שאלה לכולם:

Kitty the Cat

New member
וואלה../images/Emo70.gif גם אני, אבל...

את לא צודקת בקטע הקודם. תשמעי, לי היו 6 פרטנרים. זה די הרבה בגלל שאני רק בת 20... ואני כן מתחרטת על שניים מהם... אבל רק אם יכריחו אותי להתחרט
הבחור שאני איתו עכשיו (ומקווה שליותר מעכשיו...
) שכב עם 2 בנות לפניי... ולהגיד להם את האמת, פחדתי שברגע שהוא ידע עם כמה שכבתי, הוא יחשוב עליי בתור בחורה לא מאתגרת. באותה תקופה, גם אני חשבתי על עצמי בתור בחורה לא מאתגרת מהקטע הזה... אבל לפני שנכנסתי למערכת היחסים הזו, הבהרתי לו שאני לא אות משחקים, לא צריכה משחקים ואם הוא מתכוון לשחק, אז לא אתי... זאת אומרת שאפילו אם היו לי חמישים פרטנרים ולבחורה שהייתה מתחרה איתי על ליבו של אותו בחור(נניח...) היו לה חמישה פרטנרים... הכל תלוי בהשקפת חיים. נגיד שאותה בחורה היא לא רצינית והחמשה פרטנרים שהיו לה היו לה בלילה הראשון שלה לפני חמישה ימים... והפרטנרים שלי היו איתי מגיל 14 (הכל נניח... כי אני צעירה אז זה קצת לא הגיוני...) כל אחד 3 חודשים והיינו מאוהבים ובלה בלה בלה... אני עדין נשמעת יותר רצינית...
ועכשיו ברצינות. אסור לנו לתת לסטראוטיפים להשתלט עלינו
חבר שלי הפגין גישה בדיוק הפוכה: האם אני מספיק טוב בשבילך בגלל שהיו לי שתי פרטנריות
(ולא הרבה נסיון עם שתיהן...) ולא: "האם את מספיק טובה בשבילי בגלל שהיית עם פי 3 אנשים ממני
(מה לעשות, במספרים קטנים הכפולות נראות ממש גדולות...
) אני ממש לא מכבדת בנים שבאים ואומרים לי (היה כזה מקרה, כמעט הקאתי עליו...) "תשמעי, אני תותח. שכבתי עם הרבה בנות. קחי אותי
" זה מגעיל אותי. אבל נגיד ואותו בחור היה בא ואומר לי "קחי אותי
" בלי שום קשר לניסון המיני שלו, זה הרבה הרבה פחות דוחה. זה לא עם כמה שכבת, זה איך שאת מראה את זה... וכך גם לבנים. זה לא קע להתגאות או להסתיר
זה חלק ממה שאנחנו, כמו מה הגובה שלנו... קיצר, אני שונאת סטינגות
ואל תגידי דבר כזה אף-פעם. זה כמו (ויסלחו לי הבתולים) שבחורה או בחור יפחדו לשכב עם בתול/ה בגיל שהוא יותר מ25 כי זה מאיים הרבה יותר ממישהו/י ששכבו עם יותר מ20 אנשים. הכל תלוי בהשקפה...
מקווה שלא כתבתי יותר מדי שטויות...

forestdevil

New member
דנית היקרה!

אתמול היתה לי שיחה על העניין הזה עם שתי בחורות צעירות בנות 18. אני בדעה שככל שאישה מתנסה יותר, כך היא משתבחת. ככל שאישה מתנסה יותר, היא לומדת להכיר את הגוף שלה טוב יותר. אני מכיר נשים משני הסוגים, וגם יצא לי להיות בקשר מיני עם שני הסוגים. אני יכול לומר בוודאות, שככל שהנשים היו מנוסות יותר, הן היו אורגזמתיות יותר. אני אישית אעריך יותר אשה מנוסה, ואני מתעקש להדגיש! נשים לא מנוסות עם מספר פרטנרים מצומק, לא רק שלא ניסו מספיק כדי להכיר את עצמן, אלא גם לא ניסו מספיק כדי לדעת מה זה בעצם "המין השני". ככל שנשים מנסות יותר, הסיכוי שלהן למצוא ולהתנסות עם גבר שיתאים להן אנטומית ותנועתית (חייבים להודות שגם בשני המישורים האלה צריך התאמה) הולך וגדל. חבל שלא הכרתי את הפורום הזה קודם, זה שרשור מדהים שאין לי טעם להגיב על הדברים הישנים, הלואי והייתי כאן לפני שבוע כי גם זה מאוחר מדי, וגם ההודעות לא יוצגו במקום הנכון. מיותר לציין שאני מוריד את הכובע בהערצה לנשים עם המספרים האסטרונומיים כאן... כל הכבוד. אני בטוח שהן מכירות את עצמן טוב יותר מהאחרות וגם נהנות יותר. ולתשובה פשוטה, אני מעדיף נשים שיודעות להנות במיטה (וזה לא חייב להיות במיטה, כן?) ושהיה להן מספר פרטנרים גדול (כל עוד הן שמרו על עצמן) ולכן כבר למדו להנות ומכירות את גופן, וגם מקנא בהן קצת... איזה יופי להיות אישה, זה כל כך פשוט לכן...

tokit

New member
ברוך הבא..

