שאלה לכל הסרבנים

FuCk1Ng A

New member
שאלה לכל הסרבנים

קודם כל, אבהיר מההתחלה - גם אני סרבנית. לא עשיתי צבא מטעמי מצפון, בדיוק מאותה אידאולוגיה ואותן סיבות שאתם מסרבים בגללן להיכנס למערכת המטומטמת והמשפילה הזאת. אבל למה אתם מחכים עד לרגע הגיוס כדי לעשות את זה? בשביל מה סתם לשבת בכלא? אני הצהרתי על כוונתי כבר בהזמנה לצו הראשון. לא שיתפתי פעולה עם הפרחה שניסתה לשכנע אותי, ולא עברתי אף שלב ביום המשפיל הזה שנקרא "צו ראשון". אז נכון שביקשו ממני לכתוב מכתבים, להגיע לועדה, ונכון שדחו את הדרישה שלי. אבל ערערתי. הפכתי עולמות, הכל כדי לא להגיע ליום שבו אני אצטרך להגיע ללשכת הגיוס ולהתחיל לריב ולהתווכח שם עם חבורת האטומים שבשבילם אתה לא יותר ממספר. למה לא לחסוך את כאב הראש? לא עדיף לעשות את כל הסידורים הנחוצים כבר מההתחלה?

leopoli

New member
../images/Emo31.gif

כל הכבוד לך!! ממש מגיע לך מדליה על איך שסידרת את ה"מערכת המטומטמת והמשפילה הזאת" ששומרת על ההורים שלך וגם עליך ( למרות שלא הייתה צריכה לעשות זאת!)

FuCk1Ng A

New member
עלוב מאוד.

תקרא, ותקרא טוב. המערכת הצבאית לא שומרת עלי ולא על אף אחד. המערכת הצבאית משפילה בני אדם. בני אדם שהם בדיוק כמוני. לא רוצה שמישהו אחר ישפיל אותם בשמי. ולא, אני לא אומרת שכולם בסדר, כבשים תמימות. אבל בוא לא נשכח שגם יהודים יש מנוולים. והמון. ואתה יודע מה? אני הולכת לכתוב משהו שאולי יזעזע אותך ואת שאר חבריך לדעות. אני כן מצדיקה פיגועים. לא שזה בסדר לפגוע באזרחים תמימים, אבל היי, זה בדיוק מה שצה"ל עושה להם. הם מתגוננים. וכמו שאתה חושב שהצבא זה טוב כי הוא מגן עלינו ועל אדמותינו, על אותו עיקרון פועלים אירגוני הטרור: מגינים על עצמם ומנסים לקבל בחזרה את השטחים והאדמות שנגזלו מהם בברוטאליות לפני הרבה שנים, כשחובבי ציון החליטו שבא להם לשבת כאן. רק הבדל אחד: להם אין מדינה מסודרת ושלטון מאורגן, ולכן גם אין להם צבא. אז הם משתמשים בנשק היחיד שעוד נשאר להם אחרי שהעם היהודי גזל מהם הכל: איום והפחדה. אם היה להם צבא מסודר, כנראה המלחמה הייתה בין הצבאות. אבל אין להם. תבין עד כמה נואש צריך אדם להיות כדי לצאת מהבית ולמות ביחד עם עוד כמה עשרות אנשים תמימים. יודע מה? מלחמת גרילה כזאת זה המוצא היחיד לכל מיעוט כבוש וממורמר. בוא נלך רגע כמה עשרות שנים אחורה, למלחמת העולם השנייה. מה הדבר היחיד שיכלו לעשות היהודים, בהתחשב בזה שהם היו החלשים? הם התארגנו בקבוצות וניסו להשיב במלחמת גרילה. כן כן, הפרטיזנים היקרים והגיבורים של המורשת היהודית עשו בדיוק מה שעושים היום ארגוני הטרור. אז די עם התירוץ של "צריך להעריך את החיילים ששומרים עלינו". שלא יעשו את זה בשבילי, כי אני לא הייתי עושה את זה בשבילם.

Angeldust1

New member
אז לכי להציע לערבים

שירצחו אותך בפיגוע וכולם יהיו מרוצים. גם המחבלים שעל הזין שלהם שמאלני או ימני, כל מה שהם רוצים זה להרוג יהודים, גם את כי הרי את מצדיקה את זה, וגם כל האנשים השפויים שישמחו להיפטר מיצור עלוב נפש שמצדיק רצח

FuCk1Ng A

New member
להזכירך, אנשים כמותך הם עלובי הנפש

האמיתיים. כי גם אתה מצדיק רצח. צה"ל הם רוצחים, ואף הסבר בעולם לא ישנה את העובדה הזאת. אם היו רק מגנים, מילא. אבל לרצוח ילדה בת 13 ולבצע בה ווידוא הריגה, לרצוח אדם שבזרועותיו יושב בנו המפוחד, רק בגלל שבטעות נקלעו לשדה אש, כן, זה ממש הומניטרי. הגנה מדהימה. בושה וחרפה. דווקא עם כמו היהודים, למוד סבל וגזענות, צריך לדעת כמה זה כואב.

