שאלה לכולם פה

• פותח הנושא A&A
  • פורסם בתאריך

da^Lord

New member
בשפה שאני לא מבין - אין לי בעיה

כי אני מקווה לעצמי שהשיר בעל מילים חכמות.. אבל לשמוע כזה שיר , זה כמו לשמוע מוזיקה, השירה היא סתם כלי ניגון במקרה הזה. כשאני כן מבין, במיוחד בעברית, הליריקה מאוד מאוד חשובה

אני רוצה לחזק את דה-לורד

באמת, שהשיר הוא בעיברית אני מתייחס בראש ובראשונה למילים אם יש לו מילים איכותיות (ואני מתכוון לשירים מפוצצי מסר: מספרי הסיפורים עם פוליטיקס, או לשירים על החיים: מוקי,סגול טאבו פלוס או שירים מטורפים, מצחיקים וחסרי פואנטה בטוב טעם כמובן: יש לי אחד כזה) אני ישמע עוד ועוד עד קניית הדיסק אם מדובר בשפה שאני לא מבין בכלל יפנית,רוסית,איידיש וכו- אז לא ממש מפריע לי - העיקר שיהיה ביט טוב ופלאו טוב אם זה בשפה שאני מכיר פחות אנגלית,ספרדית(אני ארגנטינאי) אז חשוב לי שהליריקה תיהיה טובה וכמו קודם שהביט יהיה טוב בכל מיקרה, עם הזמר שר בעצבנות (לוקאץ-הצהלונים) אני תמיד יאהב את זה אני לא יודע למה - אבל שהשיר מהיר ועצבני אני אוהב אותו ולא משנה מה ובכלל - התחלתי לשמוע יותר מידי ראגאמאפין בזמן האחרון- שזה בהחלט מהיר ועצבני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אם האגו-שיט, ולא משנה השפה

אם האגו-שיט, ולא משנה השפה, האו מהיר ו"נושך" ושר בעצבנות על המייק, אני ישמע את זה

objection!!!

הייתי מסבירה למה... והולכת מכות עם כמה אנשים... ונכון שלקצב טוייב אין תחליף. אבל כבר מספיק טחנתי אנרגיות בבאטלים בפורום העצבני הזה, נגד כמה אנשים שמזלזלים בעוצמה הכרוכה במילים. בתכלס, שיהיה רק טויייב לכולנו ופעם אחת כשתהנו מהשיר עד הסוף תבינו תהבדל בין שיר רייקני לבין כל השירים ששמעתם לפני וחשבתם כי המוץ והקוץ הוא הביט...

RunNGun

New member
איתך

קודם כל, לדעתי כל מה שהוא במקצב של היפהופ נחשב להיפהופ. דבר שני, לי ממש לא משנה על מה ישירו - אלא איך ישירו. לוקאץ' שר על "חומוס עם פטריות", שזה נושא דפוק כשלעצמו, אבל הוא עשה את זה מקורי ומצחיק - ואת זה אהבתי. אבל כשראפרים שרים על המצב, נגיד, בצורה שטוחה דפוקה ובנאלית (סטייל "המצב נורא/אבל אין עזרה/אמהות בוכות/כל שבוע נהרגים ונהרגות..." וכו' וכו'), את זה אני לא אוהב - כי זה לא מקורי. בקיצור - מקוריות זה היפ האפ! שטחיות זה לא.

למעלה