שאלה לכולם...

מצטער להרוס לך את זה אבל:

שאלו את ג´יי קיי מה פירוש חדוות הניצחון הזאת והאם יתכן שאחרי כל הזמן הזה דמהלדור הוא אחד "מהרעים" והיא ענתה שהוא טוב ובספרים הבאים נגלה את פשר חדוות הניצחון. חבר שלי עלה השערה שאולי דמבלדור מצא דרך להרוג את וולדמורט סופית ולכן הוא חייך... s@me @ne

shimonchik

New member
תשובה לשאלתך

יש לי קונספריציה שמסבירה את התשובות לכל שאלותיך. בקרוב אני אוסיף אותה לפורום במלואה בתור פנפיק(זה פנפיק ארוך, אני עדיין כותב אותו) כדאי לך לחכות לפנפיק שלי אבל עכשיו אענה לך בקצרה. לפי דעתי טום רידל סחט את דמבלדור בגלל שהוא ידע משהו עליו (בשביל לדעת מה זה המשהו תחכה לפנפיק). השרביט בוחר את הקוסם, שרביט שמכיל נוצה של פוקס מגיע למי שדמבלדור עוזר לו מאוד כי דמבלדור מגדל את פוקס וזו עזרה רבה, דמבלדור עוזר מאוד להארי ולכן יש לו שרביט כזה, ודמבלדור עזר גם לטום בגלל הסחיטה. כדאי לך לחכות לפנפיק שלי!!!

----

New member
הממ,

תגובה לרוב התגובות - אני לא מאמינה שסנייפ מספיק חכם בשביל להמציא שיקוי בעצמו ועוד שיקוי כל כך חזק ומורכב שנאסר לשימוש אלא בנסיבות מיוחדות, זה שהוא הכין שיקוי לא אומר שהוא המציא אותו, לא ידוע לי שהרמיוני המציאה את הפוליג´יוז (יענו פולימיצי... שם מגעיל!). המפי לי עצמי אין תשובה לזה, כי רולינג בסופו של דבר נותנת תשובות מספקות או לא לחלקים החסרים, שלפעמים מתגלים כטעויות, זה כמו לשאול למה קוסמים לא הופכים חול לזהב, ואיך מונעים את זה - זה דברים מאוד מורכבים שצריך לחשוב עליהם ולתכנן אותם מראש, וזה סך הכל עולם דמיוני בספר והכל בא מתוך ראש של בחורה אחת - חברה, יש גבול! אהבתי את הרעיון של זכות הנאשם אבל אני טוענת שיש מקרים יוצאים מהכלל, לדוגמא בין לשמור על זכותו של דת´ איטר מטונף לבין הסיכוי לתפוס את וולדי.. המפ כמובן שיש סדר עדיפויות אבל זה באמת "תירוץ" מתקבל על הדעת, אולי תציעי אותו לג´קר? ^-^ |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
בלה!

האו קאן יו סאיי דאט? סנייפ הוא המאסטר בשיקויים!!! מוואהאהא!! אני אוהבת שיקויים...

----

New member
ואני שונאת שיקויים

(סליחה טלי אבל... חח) : אני שונאת מדעים שונאת לעשות ניסויים בקיצור שונאת את המקביל המוגלגי של זה - זה פשוט דוחה, וסנייפ אידיוט ובסוף לדעתי יתברר שהוא וג´יימס בעצם היו אחים ולא סתם אויבים בביצפר או שהוא אבא של הארי או משהו בסגנון, אניוואי הוא וטרלוני יהיו אחלה של זיווג כי אם הוא ירעיל אותה והיא תנבא כל הזמן את המוות שלו בסוף ניפטר משניהם
לא באמת אני שונאת את סנייפ יש לי מורה - קופי שלו, ואתם מתארים לכם מה היחס שלי אליה.. בעע! |S| פופי |S|

o.h

New member
אני חושבת ש...

אם הארי יגלה שסנייפ הוא אבא/ קרוב משפחה שלו הוא יתאבד. וזה גם לא הגיוני כי הארי דומה לג´יימס, ואם הם (ג´יימס וסנייפ) היו אחים אז הארי היה גר עם סנייפ במקום עם הדרסלים וולדי ודמבלדור לא יכולים להיות אותו בן אדם כי וודלי הרבה יותר צעיר מדבלדור. וסאות´פארק KICK ASS
אופ]יר

Nagini Potter

New member
את שונאת ניסויים? איך את יכולה?

אני מתה על ניסויים! סוף סוף לומדים באופן מעשי, ולא סתם עונים על שאלות במחברת! זה סבבה! הלוווווווווווואי שהיה שיעור שיקויים בבית ספר! למרות שאם סנייפ מלמד את זה - פורגט איט, דודס. חחח אהבתי את הזיווג של סנייפ וטרילוני.... אכן דרך נהדרת להיפטר משתי ציפורים בלי לבזבז כדור ברובה ציד של אבא. Nagini Potter

סנייפ&טרילוני רוקססס!

