Kitty the Cat
New member
וואלה../images/Emo70.gif גם אני, אבל...
את לא צודקת בקטע הקודם. תשמעי, לי היו 6 פרטנרים. זה די הרבה בגלל שאני רק בת 20... ואני כן מתחרטת על שניים מהם... אבל רק אם יכריחו אותי להתחרט
הבחור שאני איתו עכשיו (ומקווה שליותר מעכשיו...
) שכב עם 2 בנות לפניי... ולהגיד להם את האמת, פחדתי שברגע שהוא ידע עם כמה שכבתי, הוא יחשוב עליי בתור בחורה לא מאתגרת. באותה תקופה, גם אני חשבתי על עצמי בתור בחורה לא מאתגרת מהקטע הזה... אבל לפני שנכנסתי למערכת היחסים הזו, הבהרתי לו שאני לא אות משחקים, לא צריכה משחקים ואם הוא מתכוון לשחק, אז לא אתי... זאת אומרת שאפילו אם היו לי חמישים פרטנרים ולבחורה שהייתה מתחרה איתי על ליבו של אותו בחור(נניח...) היו לה חמישה פרטנרים... הכל תלוי בהשקפת חיים. נגיד שאותה בחורה היא לא רצינית והחמשה פרטנרים שהיו לה היו לה בלילה הראשון שלה לפני חמישה ימים... והפרטנרים שלי היו איתי מגיל 14 (הכל נניח... כי אני צעירה אז זה קצת לא הגיוני...) כל אחד 3 חודשים והיינו מאוהבים ובלה בלה בלה... אני עדין נשמעת יותר רצינית...
ועכשיו ברצינות. אסור לנו לתת לסטראוטיפים להשתלט עלינו
חבר שלי הפגין גישה בדיוק הפוכה: האם אני מספיק טוב בשבילך בגלל שהיו לי שתי פרטנריות
(ולא הרבה נסיון עם שתיהן...) ולא: "האם את מספיק טובה בשבילי בגלל שהיית עם פי 3 אנשים ממני
(מה לעשות, במספרים קטנים הכפולות נראות ממש גדולות...
) אני ממש לא מכבדת בנים שבאים ואומרים לי (היה כזה מקרה, כמעט הקאתי עליו...) "תשמעי, אני תותח. שכבתי עם הרבה בנות. קחי אותי
" זה מגעיל אותי. אבל נגיד ואותו בחור היה בא ואומר לי "קחי אותי
" בלי שום קשר לניסון המיני שלו, זה הרבה הרבה פחות דוחה. זה לא עם כמה שכבת, זה איך שאת מראה את זה... וכך גם לבנים. זה לא קע להתגאות או להסתיר
זה חלק ממה שאנחנו, כמו מה הגובה שלנו... קיצר, אני שונאת סטינגות
ואל תגידי דבר כזה אף-פעם. זה כמו (ויסלחו לי הבתולים) שבחורה או בחור יפחדו לשכב עם בתול/ה בגיל שהוא יותר מ25 כי זה מאיים הרבה יותר ממישהו/י ששכבו עם יותר מ20 אנשים. הכל תלוי בהשקפה...
מקווה שלא כתבתי יותר מדי שטויות...
את לא צודקת בקטע הקודם. תשמעי, לי היו 6 פרטנרים. זה די הרבה בגלל שאני רק בת 20... ואני כן מתחרטת על שניים מהם... אבל רק אם יכריחו אותי להתחרט