Angeldust1

New member
יופי אז בגלל טמבל אחד שרצח ילדה

זה אומר שכל החיילים הם כאלה?? זה בדיוק כמו שאני אגיד שבגלל מחבל אחד(וזה ממש לא אחד) כל הערבים מחבלים וצריך להרוג אותם. מה זה ההכללות המפגרות האלה??? דווקא אתם בתור כאלה שהתחביב שלהם זה להשוות כל מה שזז לנאצי אמורים לא לעשות הכללות כאלה כי זה בדיוק מה שהם עשו

עוד לא הוכח כלום בעיניין הילדה +

ההקשר, המציאות והנסיבות שונות לחלוטין, אין בכל מה להשוות את סרן ר' לתת אדם טרוריסט פלשתיני.

KatyRose

New member
שימי לב למה שאמרת

"בטעות נקלעו לשדה אש" בדיוק. בטעות נקלעו. הם נקלעו ב ט ע ו ת. עליי להזכיר לך את שלהבת פס ז"ל תינוקת בת 8 חודשים שכל פשעה היה להיות בגן שעשועים יחד עם אביה?! וצלף פלשתיני ירה בה. צ ל ף . איזו מן חיה יורה בתינוק ועוד צלף? לא שהוא ירה בכולם ופגע בה בדרך, לא שזה היה נער בן 17 שהתפוצץ בפרצוף ל20 בני נוער וגדע משפחות שלמות (בטח את חושבת שמי שמסכנים זה המשפחה של המחבל שאיבדו בן אוי ואבוי), זה היה צלף. שירה בתינוקת. ונכון, אולי לא כולם ילכו וירו ביהודי מטווח אפס , או שיתפוצצו בשוק/אוטובוס/קניון/מועדון אבל רבבות (אם לא עזרות אלפים) יוצאים לרחובות לצהול ולעלוז כשעוד ועוד יהודים נרצחים. כמו חיות. ותעשי טובה תסתמי את הפה ואל תגידי יותר על צה"ל שהם רוצחים כי הרוצחים האלה מנעו ממך או מאמא שלך להתפוצץ בזמן שאת חיה את חייך ולא מזיקה לאיש. אם ה"רוצחים" האלה לא היו קיימים, גם את לא. כפוית טובה עלובה.

E טי

New member
../images/Emo6.gif רק מראה כמה אתם פתטיים

בית המשפט הוכיח שלא היה וידוא הריגה! האדם שצולם בתמונה לא היה מת... פתטיים...

bandir

New member
כל הארץ שאת חיה בה היא שטח כבוש

אם את טוענת שהפיגועים מוצדקים בגלל שהפלסטינאים רק נלחמים על עצמאותם אז ככה: 1.אני לא מאחל לך כמובן אבל אם חס וחלילה מישהו מקרוביך היה נפגע אני מאמין שלא היית מצדיקה את פעולות הטרור 2.ברמת העיקרון בשנת 48 צהל כבש מידי הערבים שחיו בארץ את רוב השטח שלה וגירש אותם לירדן לבנון וסוריה ובשנת 67 הוא כבש את את איוש מזרח ירושלים ורמת הגולן לכן לערבים שנלחמים מגיע בעצם לחזור לכל השטחים הכבושים כולל יבנה,יפו,רמת גן וכו,בעיר מגורי היה בית קברות מוסלמי שהפלמח ניתץ(מעלה קונטציה אולי?) זה אומר שכולנו נאצים ויש ולהוציא את כולנו להורג. 3.בתור אחד שמתגייס בקרוב אני בטוח שלכבוש 3 מיליון פלסטינאים ולעמוד במחסום הטרדה כל היום זה לא כיף גדול אבל בכך שאני יסרב אני לא יפתור את הבעיה,מה אם כולם יסרבו לפנות התנחלויות?

kalay

New member
מה זה למחוק??

סתימת פיות

leopoli

New member
קצת היסטוריה

אם תפתחי ספר היסטוריה תראי שהציעו להם מדינה ( החלוקה הראשונית היתה בכלל ירדן להם וכל א"י לנו אבל לא יצא לפועל) שזה פחות או יותר השטחים של יהודה ושומרון. הם לא רצו. הם רצו להרוג אותנו את ההורים שלך ואת שאר הישוב היהודי. הם תקפו אותנו במלחמת העצמאות. הם רצו את כל ישראל. מה לעשות שלא יצא. אני נגד להשפיל אנשים ולהרוג חפים מפשע. אבל אם מחסום ובדיקה ימנעו פיגועים ( וזה מה שקורה) אז fuck them . האנשים שלהם הביאו את המחסומים האלה. לא אנחנו סתם כי בא לנו.

KatyRose

New member
לא שומרת עלייך?!?!!

