שאלה לכולם:

הליויתן

New member
יופי בלתי

כתבת פורה,טוב,ולעניין היום בפורום! ובאמת נמאס לטחון את זה אותי משעשעת ההתעסקות האין סופית בזה,או כמו שבלתי כתבה:מי שמטריד אותו עם כמה שכבתי,או אם שכבתי אתו בפגישה הראשונה,לא מעניין אותי! בבונים יש הרבה,מי שמחפשת אלפא,זה לא צריך להטריד אותה. או שהיא מתעסקת עם חומר לא מפותח

bar666xp

New member
אני בשוק אני בהלם אני המו....

למה רק 2? אבל טוב נו אם בא לך רק 2 שיהיה. האמת לפני שקראתי על איפה כל הגברים שיתמכו וכו' העדפתי לא להגיב נשמע לי כמו עוד אחת שחיה בנורמה וגם לא תישתה מים אם זה לא יהיה נורמטיבי. אז זהו הינה הבעתי את תמיכתי בדעתך למרות שנראה לי באנלי ולא ממש נחוץ כי זה כל כך ברור מה דעתי כבר פורסם רק איזה זיליון פעמים בפורום. וביכלל אם יש לי מכונית מה אני צריך שהיא תחליד בחניה [בננה] נהפוכו כמה שאפשר להנות ממנה ילאה לאן נוסעים ?
אוף איפה הנס-קפה שהבתיחו לי

triki

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo68.gifממש לא ככה!! ../images/Emo163.gif

כמה פרימיטיווסקייה.. פחחחחחחחחחחח.......... את אמיתית???

tokit

New member
כמובן שזה לא ככה

זו דעה קדומה בה מחזיקים אנשים מסוימים, ותו לא. זה לא אומר שום דבר על הבחורה, כלום !!

nescafe

New member
9..

במבט לאחור מתחרטת על אחד... אבל לא בוכים על *** שנשפך

anzo

New member
איזה נשמה טהורה את../images/Emo121.gif

פרטיקלי בתולה הא

nescafe

New member
את../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

גם לפה הגעת
|מריה|

danit forever

New member
גברים, בשיא הכנות..

כשאתם מכירים מישהי שאומרת לכם שהיא שכבה עם מעל 50 גברים, ואתם מכירים אחת ששכבה עם בוא נגיד 5.. בשיא הכנות, יש איזהשהוא הבדל בדימוי שלהן בעיניכם? יש לכם איזושהיא העדפה להכיר יותר אחת מהן? אני אמרתי את זה כי יצא לי לדבר על זה עם מספר לא קטן של גברים, שאמרו לי בדיוק מה הם חושבים.. מה הם היו לוקחים בתור סטוץ ומה בתור קשר רציני..

triki

New member
בין זה לבין להגיד

משפט כמו: "כי אצל אישה, כל הממעיטה-הרי היא משובחת"
ההבדל הוא משמעותי!!!
יש הבדל בין דימוי ,ועוד פעם חוזרים לעיניין ה"סטינגות"...והנורמות המסריחות...
לבין להגיד... שמי שמזדיינת פחות היא משובחת יותר....
תגידי... את מרגישה כמו איזה סוסת הרבעה?? או איזה מכשיר להשבחת הגזע???
מה זה השטות הזאת??
ומי הגבר המנייק שהכניס לך את זה לראש??? כי זה ממש משפט של גברים!!! ואת רק מנציחה את החרטא!

danit forever

New member
בחור שאני פוגשת

ואומר לי שהוא לא זוכר כבר עם כמה הוא היה, לא תורם לו בכלל לדימוי שלו בעיניי. לאנשים כאלה בדרך כלל יש קושי בלשמור על מסגרת של מחויבות..שנהנים מאתגרים. השאלה היא מה כל אחד מחפש - משהו חד פעמי, ללא קשר ריגשי, אז הייתי אומרת שזה לא היה מפריע (אני רק הייתי נזהרת מאוד). אבל ההבדל בין זה לבין לפתח קשר רציני הוא גדול, ויש לעניין ההיסטוריה משמעות. מה הקשר סוסת הרבעה? אני לא באה להשביח את המין האנושי.
אני בעד להנות ולנסות, אבל אני חושבת שהכי כייף זה גם לנסות על אותו בן אדם, ללמוד ביחד, להכיר טוב טוב בנאדם. לדעת מה הוא מרגיש בלי שהוא יידבר הרבה.. בסופו של דבר, העניין הוא ה"מה שיהיה" ולא מה שהיה..

tokit

New member
לא תמיד נכון, תלוי בבני הזוג

אני מאלה שהיו להן המון פרטנרים. גם עם חבר שלי זה התחיל כסטוץ והוא גם יודע בדיוק עם כמה הייתי לפניו. אבל בגלל שהוא איש חכם ומקסים, זה לא מזיז לו ב-כ-ל-ל !!

triki

New member
הקשר של סוסת הרבעה...

נובע מהקביעה שלך... שאישה שחוותה ,
הייתה וניסתה שווה פחות.... וסביר להניח שאנחנו מדברות משני סגנונות חיים שונים לחלוטין.. אישה שהייתה עם הרבה גברים ממש!! לא !! מחוייבת לבגוד בגבר שלה!!! יתרה מזאת ונהפוך הוא: אני טוענת שדווקא אלה שהיו עם גבר אחד או שניים כל חייהן מועדות יותר לנפילה... וכנ"ל גברים.... אין ספק ואין ויכוח שנהדר להכיר את בן זוגך.. ללמוד ולהתפתח איתו... השאלה היא... אם הדעות שלך כל כך שמרניות ואטומות לגבי סקס ומשמעותו... כמה לפי דעתך תוכלי ללמוד ולהתפתח...?
ומה אומר לך.... גבר שיסתכל עליי בעין עקמומית בגלל הניסיון המיני שלי... יכול לחפש מישהי אחרת ,ומהר...
ודרך אגב... סגרת את מה שהיה לך להגיד במשפט אחד מאוד חכם! שסותר את כל התאוריות שלך: "העיניין הוא מה שיהיה ולא מה שהיה" תחשבי על זה....||

למעלה