שאלה לכולם...

זוהי

New member
היו....?! יש קוסמים ומכשפות....

הם לא עושים אבדה קדברה וככה הורגים מישהו או עושים פוסי פוסי למטאטא והוא מגיע בטיסה המ...לפחות לא כמו שמתארים בספר בעעעע ענבל סליחה שאני כותבת את זה (בפעם השניה) אמ...אם את רואה לנכון - תמחקי אוף טופיק לחלוטין...סתם כי אני מכירה את זה כתבתי...בלעעעע....סורי :) זוהי

זוהי

New member
פעם?! עד היום!!!!!

אומנם יש כאלה שמתיפיפים וקוראים לזה מאגיה אבל כישוף הוא כישוף! וקיים עד היום בדתות שונות.... אמ....יש חברי פורום שיסכימו איתי אני חושבת....(עיין ערך : הרמיוני וסיידר תפוחית) המ....ו...אם את מתכוונת קסמים כמו פעלולים ולהוציא שפן מהכובע חחחחח אל תתיחסי למה שכתבתי :) זוהי :)

o.h

New member
לא התכוונתי לשפן מהכובע

אבל את באמת מאמינה, בדברים על טיבעיים? אני לא יודעת במה להאמין!
אופיר

זוהי

New member
המ.....זה דיי תלוי...בישראל ....

כמעט שאין בארה"ב והמזרח....יש ויש זה עדיין....הכל עניין של אמונה:) זוהי נ.ב אופיר מה קרה לחתימה שלך..... פעם זה היה זוג סמיילי מתוק....עכשיו זה שמש ו....אמ...ירח(?) , למה?

Nagini Potter

New member
ואם כבר מדברים על לתפוס אוכלי מוות

וולדמורט שלנו מאוד מאוד חכם, אבל ברוב חוכמתו הוא סימן את כל אוכלי המוות שלו, כדי שלמשרד הקסמים יהיה נורא קל ונוח לדעת מי אוכל מוות ומי לא. עכשיו, שתי שאלות: א. וולדמורט אמור להיות מאוד חכם, למה הוא עושה דבר מטומטם להפליא שכזה? ב. אמנם משרד הקסמים הוכיח את עצמו כדפוק בשכל, אבל בטח הם יכלו לעלות על דרך כל כך פשוטה לדעת מי אוכל מוות ומי לא? הלו, מה קורה כאן? Naigini Potter

S.Riddle

New member
תשובה:

כי גם אם כן יש לאוכל מוות סימן כזה, הוא פשוט יוכל לטעון שעשו לו את זה תחת קללת האימפריוס, ושוב, לא ידעו מי עשה את זה מתוך רצון ומי לא. ועוד משהו: הלורד וולדי שולט!!!!!!!! אני חולה עליו, וגם על טום רידל, למרות שבעצם הם די אותו האחד........

רחלי!

New member
תחשוב\י קצת

אם זה אכן היה קורה וכל הרעים היו בכלא והטובים מאושרים, לא היה בסיפור אקשן! לא הייתה עלילה! אז לא היה כל כך דראקו מאלפוי, אולי לא היה סנייפ, לא היה פיטר פטיגרו, סיריוס היה חופשי, הכל היה טוב ומאושר! עם כל הכבוד לחיים הטובים והמאושרים (שאני בטוחה שהארי וחבריו מתים אליהם), אתם באמת הייתם קוראים ספר שהכל טוב בו?
רחלי

למעלה