שאלה לכולם:

יש באמת אנשים שעוד סופרים???

טוב אז יותר מאחד...נו טוב גם יותר משניים..... בעניין הגלגל זה בטח, בכיף הייתי מגלגלת כמה מהם מחוץ לחיי...

basket case

New member
לא אנקוב במספר מדוייק..

אבל אני חושבת שיחסית לגילי זה לא מעט. אני לא מתחרטת על המספר, אבל כן הייתי מוותרת על רובם(כי הם היו ממש גרועים ומיותרים או סתם לא ראויים לי..), חוץ מ2-3.

בארי

New member
ההההמממממממ...0 ?!

אני עוד בתול...אני מחכה לאחת אשר תאהב אותי...

כן כן אני הברבארי...

שני הניקים משמשים אותי לשני פורומים שונים בשמם,אך מיועדים להיות יחדיו לעד. בארי משמש אותי כמנהל פורום אהבה ורומנטיקה ובשאר הפורומים אני מוצג בניק בארי הברבארי ושאר ניקים שונים. אבל כן זה אני...

המוכן

New member
פם פם פם

0. ואממ, אין גלגל להחזיר... עדיין מחפש פרטנרית, מורה, מדריכה וכו... ערב טוב

avnil1

New member
לא הרבה פחות מ 15

בערך 4 פרטנריות ועוד היד נטויה. לא מצטער על אף אחת

טלטולה

New member
קשה לי לספור

לא מאמינה שעברתי את ה 200 אבל את ה 80 כן:) מה שלומכם? שוב התגעגעתי

Hendrixon

New member
אלוהינו../images/Emo35.gif |אייקון של אברך| ../images/Emo3.gif

לאן היגענו, בחורה שהייתה עם גבר אחד, מרגישה יוצאת דופן
ישראל באלף השלישי

forestdevil

New member
דנית היקרה!

אתמול היתה לי שיחה על העניין הזה עם שתי בחורות צעירות בנות 18. אני בדעה שככל שאישה מתנסה יותר, כך היא משתבחת. ככל שאישה מתנסה יותר, היא לומדת להכיר את הגוף שלה טוב יותר. הן היו בשוק, טוב נו... עוד ילדות. אני מכיר נשים משני הסוגים, וגם יצא לי להיות בקשר מיני עם שני הסוגים. אני יכול לומר בוודאות, שככל שהנשים היו מנוסות יותר, הן היו אורגזמתיות יותר. אני אישית אעריך יותר אשה מנוסה, ואני מתעקש להדגיש! נשים לא מנוסות עם מספר פרטנרים מצומק, לא רק שלא ניסו מספיק כדי להכיר את עצמן, אלא גם לא ניסו מספיק כדי לדעת מה זה בעצם "המין השני". ככל שנשים מנסות יותר, הסיכוי שלהן למצוא ולהתנסות עם גבר שיתאים להן אנטומית ותנועתית (חייבים להודות שגם בשני המישורים האלה צריך התאמה) הולך וגדל. חבל שלא הכרתי את הפורום הזה קודם, זה שרשור מדהים שאין לי טעם להגיב על הדברים הישנים, הלואי והייתי כאן לפני שבוע כי גם זה מאוחר מדי, וגם ההודעות לא יוצגו במקום הנכון. מיותר לציין שאני מוריד את הכובע בהערצה לנשים עם המספרים האסטרונומיים כאן... כל הכבוד. אני בטוח שהן מכירות את עצמן טוב יותר מהאחרות וגם נהנות יותר. ולתשובה פשוטה, אני מעדיף נשים שיודעות להנות במיטה (וזה לא חייב להיות במיטה, כן?) ושהיה להן מספר פרטנרים גדול (כל עוד הן שמרו על עצמן) ולכן כבר למדו להנות ומכירות את גופן, וגם מקנא בהן קצת... איזה יופי להיות אישה, זה כל כך פשוט לכן...

לא הכמות היא שקובעת..

למרות שיש מספר לא מבוטל של נשים שהכרתי..האכות של הזיון היא שגרמה לי אושר ולא עם כמה הספקתי לשכב..

Nלי שם

New member
תמיד יהיה מישהו ...../images/Emo8.gif

שיזרוק איזה משפט/פתגם מיופיף... כולה שאלו עם כמה היה לך סקס... . . . . . ו...........יש/היה לנו משהו משותף!!

blue moon angel

New member
דה ז'ה וו מטורף....

אין לי מושג. לא בגדר סכום אסטרונומי. בכייף הייתי מוותרת על כמה חייזרים.

foxy lady 69

New member
בערך.....5 יכול להיות 6 ...

לא סופרת,מנסה להנות עם כל אחד מהם... ואולי לצרף גם "אחת" מתישהוא!!!! לא משנה עם זה יגדל ליותר מהמספר הקיים (בלב מקווה שכן!!!) לדעתי לא צריך לספור

למעלה