אהבתי את הדברים שכתבת.. אין לך מה להצטער על שלא היית פה בתחילת השרשור. שרשור בנושא הזה עולה פה בערך פעם בשבוע, כך שבפעם הבאה תוכל להביע את דעתך על ההתחלה..

tokit

New member
יש פה רק חבר פורום אחד שרשאי

לקרוא לי כפרה.. כנראה שאתה תצטרך למצוא לי כינוי חיבה אחר..

אני חושש, ידידי, שקצת נסחפת

בהערצה שלך כלפי נשים עם המספרים האסטרונומיים (כהגדרתך). הן לא גילו את התרופה לאיידס וגם לא הביאו שלום למזרח התיכון...כולה הזדיינו עם הרבה אנשים. דוקא כשאתה "מביע הערכה" לנשים כאלו, זה נשמע לי ממש שוביניסטי. כאילו אתה מתכוון לומר: הנשים צריכות לשכב עם מעט גברים, אבל כל הכבוד לאילו המזדיינות שבינכן.

forestdevil

New member
לא, ממש לא.

אני לא כותב דברים שאני לא מתכוון לכתוב. זה לא כמו הפה שלפעמים מוציא שטויות... מעריך ועוד איך. ואין שום דבר שובייניסטי בי חוץ מהעובדה שאני חי בעולם שכולו שובייניסטי, ולכן אנשים קוראים דברים שאני כותב וישר נדלקת להם המנורה השובייניסטית כשהם מבינים כמה דרך עוד יש להם לעבור כדי להפוך לנאורים. הפוסל במומו פוסל. גל יקירי, אם תקרא טוב תראה שגם שמתי דגש על זהירות (אמצעי מניעה) אבל לא על זה הדיון, אלא על מספרים וכמות פרטנרים. אני מעדיף נשים מנוסות (וכל המוסיף מוסיף) וזו דעתי האישית, אם לך יש העדפה למתחסדות, שיבושם לך.

ayaaa

New member
צודק חלקית

מובן שהתנסות זה דבר חיובי. אולם איך שאתה מציג את זה, כל אישה צריכה לשים לה מטרה לזיין מה שיותר גברים ולהגיע למספרים אסטרונומיים על מנת "להכיר את עצמה" יותר. ואני חושבת ששניכם לא ממש צודקים. הקטע של "כל הממעיטה הרי משובחת" זה בולשיט שוביניסטי, ארכאי, פרימיטיבי ומעורר רחמים למי שחושב כך. לעומת זאת, הקטע של כמה שיותר פרטנרים יותר טוב, גם לא צריך להיות המוטו. כל עניין המספרים והרזומה בכלל לא צריך להיות הפונקציה. כי שני הכיוונים הם קיצוניים. אישה בדיוק כמו גבר, צריכה לעשות מה שטוב לה, לזרום עם עצמה, להנות מעצמה, מבלי לחשוב על איך זה ייראה לה ברזומה!! זה ממש מיותר בעיניי לשבת ולספור כמה פרטנרים היו לך. מה שצריך "לספור" זה מה למדת על עצמך מהחוויה ולהנות ממנה עד הסוף. והלוואי הלוואי שהחברה תפסיק לצלוב נשים שמתנסות "יותר מידי", ובראש ובראשונה, הנשים בעצמן יפסיקו לחשוב כך!!

forestdevil

New member
ayaaa, אני צודק לגמרי, ואני אסביר..

תודה על התגובה. הנושא לא היה "מה תמליצו לנשים" אלא כמה עשיתם (בערך). לי היה חשוב לציין שההעדפה שלי הן שנים מנוסות כמוני לפחות, לא התכוונתי להשמע כאחד שממליץ ללכת לזיין כל בחור שאתן פוגשות... פשוט הבעתי דעה, את דעתי האישית, ולכן אני צודק לגמרי.

ayaaa

New member
מר צודק לגמרי

רק שכחת דבר אחד. זו לא כמות הגברים שהופכת נשים למנוסות יותר, אלא איכותם. גם מספר לא אסטרונומי של פרטנרים יכול להפוך אישה למאוד מנוסה ומאוד "מלומדת" ברזי המין. הכל תלוי במסע הספציפי שהם עוברים ביחד ולומדים ביחד. לא חייבים לחוות עשרות גברים כדי להפוך למאסטרית בסקס! ובכלל אני חושבת שזה לא רק הניסיון שהופך אישה ליותר "טובה" במיטה. זו גם רמת הפתיחות שלה, יצר הסקרנות וההרפתקנות וכמובן כמה שלמה היא עם הגוף שלה ועם המיניות שלה.

sentinel

New member
5 פרטנריות ואני שלם עם עצמי לחלוטין

אם כל אחת שהייתי, עשיתי את זה מרצון ומבחירה שלי.

sentinel

New member
פירוט פרטנריות: --->

ראשונה - ירושלמית א' שנייה - ירושלמית ב' (חברה שלוש שנים) שלישית ורביעית - בחורות מהאינטרנט חמישית - פגישה דרך אתר היכרויות, ביחד כבר חודש ומשהו.

למעלה