היא מאוד במקום. לא נראה לכם, כי הם היו יהודים כמוכם. תנסו פעם לשם שינוי להסתכל באופן אובייקטיבי על הדברים. אם הייתם בצד השני, הייתם עושים בדיוק מה שהם עושים. אבל בדבר אחד אתם צודקים, הניסוח שלי לא היה נכון. החיילים הם לא אלו שאני באה אליהם בטענות, הם הרי בסך הכל רובוטים, מכונות קרב משומנות היטב שמוחם נשטף ע"י המערכת ומקבלי ההחלטות. אין לי בעיה ספציפית איתם, אלא עם מי ששולח אותם. הכי חבל לי על אנשים כמותכם, שבגללם לא יהיה כאן שלום לעולם. עצוב מאוד. אולי באמת כדאי לקחת את עצמי ולעוף מכאן ולתת לאנשים כמוכם להתבשל בדם של עצמכם, כי יותר נוח לכם לבוא בטענות לאנשים כמוני, כשבעצם אתם האחראים לשפיכות הדמים.

E טי

New member
לא! פגעו לנו בילדים!

ואת מסרב להמשיך להגן עליהם!

FuCk1Ng A

New member
אם הילדים שלכם יגדלו להיות כמוכם...

אז אני שמחה שלא הגנתי עליהם.

FuCk1Ng A

New member
עזוב, סרטים

אח"כ בנתב"ג ישאלו אותי אם ארזתי לבד ואני איאלץ להסביר שאתה עזרת ויקחו אותי לחקירות בטחוניות. למי יש כוח.

leopoli

New member
:) שאלה רצינית עכשיו

את באמת חושבת שאם מחר הרמטכ"ל יתן פקודה ויקח את כל החיילים לשופינג בעזריאלי יפרוץ פה שלום?

למעלה