חיחי...מאז ששרה כתבה עליהם בפורום יויו נהייתי...אר...מעריצה של שניהם...ציירתי את שניהם מלא פעמים בלה בלה וכתבתי עליהם בפיק וגם התחלתי פיק קצר עליהם בימי הבצפר... הם כאלההה חמודים ביחד...! *מתמוגגת* =אהמ= או-קיי....*בורחת* Moi

S.Riddle

New member
סליחה?!

לאיזה ניסויים את מתכוונת בדיוק? אם את מתכוונת לניסויים שעושים עם\על בע"ח, אז אני ממש בהלם! אני מקווה שלא התכוונת לזה, כי מי שנהנה מלעשות ניסויים כאלה הוא ממש בן אדם דוחה. זה שהארי ושות´ עושים את זה לא אומר שהם נהנים מזה, אני בטוחה. ואני מצטערת שאני כל כך מעוצבנת, פשוט אחותי עיצבנה אותי קשות היום ואני אהרוס לה את החדר בגלל זה יותר מאוחר.

Nagini Potter

New member
היי, תרגעי חבובית!

גם אני נגד ניסויים על בעלי חיים! התכוונתי לניסויים כאלה של שתי דקות ששמים אבן במים ומחכים יומיים לראות מה קורה. בלעעעע!! Nagini Potter

PopPy

New member
בלע!

אני דיברתי על ניסויים מכל הסוגים אצלנו אין ניסויים בבעלי חיים ואם היו אתם יכולים להיות בטוחים שלא רק שלא הייתי משתתפת בהם ומחרימה אותם אלא שהייתי מארגנת איזה משפט נגד הביצפר או משהו, אני שונאת את הניסויים האלה עם להכניס כל מיני עבמים לקערה ולבדוק מה יקרה כשהתוצאות צפויות לחלוטין.. בלע!~ |S+| פופי שה+לא רצה כל הזמן להימחק והוא חזר (כי התרגלתי כבר למחשבים בים המלח שם המקשים זזו בדרך מוזרה) אז היא כבר התייאשה |S|

Marty McFly

New member
זה לא נכון...

זה לא רק בראש שלה, של ג´יי קיי. המון מהדברים של עולם הקוסמים היא לא המציאה... גם את החיות הקסומות היא לא המציאה, את רובן לפחות. היא לקחה מאגדות או סיפורים אחרים. היא פשוט נתנה עלילה לעולם הקוסמים, וכל מיני דברים שיכולים להיות להיות בעולם של קוסמים, כמו באטרביר, למשל. ואולי שמות לכשפים. אבל היא לא המציאה עולם קסום, היא פשוט חיברה עולמות של קוסמים שונים, ושמה על זה עלילה. זהו. ואני יודע שישנאו אותי עוד יותר מהיום...

----

New member
הממ,

אותי יעניין לפגוש בלסט אנדד סקרוט, או בכל מקרה את המקביל המוגלגי שלו... המפ נשמע מזעזע להחריד, בכל מקרה היא לא לוקחת את החיה עצמה מהמיתולוגיה או מדברים שונים אלא את הבסיס, ולעתים נדירות משאירה אותם כמו שהם, כמו במקרה של הספינקס.. ולמה לשנוא? אל תבוא עם גישה כזו... |S| פופי |S| נ.ב שמתם לב שנושאי רוב ההודעות שלי הם - הממ, המפ, ו-ארג?

o.h

New member
מישהו פה מאמין

שפעם באמת היו קוסמים ומכשפות?
אופיר

----

New member
המפי (שוב טופיק כזה)

אם תבואי ותגידי לי שבאמת היו פעם קוסמים ומכשפות אני בטח אחשוב שברחת מאחד מבתי החולים לחולי נפש או שעוד לא תפסו אותך בשביל להכניס אותך לשם, אבל תמיד כיף להאמין בזה (עמוק עמוק עמוק *עמוק* בתוך הלב)... המפי ברצינות ברצינות - קשה לי להאמין... אני הטיפוס שמאמין במה שמראים לו... סורי ^-^ |S| פופי |S|

o.h

New member
אני לא משוגעת! ואני לא אומרת שבאמת

היו מכשפות וקוסמים. אבל... למשל שיקויים זה משהו הגיוני כי לוקחים צמחים ודברים כאלה שמשפיעים על אנשים בצורה מסויימת ומערבבים ולתוצאה קוראים קסם! שרביטים זה לא הגיוני כי אי-אפשר לקחת חתיכת עץ, להגיד "אברה קדברה" ולצפות שמשהו באמת יקרה, אבל כמו שאמרת תמיד כיף להאמין. ולדמיין! חשוב לדמיין!
אופיר

Nagini Potter

New member
שרביט זה לא סתם חתיכת עץ.....

ברור שאם תקחי חתיכת עץ ותגידי הוקוס פוקוס, כלום לא יקרה. אבל אם תקחי חתיכת עץ, ותוסיפי לה נימי לב של דרקון, שערה של חד-קרן, או נוצה של עוף חול, אני יכולה להבטיח לך שייצא לך קסם נהדר. Nagini Potter

למעלה