וואי איך יום אחד בא לי שצה"ל יעשה איזו שביתה רק לשעתיים שלוש..כדי שכל הסרבנים המפגרים יראו מה יהיה בלעדיהם. והערבים האהובים עלייך כל כך ישתוללו פה וישרפו תינוקות יהודים בחיים וירקדו על גופות שלך ושל המשפחה שלך. ואל תגידי שלא, פשוט תעזי להגיד שחיילים מעולם מעולם מעולם לא מנעו כניסה של מחבל לישראל. לעזאזל הם שולחים מטענים אפילו על נשים בהריון! אני רוצה לראות אותך מעיזה להגיד שאפילו פעם אחת אף חייל לא מנע ועצר (ולפעמים אפילו בגופו הקריב את חייו) כדי שמחבל לא יכנס לשטח ישראל ויהרוג את המשפחה שלך. נראה אותך מעיזה להגיד שצה"ל מעולם לא סיכל פיגוע, וכל מה שהוא עושה מן הבוקר עד הערב זה להתעלל בערבים מסכנים שכל מה שהם רצו היה לחיות את חייהם בדממה בלי לרצוח אף יהודי.

KatyRose

New member
איכס איזו מדינה מסריחה

כמה רוצחים חיים פה שמתעליים בערבים חפים מפשע.. גועל נפש פשוט איך שאף אחד לא מגן עלייך במדינה הזאת... אולי תעזבי ותעשי טובה לישראל ?! זה פשוט מביש שיש אזרחים כאלה בארץ ששונאים אותה כל כך כפוית טובה מסריחה את צריכה לעבור חייל חייל לכרוע ברך ולהגיד להם תודה על זה שאת חיה בכלל טפו יא מלוכלכת

Saatlan

New member
מבין את מה שאת אומרת ואומר לך:

את טועה, חד משמעית. עד לא מזמן הייתי שמאלן. אז התחלתי לפקוח עיניים וכעת אני מרכז. למה? כי למדתי עובדות. הם לא מתגוננים יקירתי, להתגונן היה להסכים לקבל את המדינה שהציע להם ברק לפני כמה שנים. להתגונן היה לשאת משא ומתן ולהבטיח סיום לטרור בתמורה ליציאה. לפני הכיבוש יקירתי, השמאלנים אמנם מנסים להשכיח זאת, אבל לפני הכיבוש גם היו פיגועי התאבדות נוראים מאד, כמו היום. ואז המטרה הייתה שנאה כלפי יהודים. מה לעשות שהכלב הציוני רוצה את ישראל? את גם מהכלב הזה, ואם את לא תגני על חייך, מי יעשה זאת? הערבים מודים, איזה מודים - הם צועקים לך, מצהירים בהפגנות כי מטרתם היא לא שחרור פלסטין אלא, השמדת ישראל, ואם אינך יודעת זאת -- סימן שאין לך מושג מה קורה סביבך. מעטים מארגוני הטרור קוראים לשתי מדינות לשני עמים. ידידתי, אם עכשיו כל צה"ל היה לוקח יום חופשה, היה קורה מה שקרה במאורעות תרפ"א ותרפ"ט: יהודים וערבים לפני עשרות שנים, לפני קום המדינה חיו זה לצד זה, והיהודים סרבו להחזיק נשק משום שהאמינו ביחסי השכנות הטובים בינם לבין הערבים - 150 יהודים נשחטו בשלושה ימים, הסיבה:יהודים. תתעמקי קצת בהסטוריה, תראי למה יש כיבוש- המניע לכיבוש הוא לא רצון להוסיף לישראל כמה קילומטרים לא מיושבים אלא הרצון להגן על חיינו שלנו ועל חיי הערבים (עכשיו פחות על חיי הערבים). הכיבוש מנע את ההסתתננוית ומן מפגעים להכנס, מיהודים להחזיר לערבים על פשעיהם, ובכך שמר על השלום. אנו האמנו להם שוב ושוב ושוב וכל פעם נפלנו מחדש: תכנית החלוקה - הם דחו, לא רצו מדינה. הסכם אוסלו- הם רצו להקים משטר וביקשו מאיתנו רובים, ואז השתמשו בורבים אלו נגדינו. הצעת ברק: 95% מהשטח שביקשו למדינה (להזכירך, ישראל המקורית הייתה 0.17 בערך מהשטח שהיא היום) הם דחו. ערפאת הטוב והנחמד היה מעשירי העולם, אך סרב לתרום פרוטות אחדות לעמו הזועק ובזבז כסף זה לטרור. את חיה בעולם אחר, בזמן שהם מצהירים באמנת אש"ף כי מטרתם לשרוף את ישראל את מחפשת להם צידוקים. גברת, את חיה פה, אני מגן עלייך, שומר עלייך ועל אימך ואת עוד מגנה אותי ואומרת לי שאני מלבה את האש? תפתחי ספר ילדונת, תראי שגם בלי הכיבוש הם היו טובחים בך.

noamgk

New member
מסכנה.

אתה נוגד אל מול עיניה את כל שטיפת המוח שעברה.

noamgk

New member
מסכנה.

אתה נוגד אל מול עיניה את כל שטיפת המוח שעברה.

MoVe Or DiE

New member
עוד מעט תתעשת אחי ותהיה ימני.. :)

לאט לאט.. בהתחלה העניים שלך היו עצומות.. ההית שמאלני, עכשיו פתחת מעט את העניים.. ואת מרכזניק.. עוד מעט תפקח אותן לרווחה ותעבור ימינה יותר.. :)

למעלה