שאלה לכולם:

Hendrixon

New member
פעם חשבתי שאם אתחתן, זה יהיה רק עם

דו מינית (70/30 בהעדפה לגברים), כי כך לפחות נוכל לצרף בנות זוג חדשות מדי פעם וזה יהיה להנאת שנינו. Go for it girl

אני עשיתי את זה עם המון אנשים ביחס

לגילי... אני סה"כ בת 18 והספקתי המון מבחינה מינית, אם הייתי יכולה לחזור אחורה אולי הייתי מותרת על חלק שנכון להיום נראים לי מיותרים... לא כמו אז שהם נראו לי מעניינים

Nלי שם

New member
אל תשפטי את העבר בעיניים של היום

דהיינו אם אז הם נראו לך מעניינים..אזי הם לא מיותרים. הרי ב"זכותם" ובזכות הניסיון שלך איתם את הרבה יותר חכמה, ויודעת שעם כאלה היום לא תלכי, כי <לדעתך> הם מיותרים. תחשבי על זה.

נקודה מעניינת :)

אני עדיין סבורה שבתור מישהי דיי צעירה כי 18 זה לא כזה מבוגר יש לי יותר מידי ניסיון מיני... נכון להיות בני גילי לא מעניינים אותי בשום צורה כי אני מכירה אותם כל כך טוב... אם אני רוצה להרגיש סיפוק אני פשוט צריכה גבר בסביבות גיל ה-30 שלהם אולי יש עוד איזה משהו קטן לרגש אותי איתו אבל גם לא יותר מדי...

Nלי שם

New member
אז יש לי משהו לרגש אותך??../images/Emo3.gif

אני מאוד מעריך נשים שיודעות להעריך גברים בסביבות גיל ה - 30 שלהם...

כבר ניסיתי הכל"

"אולי להם יש עוד משהו קטן לרגש אותי איתו אבל גם לא יותר מדי...." נו... שויין... נראה שאת הצלחת לפספס בגדול עם כל הנסיון שלך את הריגוש האמיתי. סקס זה לא לסמן איקס על כל מיני ביצועים. אני מקווה בשבילך שתגלי שזה הרבה יותר. בעצם שזה משהו אחר בכלל. להנות מסקס זה לא רשימה שמסמנים עליה וי-ים והיא נגמרת מתישהוא. כנראה שבאמת התחלת מוקדם מדי בלי להבין את הפואנטה האמיתית. אולי מישהו אחר יכול להסביר את זה יותר טוב ממני....?

Nלי שם

New member
מנסה...

היא התחילה מוקדם או לא...יתכן שכן.. יכול להיות שעשתה בעיקר כדי להספיק כמה שיותר. אבל,אין להצטער על העבר, לעולם!!! בכלל אני חושב שרגע שמצטערים עליו, הוא רגע שבוזבז. היא עוד תגלה, היום, מחר, את ההנאה בלעשות אהבה עם מישהו אהוב.. בינתיים היא צברה ניסיון, וגם זה חשוב. פחות חשוב מתי, יותר חשוב איך/מה... ועוד משהו חשוב...הכלל הכי חשוב הוא..אין כללים

מה שהתכוונתי להגיד

שהיא כבר מרגישה כאילו היא מיצתה את העסק אי אפשר לחדש לה = הלך העניין. זה מה שהבנתי מהמילים שלה. עניין הכללים לא אוזכר במה שכתבתי וזה לא רלבנטי אבל תמיד אפשר להגיד את זה וזה יהיה נכון גם אם זה לא קשור לכלום.

Nלי שם

New member
תראי..

מי שבגיל 18 או קרוב לזה מרגישה שהיא "מיצתה את העסק".... היא פשוט מאוד עדיין ילדה.

כ- 50 גברים ובחורה אחת ...

אני לא ממש יודעת איך לספור את הקבוצתיים .... כל אחד מהמשתתפים כפרטנר או כל קבוצה ?

למעלה